Hirdetés
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- IFA 2025: Acer monitorok triumvirátusa jött a német fővárosba
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
artifexor
csendes tag
Értem, köszönöm a segítséget.
Frissítés. Reggel mutatta, hogy 68% a jelerősség, utána viszont rögzíteni már nem tudott. Piszkálta a csőröm, szétszedtem a stick-et és ezt [kép] látom az egyik oldalon. A nyílnál lévő tekercs egyik oldala "megkönnyült" és így fityeg a tekercs. A másik állapotából kiindulva ez gondolom nem üzemszerű. :-) Mi ez, okozhatja-e a problémáim és mit tudok vele csinálni? Forrasztás és kis pöttyel? Ha semmit sem lehet tenni vele, akkor Magyarországon kapható valahol ilyen, vagy bármilyen más Linux és tvheadend alatt használható stick vagy pci-e kártya? Értelmes áron persze. Kínából egy élet mire ideér és már ráéreztem az ízére amikor éppen működött, nem akarok annyit várni. Szemezek az aliexpress-en egy t230-as geniatech stick-kel, az láthatóan jól zenél Linux alatt, de ez még mindig Kína. Magyarországon van avermedia, de az Linux alatt nem vagy nehézkesen működik az alapján amit találtam. Szóval ha van magyar ötlet, szívesen veszem.
A kép: http://www.imagebam.com/image/2fc17b1338362509
A felhasználó kérésére módosítva.
[ Módosította: Viktor0610 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- Sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÚJ, ÚJSZERŰ GARANCIÁLIS MARANTZ CD 6007 eladó.
- Apple iPhone 15 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, natúr titán)
- új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- újszerű 15 hüvelykes MacBook Air M3 16GB 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- új iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia adapter
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest