Hirdetés
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- Autóhifi
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
szuperbusz #199 üzenetére
A 28 usd még lehet hogy éppen vámhatár alatt is van. Normál postával, ha vámolósnak gondolják, akkor egy ajánlott levél érkezik előbb, amiben le van írva hogy hová kell (emailben) elküldeni az igazolásokat (paypal levél, webshop vásárlásos rész pdf-be nyomtatva) az áráról. Sima 8 dolcsis dvb-t tunereket nekem még egyszer sem akartak vámolni, szerintem ezt sem akarják. De ha mégis, akkor is talán a határ alatti az összeg (attól függ milyen árfolyammal számolnak). Ha vámolós, akkor a posta is felszámol valamennyi ügyintézési díjat (talán 1800+áfa mostanság, nem tudom de az idevágó oldalon biztos leírták).
szerk: természetesen a vámolni alatt az áfa és hasonló díjak kiszabását értem
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövőre indul Európában a kínai robottaxi
- Gitáros topic
- Futás, futópályák
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Nők, nőügyek (18+)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Pro 15" / i7 2.9GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 512GB SSD / Radeon Pro 4GB
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest