- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliba
őstag
Bocsánat, akkor félreértettelek. Akkor volt gond asztalon, amikor külső órajelprofilt használtam MSI Afterburnerben. Amióta kilőttem a monitorozását és az órajelprofilt, azóta hibátlanul ment. Azt azért hozzáteszem, hogy BIOS-ból vannak módosítva a vga órajelei, így a korábbi tuningolt értéken ment, ami 1000/1125-ről 1150/1375MHz. Játék alatt nem bírta most már az 1375MHz-es memória értéket. Már 50MHz-cel csökkentettem, de elfordul, hogy le kell menni 1300MHz-re, mert 20 percenként megakad a játék egy pillanatra, míg korábban percenként fordult elő.
-
oliba
őstag
Hát szerintem eléggé meglátszik, bár ez gondolom függ a játéktól is. Egy fix 72FPS sokkal folyamatosabb képet nyújt, mint a 60Hz és úgy nézem, hogy az emberek 88%-a szerint is így vagy.
Az Alice Madness Returns kisimult 72Hz óta, persze ehhez kell a 72Hz, ami a proci miatt bizonyos helyeken nincs meg stabilan, de kibírom
-
-
-
-
Tudtommal Dell-nél gyári garilevél nincs nálunk! Számlával érvényesíthető a márkaszervizekben. Én a CHS-ben és HRP-ben is vásárlok (mindkettő hivatalos disztribútor és szerviz), de mindkettő csak a saját garancialevelét adja, nem gyártóit. De aztán pl Asbis-ból (nem márkaszerviz) beszerzettet is javítanak a számla alapján.
-
emiki6
veterán
Gondoltam kipróbálom játékban, mert akkor olyan 48 fpst kapok, ahol egyenlő időközönként jelennek meg a frame ek, ezáltal kevésbé lesz darabos és a monitor is ehhez van igazítva. Meg akkor mivel több ideje van az lcd nek beállni, ezért pontosabban àll be, azaz valamivel szebb lesz a kép.
Szerintem videólejátszáshoz elég a gépem.
-
brd
nagyúr
Kis módosítás: a 48Hz (47.960) is működik VGA driver hekk nélkül (elírtam az előbb az EDID adatokat), de a monitor továbbra is sajnos csak ~49Hz-ig tud lemenni. Ha lesz hozzá idegem (*), eljátszok még a Timing beállításokkal picit, hátha, de sok reményt nem fűzök hozzá.
*: Nem ismer valaki olyan programot, ami támogatja a 7800-as AMD sorozatot, és újraindítás nélkül tudom machinálni a VGA kimenet? A PowerStrip ilyen volt, de sajnos nem támogatja a kártyámat, így csak a CRU-val, vagy a monitordriver EDID adatainak átírásával tudok szórakozni, de ezekhez újraindítás kell.
-
El Kebir
őstag
"hogyan akarnák ezt érdemben csökkenteni software-esen"
miért is "software"-es? (...a villamos feszültség növelése-csökkentése szoftveres beavatkozás? ...és a folyadékkristályok (túl)mozgása, mozgási sebességének változása is szoftveres megoldás? )
...mert az OD-vel konkrétan gyorsabb a kristályok mozgása. (gyorsabb és pontatlanabb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- BestBuy ruhás topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 27GL850-B monitor eladó!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest