Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
Vigilante
üzenetére
Ebben a legjobb az, hogy a 12. kerületnek is csak bizonyos részein, amit valahogy elfelejtenek közölni... Oké, én abszolút a kerület szélén-csücskében lakom (kinézek az ablakon, Vérmező kb 30 méter, és az már 1. kerület, illetve 4-5 perc séta a Széll Kálmán tér, ami meg már 2. kerület), szóval bármennyire is fáj ezt mondani, az még megmagyarázható, hogy nálam nincs Digi... De nézegettem a "melyik utcában érhető el" listát, és azt kell mondjam, a környéken igen sok utcában nincsenek még, vagy ha igen akkor hiányosan. Meg ahogy látom most visszább is vonultak, pár hete a "velem párhuzamos utcában" már fellelhetőek voltak (hiányosan, de akkor is), erre most az az utca megint nincs feltüntetve, még a legkisebb csomaghoz se, nemhogy a gigabitre... Szóval ez meg már a "false advertising" kategória lehet.

De amúgy igen, én is sok sok évig 10/0,5-ös nettel szenvedtem, már ez a 30/5 is nagy fellélegzés volt... Aztán nemrég voltunk "LANozni" egy jóbarátomnál, ahol 49 mb/s-el töltöttem le (és azért "csak" ennyivel, mert mindhárman töltögettünk egyszerre), majdnem elsírtam magam. (30 megabit az nem egész 4 mb/s)
Te merrefele laksz a kerületen belül, ha szabad kérdezni? Nem konkrét utcaházszám értelemszerűen, csak úgy nagyjából "környék szinten"

Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Monitor hiba topik
- GTA V
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" M1 16gb ram
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asus Rog Strix G531GV /i7-9750H/2060 6 GB/16 GB/120hz/
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Canon EOS R6 - Csak 3000 expó! - Újszerű -
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest