Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Újabb patch, újabb hiba – ezúttal a videólejátszásban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Mivel nálunk is Digi van, és van sok sok Digi (DVB-C) adás, gondoltam én is benevezek egy ilyen kis kütyüre, a régi analóg Leadtek kártyám helyett.
Meg is jött, ahogy kellett neki. Konkrétan erről-tőle lenne szó.Szépen rádugtam a gépre, jelzett is új eszközt, valamit próbált is telepítgetni, de én felraktam neki a legújabb driver-tv program kombót.
Láss csodát, el is indult, megtalálta a csatornák nagy többségét.
Működött (gyári programjával.)
Pár napig rá is volt kötve folyamatosan a gépre..használtam is vagy 2-3 alkalommal.. talán volt 4 isfilóztam is rajta, hogy lehet elég lenne csak akkor rádugni, amikor tényleg használni szeretném, de elmaradt..
Erre valamelyik nap indítanám.. távirányítóval.. nem indul... hmm.. közelebb rakom.. nem megy..
Telefon kamerával nézem a távot.. infra megy..Elindítom a programját, fekete ablak.. mi a..
Nézem, beállítások mennek minden.. program működik.. viszont eszköz nem található.. hoppáUsb-ből kihúz visszadug, semmi.. másik USB-be dug semmi..
Monitor USB-jébe dug.. semmi.. nem is "ding-dong-ozik".. nem is érzékel semmit.. eszközkezelőben se látszik..Driver-tv program leszed.. újra dugok mindenhova, ahol csak 'likat találok, semmi..
Gondoltam egy merészet, meg kellene nézni, áramot vesz-e fel valamennyit..
PowerBank... usb teszter, majd kütyü.. semmi.. vagy ha vesz is fel, nem bírja mérni (alap ledes verzió)Szomorú vagyok..
Járt már valaki így, sikerült valahogy életre kelteni ?
Szétkaptam, nem látszik hogy bárhol is kijött volna az éltető füst..(nem látszik semmi elfüstölés, sérülés,égés nyom..)
Írtam, legalábbis próbáltam google fordítóval az eladónak.. kíváncsi leszek mit lép majd..
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest