- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meghivott
addikt
Biztos van annak oka, hogy a hivatalos driverben nem 72es, hanem 60as érték szerepel, nem?
-
brd
nagyúr
Félreértesz, persze, hogy a 60->72 FPS számít, de arról volt szó, hogy a monitor 72, vagy 60 Hz-en megy, egy mai kártyának szinte kimutathatatlan teljesítménybeli különbséget jelent. Tehát semmiféle 3D-ről nem volt szó, merthogy, ha jól értelek, már az asztalon is gondot okoz a kártyának (a memória miatt).
-
oliba
őstag
Hát szerintem eléggé meglátszik, bár ez gondolom függ a játéktól is. Egy fix 72FPS sokkal folyamatosabb képet nyújt, mint a 60Hz és úgy nézem, hogy az emberek 88%-a szerint is így vagy.
Az Alice Madness Returns kisimult 72Hz óta, persze ehhez kell a 72Hz, ami a proci miatt bizonyos helyeken nincs meg stabilan, de kibírom
-
-
Rasiel
senior tag
Monitoros topikban Isual írta, hogy Spyder4 már vállalható, az előtte lévő szériák sz@rok voltak.[link]
MonitorGurunál i1Display Pro-t (70k) használnak erre a célra, ahogy Oázisnál is normál kalibrálás esetén, prémiumnál basICColor Discus-t. Szoftver tekintetében a kalibrálós topikban az ingyenes Argyll CMS + DispCalGUI kettőst ajánlották.Valószínűleg az elkövetkezendő hetek valamelyikén egy U2312HM-et kalibrálok majd ismerősnél. Ha van rá igény, akkor szívesen megosztom részletesen is az eredményt, ha kell beállításokkal és profillal is, bár ezt mint mondtam nem ajánlom.
"Amúgy asszony mondta, hogy sokkal jobban tetszik ez neki, mert élénkebb színek lettek a koreai sorozatában"
Hát igen, az asszony szava a döntő... -
oliba
őstag
válasz
daveoff #1791 üzenetére
Nekem az ICC-től nem villogot, csak a 72Hz-es drivertől, de annál is csak azért, mert kevésbé bírta tőle a memória-tuningot a vga. Ezek szerint jobban megterhelő lenne a vga-ra?
Persze a folyamatos 72Hz viszont szebb, így marad. Ja és a másik villogási ok nálam az AB volt. Valahogy nem tetszett neki, ha külső profilból állítottam a 3D órajelet.
-
Rasiel
senior tag
válasz
daveoff #1788 üzenetére
Persze, érthető ez is.
Az van jó helyzetben, aki mondjuk pesti és van lehetősége bevinni ezen boltok egyikébe a monitort, persze ennek meg az a hátulütője, hogy újra fizetni kell érte...vagy, akiknek az ismerősei körében valaki foglalkozik kalibrálással, akkor nyert ügye van (tudom, hogy ez nagyon kis százalék sajnos). Szóval valamilyen szinten érthető, hogy sokan a neten keresnek valami használható profilt, beállításokat. Amúgy az U2312HM-nek a gyári beállításai nem rosszak, szóval úgy is vállalható a használata, természetesen a fényerő normális szintre állításával. -
-
Rasiel
senior tag
válasz
Faterkam #1786 üzenetére
Ebben igazad van.
Amúgy van olyan vélemény is, hogy pl. AMD->NV váltáskor (vagy fordítva, de akár Intelt is írhatnék ide) érdemes csak. Az is gond, hogy pl. az U2312HM-ből több rev. is kiadásra került. Volt olyan is, aki 2 ugyanilyen típust összehasonlítva az egyiken melegebbnek érezte a színeket.
Egyébként, ha nagyon pontos eredményt akar elérni az ember, akkor az évenkénti újra kalibrálás ajánlott, mert a kalibráláskor beállított értékek idővel "elmásznak", főleg a fényerő. Persze ezek a nüansznyi dolgok azoknak számítanak igazán, akik grafikai munkára vesznek monitort és azok meg többségében nem az U2312HM-re fogják letenni a voksukat, szerintem ez egyértelmű. -
oliba
őstag
Sziasztok!
Nektek a TFT Central-os ICC profiltól nem lett túl kékes az egész színvilág? Jó tudom, tegyem vissza az eredetit, de azért érdekelne a véleményetek. Amikor bekalibráltattam a GTX460-as kártyámhoz a monitort, akkor én a kalibrált és a standard ICC profil között nem láttam különbséget. A TFT Central-os ICC profilban a monitor Preset Mode-jában a Standard és a Multimedia között pedig szinte nincs is különbség. Talán -5 fényerő. Esetleg, ha van más ICC profil, amit sokan használnak megelégedéssel, akkor elfogadnám a linket.
-
lacam71
tag
Elolvastad, mit írtam? "Kiskerbe bevisz" ---180 km oda 180 km vissza Így gondoltad? Esetleg feladjam postán, futárral stb?
Értem én ezt az egész fogyasztó védelmi témát de ebben a DELL-es dologban 100x egyszerűbb/gyorsabb/ a szervizzel beszélni mint egyezkedni, fenyegetőzni, a tőlem 100 km-erekre lévő kiskerrel. Én is visszavinném ha néhány metró megállóra lennék tőlük nekem elhiheted de vagyunk még így pár millióan ebben az országban. Valamint én is egy nagyra becsült kiskertől vettem ahol itt hajlonganak többen is nekik és valóban nagyon segítőkészek voltak amikor felhívtam őket, "hogy mit is kell megadnom ha felhívom a szervizt " a 3 hónapos "bezöldült" monitorommal.
egyik 3 napig tart, a másik mennyi(?) 3-8 hónap és go békülni Bp-re?Ha konkrét tapasztalatod van mint nekem akkor írd meg, googlizni néhány fvh-s doksit én is tudok.
-
válasz
lacam71 #1778 üzenetére
Nem egészen.
Kiskerbe bevisz -> szólnak amikor visszaért a hibás termék javított vagy eredeti bontatlan termékre cserélt cseredarabja -> ha nem tudták az általad leadott példányt javítani és nem is originálra cserélték, akkor panaszkönyv és fogyasztóvédelem. Ők meg kapják szépen a büntit, te meg feltehetően egy originál monitort.
-
lacam71
tag
Igen, igen, persze.
1. Leállok a kiskerrel vitatkozni ami 100 km-erekre van tőlem ,békéltetőbizottság, vásárlók könyve, bíróság...ahogy írtad,
2. vagy szólok pl a CHS-nek hogy mi van és egy szó nélkül cserélik hozzák, viszik... egy "refurbished"-re ami bármit is jelenthet de legalább működik az esetek 99%-ban.Szerinted melyiket választom, vagy válassza a nagy átlagos vásárló aki épp nem " számtech. kiskerben" dolgozik?
-
asdf_
veterán
Nem feltetlen a kereslet hatarozza meg, mit lehet kapni. Amikor anno marharegen a Canon nyomtatok szervizet atraktak az Egressy utrol (nem volt messze, lehetett parkolni, nincs forgalom) a Camera kft-hez a Blaha Lujza terre (belvaros, dugo, nincs parkolohely, parkolasi dij, messze van), onnantol amig ez fennalt, addig en nem adtam el egyetlen Canon nyomtatot se senkinek, mert minek szivassam magam. Amikor a diamondmax 9 szerias hdd-k hullottak, mint a legyek, onnantol egy jo ideig a maxtor hdd tiltolistas volt, nem adunk el olyat mert szar es kesz, ennyi, Ha most valamelyik ugyfel egy Lenovo ideapad notebookot nezne ki maganak, akkor ha mindenkepp ragaszkodik hozza, hogy neki csak es kizarolag az, akkor megmondanam neki, hogy szamtalan egyeb helyen meg tudja azt vasarolni...
-
amol
addikt
Á, nem akarok én harcolni. Az a baj hogy évek óta azért kerülöm a ph-t mert állandóan előkerült valami kis takonypóc okostojás, aki rárepült az ember legkisebb hibájára is és a pofájába nyomta hogy ne! látod milyen hülye vagy? én bezzeg majd jól megmutatom! Ésatöbbi. Kialakult bennem egy védelmi mechanizmus és azt hittem ez a helyzet megint, mivel nem ismerlek. Az ékezetek hiánya azért zavar mert nem tetszik az a folyamat ahogy az anyanyelvemet tönkreteszik. Ha megfigyeled próbálom kerülni a helyesírási hibákat is, pedig itt a legtöbb embernek belefér. Egyszerű igényesség magammal szemben. Viszont kapunk hivatalos megkereséseket, árajánlatkéréseket, sőt önéletrajzokat ékezetek nélkül, amikről lerí az egyszerűség.
Az alapproblémáddal egyetértek, én sem fogadnék el használt készüléket a sajátom helyett, nem is értem ez hogy fordulhat elő. Abba bele sem akartam igazából menni.
Azt, hogy egy kiskernek mit kell árulnia te is tudod hogy a kereslet határozza meg. Ha az embereknek a Dell kell, akkor azt. Akkor is ha már egy ideje nem olyan mint régen. Egy hajóban evezünk, a supportot is ismerem, tudnék mesélni én is. -
asdf_
veterán
cicaharc mode on
Nem teged minositettelek, hanem azt, amit irtal. Amirol most magad is elismerted, hogy -szavaiddal elve- hulyeseg volt. Ergo semmi okod nincs besertodni, ha ezt teszed, az a te problemad, a hiba nem az en keszulekemben van, okot nem adtam ra.
Ekezetek nelkul tanultam meg vakon gepelni tizenplusz eve (meg akkor, amikor kb. tilos volt levlistara es irc-re ekezettel irni), es azota is lusta g*ci voltam ezen tudomanyomat atultetni magyarra, ez van, tessek ezt beosztani (bar eppen siman irhatnek egy masik orszagbol, ahol nincs magyar layout, szoval az ekezetmentessegre ugy egybol raugrani nem feltetlenul szerencses). Nem mellesleg ekezeteim lete vagy nem lete semminemu osszefuggesben nem all mondanivalom tartalmaval, es erveim megallasaval vagy meg nem allasaval, ha te aszerint dontod el, hogy valakinek igaza van-e, hogy ekezettel irja-e mondokajat, vagy anelkul, hat, itt megintcsak a te keszulekedben lesz a hiba.
A szopassuk a kiskerrol meg annyit, hogy van egy torveny adta jogom, ami nekem jar, tolem el nem veheto, jelesul az, hogy az elso evben nem cserelhetik hasznaltra a keszulekemet, valamint kizarolag uj alkatreszt epithetnek bele a javitas soran. Amennyiben pl. itt a forumon terjedo informaciok alapjan en ugy dontok, hogy amennyiben az elso evben emiatt inkabb visszaviszem a kiskerbe, mert vele szerzodeses kapcsolatban allok, ergo a javitas eredmenyet rajta szamonkerhetem (eltero gyari szam miatt at sem veszem a "javitottat", mert az nem az en monitorm, vasarlok konyve, bekelteto testulet, birosag sorrendben), addig en nem a kiskert szopatom, hanem elek a jogommal, melyet a torveny biztosit. Azzal a jogommal, ami elvehetetlenul jar nekem azert az otvenvalahanyezer forintert, amit a monitorert cserebe atadtam es a bolt es koztem letrejott adasveteli szerzodes kotelezo eleme. Senkinek nem tartottak fegyvert a fejehez, hogy a, kiskert nyisson, b, olyan keszulekeket arusitson, ahol a gyartoi szerviz toronymagasrol szar a magyar jogszabalyokra (hangsulyozom, mar amennyiben kishazankban valoban siman egy hasznaltat kap a juzer az elso evben a sajat megjavitottja helyett, ezt eddig halaltutira se meg nem erositette se nem cafolta a topicban senki). Mondom ezt ugy -kapaszkodj meg-, hogy szamtech kiskeres vagyok. -
amol
addikt
Köszönöm. Jelenleg egyáltalán nincsen rákötve a tv, és menet közben is eldobta váratlanul az előbb.
Ezért érdekel hogy monitor vagy videokártya.Persze, eldöntheted. Közben rájöttem hogy hülyeséget írtam, mással kevertem de amíg én ezt leírhatom magamról, mástól -főleg olyantól aki nem ismeri az ékezeteket- nem tűröm el amíg én nem sértegettem senkit.
A tévedésemért felköpök és aláállok.Ezt a "szopassuk csak a kiskert mert azért a pár%-ért amit keres rajtunk megvettük kilóra" hozzáállást alapjáraton sem szeretem, hát még ha éppen baltát készülök állítani valami vasba ha tudnám melyiket válasszam.
Nekem meg sem fordult a fejemben soha hogy ne a szervizhez forduljak. Nem mellékesen sokkal gyorsabb és hatékonyabb.Pug: remélem ezzel neked is sikerült válaszolnom.
-
asdf_
veterán
Peldaul a tv-be meno koaxra rakjal egy foldhurok levalasztot, lehet, hogy a kabeltv-n keresztul jon valami, ami a tv-n keresztul atjut a gepre, es ott meghulyit valamit.
(meg az elozohoz, mert ott mar kifutottam a szerkesztesbol: azt, hogy mit minositek butasagnak, engedd meg nekem, hogy sajat hataskorben dontsem el, koszi}
-
asdf_
veterán
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet
az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról1. § (1) A Magyar Köztársaság területén fogyasztói szerződés [Ptk. 685. § e) pontja] keretében értékesített, a rendelet mellékletében felsorolt új tartós fogyasztási cikkekre (a továbbiakban: fogyasztási cikk) e rendelet szabályai szerint jótállási kötelezettség terjed ki.
1. § (3) A jótállási kötelezettség teljesítése azt terheli, akit a fogyasztói szerződés a szerződés tárgyát képező szolgáltatás nyújtására kötelez (a továbbiakban: forgalmazó). A jótállási jogokat a fogyasztási cikk tulajdonosa érvényesítheti, feltéve, hogy fogyasztónak minősül (a továbbiakban: fogyasztó).
2. § (1) A jótállás időtartama egy év.
Melléklet a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelethez
20. személyi számítógépek és alkatrészeik, monitorok, nyomtatók, szkennerek 10 000 Ft bruttó vételár felett;
Es ha mar elottem a jogszabaly, akkor miert is lehet elhajtani a verbe a dellt, amikor az elso even belul valami javitottra cserelne a monitorodat:
5. § (2) A kijavítás során a fogyasztási cikkbe csak új alkatrész kerülhet beépítésre.
-
Mit cáfoljon? A fogyasztóvédelmi szabályozás alapján nem így van, ennyi, ha nem hiszed nyugodtan nézz utána. Főleg mielőtt ezeket tényként közlöd a nagyérdeművel.
-
amol
addikt
-
rolixyz
tag
Szóval a Dell álláspontja szerint 1 hónapig cserélik, utána az elkövetkező 3 évben megjavítják? Hát akkor várok, javított darabot kaphatok még később is ha már esetleg muszáj lesz..
-
lacam71
tag
Érdekes és tanulságos lenne ezt valakinek végigjárnia. Ha nem 200 km-re lennék a kiskertől valószínűleg én is tettem volna egy próbát. Vagy ott hagytam volna a szereldébe, hogy azt kapjam vissza amit megvettem.
Abban meg biztos vagyok, hogy van vmi kiskapu amit ki tudnak játszani. Lehet, hogy futok egy 2. kört ezzel is. -
asdf_
veterán
válasz
lacam71 #1757 üzenetére
En meg a Dellt szarom le
. Egyelore a jogszabaly erosebb, nem a Dell. Aztan ha vitatkozni kell, akkor majd a kisker, akitol vette a juzer a monitort, majd megkardozik a Dell-lel, hogy az uj monitort ki es hogyan/milyen reszben fizeti. En mar tul vagyok az egy even, de fentiek miatt ha belul lennek, siman vinnem a kiskerbe, hogy itt van, elromlott, oldjak meg, nem az en problemam, hogy a Dell leszarja a magyar jogszabalyokat (ha leszarja egyaltalan, mert azert ott szokott az lenni kisbetuben, hogy a kozolt jotallasi feltetelek az adott orszagban levo eloirasokat nem irjak felul).
-
rolixyz
tag
válasz
lacam71 #1753 üzenetére
Na igen, olyan is van itt is hogy kb ilyen -20as fényerőn indul el.. hát akkor nem tudom mi legyen.. Neked mondtak valami biztatót erre a jelenségre?
Gondoltam a cserére én is, csak valahol azt olvastam, hogy vásárlástól számított 30 napon túl már nem teljesen újat küldenek, hanem refurbished darabot, na most ha ez tényleg így van, amilyen szerencsém van még rosszabul járok
-
Petyyyyy
addikt
Akik képugrálással küzdenek, hozzájuk szólnék: Délután 2 óta (kényszerűségből) feltoltam egy másik lemezre a 8.1-et, mellé a 13.12 drivert. Azóta folyamatosan megy a gép és legnagyobb meglepetésemre megszűnt az ugrálás. A monitor driverét nem is kellett telepítenem - gondolom update lehozta -, powernapot felerőszakoltam és minden hibátlan. Az órajel ugrálás is megszűnt - hetes alatt váltogatta a mag és a ram órajelet is 3-4 másodpercenként nulla terhelés mellett.
-
rolixyz
tag
Sziasztok,
nagyjából fél éve vagyok tulajdonosa én is egy ilyen monitornak, azonban mostanában egyre többet jelentkezik az a jelenség, hogy amikor úgy 0-10 közötti fényerőn használom (márpedig legtöbbször így, mivel még néha ez is világos nekem), akkor ha valami miatt megszűnik a jel, majd 1-2 mp-en belül már ismét képnek kéne lennie, tehát pl. felbontás váltásánál, újraindításnál, akkor egyszerűen nem kapcsol vissza a monitor, csak kéken világít a bekapcs. gomb.
Ha több idő van a jel visszatéréséig, vagy ha ilyenkor kikapcsolom a monitort, majd csak jópár másodperc után vissza akkor működik ismét.Tapasztalt már hasonlót valaki? Ez garanciális problémának számíthat, illetve várható, hogy lassan megadja magát a cucc?
-
Rasiel
senior tag
U2412M esetében nálam szembetűnő volt a változás kalibráció után.
Nyilván az már jó dolog, ha a monitor OSD-ben az RGB értékek megfelelően be vannak állítva (fehéregyensúly), de pontos eredmény érdekében az ehhez társított icc profil is szükséges.Szerk.: Ezzel nem rábeszélni akarlak a kalibrációra. Grafikai munkánál elengedhetetlen, de egy átlag felhasználó számára nem létszükséglet. Ugyanakkor viszont, ha alap dolgokra használod, akkor is lehet felfedezni különbségekett a gyári, illetve a kalibrált állapot között.
-
Meghivott
addikt
válasz
cyber86 #1744 üzenetére
Én így használom. Nem mondom, hogy mindenkinek tökéletes, de sok beállítást elolvastam a neten, kipróbáltam azokat, és ez vált be.
- fényerő: 20 (ezzel lehet variálni)
- kontraszt: 75 (ez majd mindenkinél fix érték)
- preset mode: custom: R-92 G-88 B-87Ja, és az eredeti color profile van fent, bár a neten lehet találni customokat.
Többen írták, hogy egy átlag user, mint Te vagy én, nem biztos, hogy látnánk különbséget kalibrációt követően.
Csak azt írom, amit olvastam, nem szakvélemény -
cyber86
őstag
válasz
old_artist #1741 üzenetére
Már csak az a kérdés, hogy vigyem be boltba vagy van aki kijön házhoz?
-
cyber86
őstag
válasz
old_artist #1738 üzenetére
Helló. Köszi a választ. Amúgy kalibrálást érdemes lenne nekem is csináltatni ezen a monitoron?
-
Rasiel
senior tag
válasz
cyber86 #1735 üzenetére
Az, hogy melyik a legújabb revízió, arra sajnos nem tudom megmondani a választ. Drivert nem kell hozzá feltenned. A kontrasztot mindenképpen hagyd 75%-on, a fényerőt meg vedd vissza olyan értékre, ami neked megfelelő, én 30% alá tenném. Sötét szobában, pl. filmnézésnél érdemes szépen leszabályozni a fényerejét. A Preset Mode-ot nyugodtan hagyhatod Standard-on.
Ezek szerint, amikor vetted nem kértél hozzá műszeres kalibrálást.
-
cyber86
őstag
Helló. Mivel a u2412m topic nem nagyon pörög így ide írok. Az A00 a legfrissebb típust jelenti? Érdemes feltenni hozzá a legfrissebb drivert? Milyen beállításokon használjátok a monitort? pl fényerő meg kontrast. Meg a preset mode-ba mire szoktátok tenni? Meg még ahogy láttam van 1-2 beállítás a menüjében.
-
kolmi93
tag
Üdv!
Lenne egy érdekes problémám: most lett a gép újrarakva, 72Hz-es driver fent de Youtube videóknál észrevettem egy kis szaggatást, illetve egy olyan jelenséget, mint mikor játék közben nincs bekapcsolva a Vsync, de itt függőlegesen a kép bal negyedénél kb., főleg akkor látszik, ha svenkel a kamera. Kipróbáltam minden frekvenciát, de mindegyiknél előjön. (amugy van a yt-nak szabvány framerate-e?, chromeban, firefoxban is előjön) -
dodoroli
aktív tag
válasz
Meghivott #1727 üzenetére
Neked esetleg AMD videó kártyád van?
Nekem r9 280x és random tényleg ugrik a kép a kártya miatt tán! -
h1mpi
félisten
Találtam valamit, megosztom hátha valakinek fontos a DP csatlakozás, DELL-el vannak kompatibilitási problémák...
-
Meghivott
addikt
Leszedtem a 71/72es drivert, vissza az eredeti, de így is ugrik egyet a kép random időben.
Játék közben nem csinálja, vagy nem vettem észre... -
Faterkam
addikt
válasz
Daszkalosz19 #1721 üzenetére
Most végiggondolva nálam a gép feléledt csak a monitor nem. Akkor ott más lesz :/
-
h1mpi
félisten
Sziasztok!
Tudom, hogy nem ennek a monitornak a topikja, de segítsetek plz:
Adott egy Dell P2314H monitor és egy GTX 780, ami display port kimenetes.
Hiába kötöm össze nem ad jelet a monitornak csak DVI kábellel jelenik meg rajta a kép. Mi lehet az oka?Köszi a segítséget!
-
Daszkalosz19
aktív tag
-
Faterkam
addikt
válasz
Daszkalosz19 #1710 üzenetére
-
keke69
őstag
válasz
Daszkalosz19 #1715 üzenetére
Hidd el az lesz a baja!De menj át a vga vagy a driveres topikba!
-
keke69
őstag
válasz
Daszkalosz19 #1713 üzenetére
Az előbb írtam!
-
keke69
őstag
válasz
Vga driver probléma!
-
Djsaba
senior tag
válasz
Nekem csak akkora van olyan, ha kikapcsolom a monitort, mert monitor USB-be vannak dugdosva az eszközök, és akkor, de hogyha nem ez van, és nem kikapcsol, akko' fene tudja..
-
Daszkalosz19
aktív tag
Akkor még egy kis segítséget kérnék!
Amikor nem használom a gépet,ugye alvó állapotba kerül a monitor és amikor megmozgatom az egeret,vagy kattintok egyet nem akar feléledni és semmire sem reagál! Gép kikapcs/újraindít akkor jóValaki találkozott már ilyen jelenséggel? Mi lehet a hiba?
-
Djsaba
senior tag
válasz
Daszkalosz19 #1707 üzenetére
Monitor tulajdonságokba, illesztőprogram eltávolítása..
-
Meghivott
addikt
Üdv,
képernyő tisztítása szokásos kis törlőkendővel (pl ami a szemüveghez van)?
Vagy van egyéb speciális igénye? -
Meghivott
addikt
Na visszaraktam az eredeti drivert, eddig nem láttam "ugrást", de lehet pont a billentyűzetet néztem....
Viszont találtam ilyet a Catalystban:
- nagy felbontású kijelzőkön csökkentse a DVI frekvenciát
- alternatív DVI működési mód
ez utóbbi van nekem bepipálva
Ezeknek lehet valami szerepe? -
Meghivott
addikt
Nem kizárt hogy a két driver kavar be...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- bambano: Bambanő háza tája
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- HP OMEN Transcend 32 - 31,5", OLED, 3840x2160, 240Hz, HDR400, 0.03ms - Eladó!
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest