Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
gixxer-tomee #118 üzenetére
Hol van annak a pár városnak a listája? Linkeld már légy oly kedves! Köszönöm.
-
cocka
veterán
-
cocka
veterán
válasz
Vigilante #105 üzenetére
Azt ugye vágod, hogy a digi 1000-es csomagja alsó hangon 4000 Ft 2 év hűséggel és tévé+telefon mellé?
Amiről te itt írkálsz az a 100/50-es legolcsóbb lannet csomagjuk 1 év hűséggel szintén tévé és telefon mellé.
Vagy ez valami urambátyám-féle nem publikus kedvezmény, amit te az 1000-es digidre kapsz?
Szal. csak három eset lehetséges:
1. Elnézted az árat.
2. Elnézted a sebességet.
3. Urambátyám kedvezmény. -
cocka
veterán
válasz
xPraetoriaNx #97 üzenetére
És mi újság van az olyan részekkel, ahol mindhárom nagy elérhető? Ott mi van a szolgáltatók érdekeivel? Nálunk elérhető a Trékom, a Digi meg a UPC is. Most akkor ássam el magam?
Meg a többi kisebb is, de azok nyilván nem rúghatnak labdába. Plusz ott a mobilnet, ami azért jobb időszakokban hozza a 70 megabitet.
És természetesen nem Budapest, csak egy megyeszékhely.
-
cocka
veterán
válasz
enginev3.0 #90 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy mely területeken elérhető a szolgáltatás. Nem tudtam, hogy ez bűn.
-
cocka
veterán
válasz
enginev3.0 #88 üzenetére
Szerinted ott még nem kerestem? Természetesen nem találtam meg. Akkora káosz az a weboldal, meg az a településlista, amit meg is találtam természetesen nem a Netmánia 1000-re vonatkozik.
Az ászfben meg néztem, mondom na ez lesz az:
Vezetékes internet szolgáltatási területe (PDF, 0 B)
Megnyitom és:
A szolgáltatással elérhető földrajzi területeket a Szolgáltató határozza meg, és azok körét szabadon változtathatja, ezek felsorolása a Szolgáltató ügyfélszolgálatán, ezen belül a www.telekom.hu honlapon folyamatosan elérhető.
Ezt fantasztikusan megfogalmazták, kb. úgy, ahogy az összes SMS-üknél is erre hivatkozgatnak. Keresd meg a honlapon. Nem ám konkrét, releváns link.. Az SMS-eikben is annyi szokott lenni, hogy módosult az ÁSZF, adott időponttól további infókat a telekom.hu-n talál. HOL?! Konkrét linkek kellenének mindenhova. Így aztán ha esetleg eltűnik a releváns tartalom, akkor lehet az ügyfélre hárítani a felelősséget, hogy balfasz volt mert nem találta meg, mi márpedig hivatkoztunk a honlapunkra, ahol megtalálhatta volna, ha elég ideig keresi. De hogy ott elvész a kedves ügyfél és valószínű nem feltétlen csak a saját hibájából, az már senkit nem érdekel.
-
cocka
veterán
Hol van a településlista, amiből megtudható, hogy hol érhető el?
Az, hogy egy keresőt odahajintottak az oldal tetejére még nem jelenti azt, hogy tudni fogom hogy hol máshol érhető el.
-
cocka
veterán
válasz
kalifa777 #75 üzenetére
Már bocs, hogy így megkérdezem, de mutass már egy konkrét linket, ami 200 megabit/seces Telekomos internetre mutat. Tudomásom szerint a Netmánia 120 megabitig volt elérhető eleddig. Aztán most jött a Netmánia 1000 és az is ott van a Telekom honlapján, de az optikai telekomos netekről nem találok infót.
A 120-as is kábelnet nyilván.
Vagy valamit nagyon benéztem, de én a honlapjukon semmi optikai hálózatot használó netet nem látok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest