- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Fujifilm X
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jose73
tag
Bp 23. ker, tavaly nyáron becsöngetett a DIGI, hogy jönnek, érdekel-e.
Mivel előtte (mióta eszemet tudom) Telekom volt, akiket hiába kérdeztem, hogy a papíron 120 Mb-es (valójában max 70-80) kábelüket mikor cserélik gyorsabbra, leginkább csak kacarásztak ("23 ker? Családi ház, lakóövezet? Kb soha")
Persze, hogy érdekel, két hét múlva már bekötve az 1 Gb (valójában 500-750 Mb között ingadozik, felfelé stabil 200 Mb), 6 forint/perces (minden hálózatba) IP telefon, + TV havi ~8500 körül (sokat telefonálok rajta).Amikor felhívtam a Telekomot, hogy köszi, de ennyi volt, a telefonos nőce kompletten meg volt sértődve ("Igen??? És melyik szolgáltatóra cserél, ha meg szabad kérdezni? És milyen sebességre? Micsoda?? 1Gb??És mennyiért?" stb.
A DIGI-s srác, aki behúzta az optikait, mesélte, hogy már régóta próbálkoztak a környéken, de a "Telekomos maffia mindig betett nekik.", bármit is jelentsen ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Nem nyílnak a Foldok?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest