- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
Felénk is 2012 körül ment az optikai hálózat kiépítése, de van olyan kerület, ahol idén húzták ki a kábelt. Kisváros, a belvárosi részen a Telekom, külső kerületekben pedig egy másik szolgáltató épített. Sajnos a T-kom nem engedi egyéb szolgáltatóknak az optikai hálózat használatát (vagy csak nagyon irreálisan magas áron tenné meg, a másik szolgáltató technikusa mondta), nincs rá olyan törvény, mint ami a rézvezetékes telefonvonalak megosztására.
Gondolom a beárazás meg az adott területen elérhető sávszélesség alapján történő kategóriába sorolás révén történik (plusz figyelembe veszik, van-e ott konkurencia). És az is biztosan befolyásolja, amit írsz. -
Chrys_
addikt
Ne legyél ennyire értetlen, nem arról van szó, hogy nem bírom ki, hanem az elérhető max. sebességek közötti különbségekről országonként. Az én netem is max. 30/4 lehetett, és azt nem is írtam, hogy az alap 30/2Mbps, és a +2Mbps feltöltésért további 10€-t kell fizetnem. Ez a gigabit net garantált 300Mbps mellett 10E Ft-ért kb. mindent aláz, legalábbis itt EU-ban. Te meg ezekszerint már EU-n kívül élsz (vagyis folyamatban a kilépés)
-
Chrys_
addikt
MO-n nagyon jó áron adják a netet. 10E Ft-ért garantált 300Mbps download, nem semmi. Nálnuk németben meg 200Mbps kerül kb. 55-60 EUR-ba Telekom-nál. És ez a néveleges érték, a garantált sebességet nem ismerem. Az én 30Mbps-m is 30EUR-ba kerül, max. 4Mbps upload-dal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vicces képek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest