- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
old_artist
addikt
válasz
RichieTri #1098 üzenetére
Üdv!
A módosított driver esetén tulajdonképpen 71.928Hz lesz majd DVI kábel használatával, mivel a Win hülyén kerekít - csak az "egész-részt" a 71Hz-et írja ki, de DP esetében megvan a 72Hz mindkét esetben (monitor OSD és Win).
Nyugodtan használhatod ennek ellenére DVI összeköttetéssel. -
RichieTri
senior tag
sziasztok!
a mellekelt dvi kabellel is lehet 72hz-t varazsolni vagy ehhez kell a DP kabel?
-
r3dsnake
nagyúr
Régebben egy samsung monitoromhoz volt olyan driver, hogy az OSD menüt PC-n is el lehetett érni, kattintgatva (tehát üzemmódot váltani, ilyenek.) Esetleg ehhez a monitorhoz létezik ilyen? Nagyon jó lenne, ha pc-ről vezérelhetném a monitor fényerejét, nem kéne mindig gombokkal, menüből.
Köszi!
-
asdf_
veterán
Mindenkepp egy masik jelforrasrol (=geprol) is kiprobalnam, ugy lehet csak tutira kizarni a hibaforrast.
-
emiki6
veterán
válasz
chrometent #1091 üzenetére
Monitorod tesztelted másnál azzal / más kábellel?
-
chrometent
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám: januárban vettem egy u2312hm-et az oázisnál, nem volt semmi gond 1-2 hónapig, aztán hirtelen nem adott jelet DVI kábelen keresztül, de nem volt vele időm foglalkozni. VGA kábelen megy minden tökéletesen.
Év közben tudtam tesztelni a kábelt másnál, nem volt megtörve, vitte a képet szépen. Most megpróbáltam, kép még mindig nincs, az viszont megy, hogy ha a gépet alvó módba teszem, akkor a monitor is átáll takarékra. Mi lehet a gond? Szerezzek gyorsan egy másik monitort, és próbáljak arra képet küldeni, vagy van jobb tipp?
Egy ASUS P8B75-M LE lapom van, i3 3225 integrált videokártyájával használva.
Előre is köszönöm a segítséget! -
sagem
addikt
válasz
r3dsnake #1088 üzenetére
Asszem korábban írták, hogy aprólékos, türelmes munkával ki lehet "nyomni" szélre, kevésbé zavaró helyre az ilyesmit, s azt mondtad nálad is lentebb került, szóval van rá esély, hogy szép lassan elvezesd valahova talán.
szerk: fedőréteg alatti szennyeződés egyébként nem tűnik garanciális problémának, hogy cseréljék
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
r3dsnake #1087 üzenetére
Találtam régről maradt alkoholmentes monitorhoz való spray-t, szépen le is takarította. Viszont mostmár tuti, hogy nem pixelhibám van, hanem valami szennyeződés a fedőréteg alatt, mert a takarítás közben lentebb került a hiba, ráadásul sokkal zavaróbb helyre... Nem tudom mit csináljak, cseréltessem ki, de akkor nincs kalibrálásom, vagy bámuljam a zavaró pontot?
-
r3dsnake
nagyúr
Alkoholos szemüvegtörlő alkalmas-e a monitor képernyőjének tisztítására?
-
dre11
csendes tag
válasz
Capricornus #1076 üzenetére
Szia!
Nálam 1 héttel az új érkezése után vitték a régit. Tényleg várj türelemmel, majd csak érte mennek. Talán a nyár miatt lassabb a futárszolgálat
-
El Kebir
őstag
válasz
Capricornus #1078 üzenetére
(jó lesz pótalkatrésznek, ha a másiknak valami hibája lesz a jótálási idő után, szvsz ne kell erőlködni, hogy elvigyék...
)
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Capricornus #1076 üzenetére
Dobd fel apróra.
-
Capricornus
aktív tag
Sziasztok!
Azoktól kérdezném, akiknek van tapasztalata a futáros cserével, hogy a régi monitort mikor fogják elvinni? Már lassan egy hónapja megjött a csere, viszont a futár akkor nem volt hajlandó elvinni a régit, ami azóta is itt porosodik. Az ügyfélszolgálatot felhívtam és azt mondták, hogy várjak türelemmel, mert ők már semmit nem tudnak tenni ez ügyben.
