- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- OLED monitor topic
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliba
őstag
Bocsánat, akkor félreértettelek. Akkor volt gond asztalon, amikor külső órajelprofilt használtam MSI Afterburnerben. Amióta kilőttem a monitorozását és az órajelprofilt, azóta hibátlanul ment. Azt azért hozzáteszem, hogy BIOS-ból vannak módosítva a vga órajelei, így a korábbi tuningolt értéken ment, ami 1000/1125-ről 1150/1375MHz. Játék alatt nem bírta most már az 1375MHz-es memória értéket. Már 50MHz-cel csökkentettem, de elfordul, hogy le kell menni 1300MHz-re, mert 20 percenként megakad a játék egy pillanatra, míg korábban percenként fordult elő.
-
oliba
őstag
Hát szerintem eléggé meglátszik, bár ez gondolom függ a játéktól is. Egy fix 72FPS sokkal folyamatosabb képet nyújt, mint a 60Hz és úgy nézem, hogy az emberek 88%-a szerint is így vagy.
Az Alice Madness Returns kisimult 72Hz óta, persze ehhez kell a 72Hz, ami a proci miatt bizonyos helyeken nincs meg stabilan, de kibírom
-
-
-
-
Tudtommal Dell-nél gyári garilevél nincs nálunk! Számlával érvényesíthető a márkaszervizekben. Én a CHS-ben és HRP-ben is vásárlok (mindkettő hivatalos disztribútor és szerviz), de mindkettő csak a saját garancialevelét adja, nem gyártóit. De aztán pl Asbis-ból (nem márkaszerviz) beszerzettet is javítanak a számla alapján.
-
emiki6
veterán
Gondoltam kipróbálom játékban, mert akkor olyan 48 fpst kapok, ahol egyenlő időközönként jelennek meg a frame ek, ezáltal kevésbé lesz darabos és a monitor is ehhez van igazítva. Meg akkor mivel több ideje van az lcd nek beállni, ezért pontosabban àll be, azaz valamivel szebb lesz a kép.
Szerintem videólejátszáshoz elég a gépem.
-
brd
nagyúr
Kis módosítás: a 48Hz (47.960) is működik VGA driver hekk nélkül (elírtam az előbb az EDID adatokat), de a monitor továbbra is sajnos csak ~49Hz-ig tud lemenni. Ha lesz hozzá idegem (*), eljátszok még a Timing beállításokkal picit, hátha, de sok reményt nem fűzök hozzá.
*: Nem ismer valaki olyan programot, ami támogatja a 7800-as AMD sorozatot, és újraindítás nélkül tudom machinálni a VGA kimenet? A PowerStrip ilyen volt, de sajnos nem támogatja a kártyámat, így csak a CRU-val, vagy a monitordriver EDID adatainak átírásával tudok szórakozni, de ezekhez újraindítás kell.
-
El Kebir
őstag
"hogyan akarnák ezt érdemben csökkenteni software-esen"
miért is "software"-es? (...a villamos feszültség növelése-csökkentése szoftveres beavatkozás? ...és a folyadékkristályok (túl)mozgása, mozgási sebességének változása is szoftveres megoldás? )
...mert az OD-vel konkrétan gyorsabb a kristályok mozgása. (gyorsabb és pontatlanabb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az UltraSharp U2311H kijelző utódja minimális változtatáson esett át.
- Call of Duty: Warzone
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óvodások homokozója
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- Újszerű Dell 34 -es hajlított kijelző - 3440x1440px / 100Hz / USB-C 65W töltéssel (S3423DWC)
- Acer Nitro xv272uf3 , 300hz , 2k, 27" ,2027.11 ig gari
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- LG (27GR95QL-B) 27" 240HZ OLED QHD MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest