Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• xPraetoriaNx

senior tag

válasz Vigilante #110 üzenetére

Ebben a legjobb az, hogy a 12. kerületnek is csak bizonyos részein, amit valahogy elfelejtenek közölni... Oké, én abszolút a kerület szélén-csücskében lakom (kinézek az ablakon, Vérmező kb 30 méter, és az már 1. kerület, illetve 4-5 perc séta a Széll Kálmán tér, ami meg már 2. kerület), szóval bármennyire is fáj ezt mondani, az még megmagyarázható, hogy nálam nincs Digi... De nézegettem a "melyik utcában érhető el" listát, és azt kell mondjam, a környéken igen sok utcában nincsenek még, vagy ha igen akkor hiányosan. Meg ahogy látom most visszább is vonultak, pár hete a "velem párhuzamos utcában" már fellelhetőek voltak (hiányosan, de akkor is), erre most az az utca megint nincs feltüntetve, még a legkisebb csomaghoz se, nemhogy a gigabitre... Szóval ez meg már a "false advertising" kategória lehet. :D

De amúgy igen, én is sok sok évig 10/0,5-ös nettel szenvedtem, már ez a 30/5 is nagy fellélegzés volt... Aztán nemrég voltunk "LANozni" egy jóbarátomnál, ahol 49 mb/s-el töltöttem le (és azért "csak" ennyivel, mert mindhárman töltögettünk egyszerre), majdnem elsírtam magam. (30 megabit az nem egész 4 mb/s)

Te merrefele laksz a kerületen belül, ha szabad kérdezni? Nem konkrét utcaházszám értelemszerűen, csak úgy nagyjából "környék szinten" :)

Új hozzászólás Aktív témák