-
emiki6
veterán
MPC-HC nem támogatja a 72 Hz-et
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
old_artist #1073 üzenetére
Szia!
Köszi a választ! Az üzid után írtam a Dell-nek, és ők is azt írták hogy valószínűleg cserélhető. Viszont így annyi a gondom vele, hogy a kalibrálási profilom nem az adott monitorhoz készülne, én pedig szegedi vagyok. Esetleg nem álltok a szervizzel olyan kapcsolatban, hogy nálatok kalibrálásra kerülhessen a cseremonitor? Amennyiben megoldható természetesen a kalibrálás költségét kifizetném.
Köszi!
-
old_artist
addikt
válasz
r3dsnake #1069 üzenetére
Üdv!
Szvsz ez nem pixel hiba lesz, hanem a pixeleken lévő por/porszem vagy valami nem odaillő, ami a rétegek közé vagy a pixelekre "ragadt"!
Próbáld meg megkocogtatni a panel védő rétegét (mintha kopogtatnál az ajtón), és ha "elmozdul" akár egy "picit" is, akkor biztosan az lesz (ki lehet kopogtatni a káva széléig, de türelem kérdése), de ha a pixelekre ragadt vagy a rétegek közé, akkor talán esélytelen, hogy elmozduljon!
Kérhetsz a Dell-től ezért a hibáért egy cseremonitort!
-
r3dsnake
nagyúr
Köszi a tippeket mindkettőtöknek, holnap meglesem/lefotózom.
-
El Kebir
őstag
válasz
r3dsnake #1069 üzenetére
ne csak fehér képen nézd, hanem rgb-ben külön-külön (piros-zöld-kék, monitor tesztelő programokban is van ilyen kép, de egyszerű paintben készített színes kép is jó rá), úgy a szubpixel hibák jobban látszanak, fehérnél a szomszédos subpixel is bezavarhatnak a látványba.
lehet csak valami szösz, szennyeződés van a panel hátsó felén, vagy a rétegek között valami, azért csökken le a fényerő...
igazából a képen középen csak bagatel fényerőcsökkenést látok, ennyivel szvsz nem érdemes foglalkozni, de nézd meg subpixelenkénti képen, lehet úgy egyik subpixelnél jobban fog látszani (talán két kékkel lehet baj)
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
r3dsnake #1058 üzenetére
Nem túl jó minőségű a fotó, de itt kb látszik a jelenség: KÉP
A subpixelek úgy tűnnek, hogy világítanak, de abból a távolságból ahonnan nézem a monitort pixelhibának látszik... Ezzel mit tudok kezdeni? Írjak a Dell-nek? Ha nem pixelhiba, akkor ez mi?
Bármi ötletet/tippet szívesen fogadok.
Köszi!
-
brd
nagyúr
Arra ott az 50Hz.
A videolejátszásnál nem a simára gondoltam, hanem arra, amikor egy program a képkockák közötti átmeneteket is megpróbálja kiszámolni, így emelve az FPS-t, és simábbá téve a mozgást (lásd a linkelt program), ehhez, megfelelő minőség, és FullHD esetén egy i7 is kevés, csak a VGA-ra tolva (OpenCL) a számítások jó részét, lesz értékelhető az eredmény.
-
emiki6
veterán
Szóval: 72 Hz-en pontatlanabban áll be az LCD, mint 60 Hz-en (ha jól értem), ezáltal romlik a képminőség?
-
emiki6
veterán
Gondoltam kipróbálom játékban, mert akkor olyan 48 fpst kapok, ahol egyenlő időközönként jelennek meg a frame ek, ezáltal kevésbé lesz darabos és a monitor is ehhez van igazítva. Meg akkor mivel több ideje van az lcd nek beállni, ezért pontosabban àll be, azaz valamivel szebb lesz a kép.
Szerintem videólejátszáshoz elég a gépem.
-
-
brd
nagyúr
Kis módosítás: a 48Hz (47.960) is működik VGA driver hekk nélkül (elírtam az előbb az EDID adatokat), de a monitor továbbra is sajnos csak ~49Hz-ig tud lemenni. Ha lesz hozzá idegem (*), eljátszok még a Timing beállításokkal picit, hátha, de sok reményt nem fűzök hozzá.
*: Nem ismer valaki olyan programot, ami támogatja a 7800-as AMD sorozatot, és újraindítás nélkül tudom machinálni a VGA kimenet? A PowerStrip ilyen volt, de sajnos nem támogatja a kártyámat, így csak a CRU-val, vagy a monitordriver EDID adatainak átírásával tudok szórakozni, de ezekhez újraindítás kell.
-
brd
nagyúr
Csináltam, ám azt már sajnos nem támogatja a monitor elektronikája, sír, hogy ő olyat nem tud megjeleníteni. (De a 48Hz-es frissítés amúgy is problémás, nem elég a módosított monitordriver, custom resolutiont is kézzel kell hekkelni kell a VGA-driverbe, legalábbis AMD-nél, különben nem tudod kiválasztani.)
-
r3dsnake
nagyúr
Nagyszerű, előjött egy pixelhiba... Nem bírom pontosan kinézni, hogy egy sötét, vagy két egymás melletti sötét pixel-e. Ez így még nem garis probléma, jól gondolom?
-
Serricon
senior tag
Megjött a monitor, rányomtam a kapott kalibrálást, és szemmel látható volt a pozitív változás, köszönet old_artist kollégának a közreműködésért.
Van ami viszont számomra furcsa, amíg a 2311 volt előttem egy samsung másodlagossal, addig azt jónak láttam, most hogy kikerült a samu, és bejött a 2312-es a 2311 helyére, ami átment másodlagosnak egymás mellé került a kettő, és bizony az új monitornak sokkal fehérebb a fehérje. Most azt nem tudom eldönteni, hogy ez a LED miatt van-e, vagy valami a gépen mászott el a 2 ICC miatt, mert előtte a samunál is ugyanilyen sárgásas beütés volt. Próbáltam kábelcserét is, nem változtatott (DVI)
Természetesen az előző monitor is kalibrált, ugyanazon személy által.Tapasztalt más ilyen eltérést a két monitor között?
-
brd
nagyúr
válasz
El Kebir #1043 üzenetére
Mert ez a hardware megerőszakolása. Lehet, hogy gyorsabb kellene legyen, de ebből én annyit látok a képen, hogy lesz egy árnyék (az OD nélküli képen a lassabb állítódó képpontok helyén), a mozgó objektumok pedig szinte ugyanúgy elmosódnak. Sőt, OD nélkül szerintem a mozgó kép is természetesebb hatást kelt, mert az emberi szem ugye nem digitális, így a neki túl gyorsan mozgó tárgyak elmosódnak.
dodoroli: Igen, nincs digitálisan aláírva, mert az pénzes, az utolsó infóim szerint, de válaszd ki bátran, és mondd, hogy települjön és ezért kell újraindítani is a gépet utána.
-
dodoroli
aktív tag
Sziasztok!
Feltelepítettem a módosított drivert(50Hz 72Hz) a monitorhoz és az problémám,hogy azt írja ki,hogy nincs digitálisan aláírva!
És ezért az eszközkezelőben általános Pnp képernyőnek ismeri fel!
Tegnapi gépindításnál pl. jó volt ott volt az eszközkezelőben,hogy Dell U2312 (EDID Override with 50Hz 72Hz,ma már nem volt ott miért? -
El Kebir
őstag
"hogyan akarnák ezt érdemben csökkenteni software-esen"
miért is "software"-es? (...a villamos feszültség növelése-csökkentése szoftveres beavatkozás? ...és a folyadékkristályok (túl)mozgása, mozgási sebességének változása is szoftveres megoldás? )
...mert az OD-vel konkrétan gyorsabb a kristályok mozgása. (gyorsabb és pontatlanabb)
-
asdf_
veterán
A fekete szigszalag csodakat tud muvelni
-
brd
nagyúr
Ha tudnál rá válaszolni, értenéd is.
Van egy funkció beépítve a monitorba, ami a válaszidőt/utánhúzást(?) (vagy valami ilyesmi, már az elképzelést sem "értem", hogyan akarnák ezt érdemben csökkenteni software-esen, mintha a taknyot cukroznák, de mindegy, ezt most hagyjuk) hivatott csökkenteni, ezt hívják Overdrive-nak (OD). Gyakorlatilag azonban leginkább csak csinál egy (leginkább) szürke árnyékot a mozgó elemek után. Ezt szeretném megszüntetni. Ideiglenesen ki lehet kapcsolni a monitor ún. szerviz menüjében, de az egyrészt csak a következő kikapcsolásig (a beállítás, és a szervizmenü is), vagy az energiatakarékos módba vonulásig (ekkor csak a funkció kapcsolódik vissza, a szervizmenü elérhetősége megmarad) él. Ráadásul szervizmódban villog a bekapcsológomb ledje is narancs és kék között (talán ez a legidegesítőbb az egészben, nem vagyok egy agresszív ember, de aki ezt kitalálta, azt tényleg szívesen megrugdosnám - persze értem, hogy valahogy célszerű jelezni, hogy szervizmódban van, de hadd legyek már hülye, ha akarok).
Egyébként időközben a Dell tájékoztatott szép szőke marketinges levélben, hogy dögöljek meg, ez bizony már így marad. Hülyék, most miért jó nekik, hogy erre mindenki figyelmét felhívom, hogy ezért ne ilyet vegyen, ha ez zavarja. Nincs ezeknek üzleti érzékük (pontosabban van, egész korrekt termékeket készítenek, de úgy látszik, butulnak a korral ők is). -
brd
nagyúr
Az OverDrive-ot hogyan lehet permanensen kikapcsolni?/Hogyan lehet szervizmódban a bekapcsolás statusled villogását megszüntetni?
old_artist: Kösz', a monitort!
-
privacy99
senior tag
válasz
old_artist #1029 üzenetére
Értem, köszönöm!
Akkor "rámozdulok" a 2412-re.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
old_artist #1027 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Még annyi kérdésem lenne, hogy az normális, hogyha LUT-ba betöltöm a színprofilt, nem teljesen folyamatos a vonal, hanem azért vannak eltérések/görbületek?
Köszi!
-
emiki6
veterán
válasz
old_artist #1029 üzenetére
Nem véletlen +15k egy col...
-
old_artist
addikt
válasz
privacy99 #1028 üzenetére
Üdv!
"... inkább a 2412-t érdemesebb venni?" - igen, érdemesebb a Dell U2412M monitort választani, vagy talán azt is mondhatnám, hogy "inkább ajánlatosabb" - jobb homogenitás, kontraszt, szélesebb gamut (korrektebb színtér lefedettség), jobb fekete mélység, jól leszabályozható fénysűrűség, ... és még játékra is kiváló.
-
privacy99
senior tag
Sziasztok!
Érdemes mostanában (1-2 hónap) beruházni még egy ilyen U2312 monitorra?
Grafikához szeretném(Adobe cuccok), játék talán néha de az tökmindegy, mert nem vagyok egy "hardcore player". Volt 21.5" Samsung Full HD monitorom is, de az elég alap kategória volt. Egy jó ideje 15,6"-on mozgolódom, egy egyszerű notebook képernyőn, ezt szeretném kiváltani egy komolyabb eszközzel.
A második kérdésem, hogy ezt, vagy inkább a 2412-t érdemesebb venni? Annyit tudok, hogy nagyobb és mások az arányai, minden másban elvileg ugyan az. Ha nekem megfelel a 16:9 arányú 15.6"-os notebook kijelző, akkor a 2312 elég nagy ugrás, és valószínűleg tökéletes lesz, ha jól gondolom?!
-
old_artist
addikt
válasz
r3dsnake #1023 üzenetére
Üdv!
Az ideális (vagyis pontosabb) színhűség eléréséhez a kalibráláskor keletkezett értéken/értékeken célszerü használnod a monitort, ha pl. képmanipulációs feladatokat végzel.
Jelen esetedben a monitoron történt beállításokat az ICC színprofil file neve tartalmazza, tehát:
ParagiD_20130620_2875_989599.icc, ahol is az "utolsó 2 számsor" értelmezése a mérvadó:
- fényerő: 28
- kontraszt: 75
a színcsatornák helyes értékei:
- R: 98
- G: 95
- B: 99 -
asdf_
veterán
En is, de en megjegyeztem, hogy brightness 21, contrast 74 allasal jott meg a kalibralasbol (valamint sajat szorgalombol a szervizmenu beallitasait is lefotoztam soselehettudni jeligevel)
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Egy ilyen kalibrált monitort milyen fényerőn érdemes használni, hogy a lehető legpontosabb legyen a színhűség? (Persze a monitor adottságaihoz képest.)
Köszi!
-
Skalci
tag
Sziasztok!
Monitor vásár előtt állok, a kiszemelt egy DELL U2412M, de monitor gurun olvastam, hogy nagyobb az input lagja mint az U2312HM-nek(vagy csak félre értelmeztem). Mivel elsősorban játékhoz kellene, ráadásul elég pörgős játékhoz (quake3) érdekelne, hogy mit befolyásol ez játék közben.
-
dodoroli
aktív tag
Sziasztok!
Kiváló monitor ez U2312Hm egy tn után! -
ádika86
aktív tag
sziasztok! kb 10 perccel ezelőtt a monitorom elkezdett vibrálni. úgy random magától, épp olvastam szóval hozzá sem nyúltam. biosban is csinálja, szóval kétlem, hogy szoftveres baja lenne, azóta kikapcs/bekapcs, kábelek megigazítása, videókártya megigazítása, de semmi változás. mint ha 30 herzen frissítene. találkozott már valaki hasonlóval?
-
törölt tag
Sziasztok!
És ez a mérték elfogadott? [link]
Nem a sarkokon lévő bevilágítás "zavar", hanem a monitor bal ill. jobb oldalán lévő volt. Főleg a jobb oldali, ami filmeknél is szokott látszani.
mod: iso 100; f5.6; 10sec
-
emiki6
veterán
Win 8-om van. Kikapcsoltam az aláíráskérést. A jobb klikk telepítés ugyan az, mint eszközkezelőből a telepítès?
-
El Kebir
őstag
válasz
#41635072 #1013 üzenetére
Nagyszerű, szókiforgatás... inkább te nem tudod mit beszélsz... egyszer pontosan úgy nézki, két hozzászólással később meg nyilvánvalóan másképpen...
Mit akarsz? Meggyőzni a ph fórumot, hogy egy szar monitorod van, vagy véleményt kérni arról, hogy a fotón látható bevilágítás jelentős-e, ha ez utóbbi akkor felesleges verbálisan felnagyítani a fotón látható dolgokat.
(én is írtam, hogy baloldalt rossz, de attól még a fotóid nem a valóságosan látható feketeképet adhatják vissza, ez nyilvánvaló...)
a személyeskedésre:
-
törölt tag
válasz
El Kebir #1012 üzenetére
Ez szimpla szókiforgatás.
A fekete szint élőben nyílván alacsonyabb kicsit, attól még a bevilágítás ugyan ilyen mértékben ott van, ezt látom ami a képeken is van.
Megint az következett be, hogy habzó szájjal nekem ugrasz, mert problémám mert adódni a Dell kijelzőjével.
Inkább beszélgetek a Dell ügyfélszolgálattal akik nem úgy állnak hozzá, mint egy 12 éves gyerek, akinek tüske ment az ánuszába. -
El Kebir
őstag
válasz
#41635072 #1011 üzenetére
"Nyílván a fekete feketébb, de a képeken különbségeket kell nézni. "
vs
"szabad szemmel is pont ilyennek látszik."és nem törik el semmi, csak az ilyen önellentmondásoknál.
Értem én, hogy a különbségeket kell nézni, csak akkor ne gyere a megtévesztő szöveggel, hogy pont ilyen élőben... persze.Cseréltesd, talán az a baloldali bevilágítás nem lesz az új monitoron. (ips-glow az elég fixen maradni fog, ha az zavar, akkor inkább VA panelesre cseréld)
-
törölt tag
válasz
El Kebir #1010 üzenetére
Nyílván a fekete feketébb, de a képeken különbségeket kell nézni. Egy kompakt fényképezőből ezt lehet kihozni.
Egyébként ha már itt tartunk, még homogén színt sem láttam ezen a monitoron, a PH oldala is a képernyő tetején szürke, alul pedig már sárgás... (Pedig kalibrált monitor, ennyi nyűg még TN-nel sem volt, de tudom ezen szó hallatán van akinek eltörik belül valami.) -
El Kebir
őstag
válasz
#41635072 #1006 üzenetére
akkor cseréltesd. (a szemből készített képek is túlságosan világosak, olyan nem lehet a látható fekete kép, úgy még a glow is gyenge, nehezen hiszem el, hogy nem túlzol, mikor azt írod, hogy pont ilyen élőben)
(nekem is magas minimum fényerejű monitorom van, a tiéden jobb kellene legyen a fekete mélység... mégis borzasztóak a képek, vagy tényleg durva hibás, vagy rosszak a fotóid és nem a valóságoshoz közeli a mutatott kép...)
(#1007) korcsi
van úgy, hogy a beteg nagyobbnak érzi a fájdalmát a ténylegesnél... (lásd focisták fetrengéseinél
)
-
korcsi
veterán
válasz
#41635072 #1006 üzenetére
Ha nem szempont a 100%-os színhelyesség (ha kalibrálva van) akkor az U2312-öt 0-ra tekert brightnessel kell használni.
Egy kis képtartalom sokat segít abban, hogy el lehessen dönteni milyen is valójában.
-
korcsi
veterán
válasz
El Kebir #1005 üzenetére
Olyan ez mint a papával a dokinál: "Nem fáj az magának, azt maga csak úgy érzi"
Tel elek: Viccet félre téve, fekete képernyőt átlós irányból fényképezni nem túl életszerű felhasználást jelent. Nem tudom hol vetted, ha első IPS és van rá lehetőség várj vele egy kicsit, meg lehet szokni. Ha nem megy akkor vissza és nézz másikat ebből a típusból (bár lehet mind ilyen lesz) vagy mást. Az 5. képen látni, hogy a háttér feketéjéhez képest nem is annyira ütközik ki a glow.
-
törölt tag
-
El Kebir
őstag
válasz
#41635072 #1004 üzenetére
"szabad szemmel is pont ilyennek látszik."
az kizárt... keress a neten ilyen u2312hm képeket és azok beállításaival fotózz te is, úgy össze tudod hasonlítani a saját és a tesztképet, pl ez inkább hasonlít a szabad szemmel látható glow-hoz, kép tulajdonságiban ugye 1/30 f/4 iso800 , és rögtön másképpen néz ki, mint nálad... pl a 3. képed hasonló szögből fotózott
a képek rondák (főleg a szemből látható baloldali bevilágítás), de az kétlem, hogy pont ilyen szabad szemmel, kicsit túlexponáltnak tűnik mind, vakítóan fehérek azok a fekete képek.
-
törölt tag
Szerintetek ez a mértékű backlight bleeding / glow elfogadható értékű?
A fotók többsége minimális(!) fényerőn készült, de van köztük kb 50-es háttérfényű is. A legutolsó kép max fényerő mellett készült.
Iszonyatosan zavaró, gyakorlatilag a filmnézés élvezhetetlen.
Van esély arra, hogy garanciáztassam, vagy mind ilyen?
A fotók 1/4-es záridővel és 800-as ISO értékkel készültek, szabad szemmel is pont ilyennek látszik. -
Capricornus
aktív tag
válasz
old_artist #943 üzenetére
Hello!
No, szereztem egy HDMI-DVI kábelt, és rádugtam a dolgozós laptopra. (Dell N5110, Nvidia kártyával)
A hiba ugyan az, mint eddig. Ha felbontást váltok, akkor a kép fekete lesz, és semmi. A gép szerint megy ki jel, a monitor bekapcsoló gombja is szép kéken világít, de ennyi. Többszöri ki-be kapcsolgatás után egyszer csak megint lesz kép, de ez így nagyon macerás. Ráadásul olyat is csinál néha, hogy a jobb felső sarok sötétebb lesz, mint a kép többi része. Ki-be kapcsolás után ez eltűnik, de akkor is.Azt hiszem ez már tényleg gari...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 27GL850-B monitor eladó!
- 23"-os HP Elite Display E232, FHD/IPS, HDMI-s monitor, garancia!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- HP OMEN Transcend 32 - 31,5", OLED, 3840x2160, 240Hz, HDR400, 0.03ms - Eladó!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest