Hirdetés

Dell UltraSharp U2312HM e-IPS monitor, már hivatalosan itthon is

Egy ideje itthon is megvásárolható az e-IPS paneles Dell UltraSharp U2312HM, de a gyártó egy frissen kiadott közleménye szerint hivatalosan csak mostantól érhető el idehaza az előbb említett típus. Az e-IPS paneles kijelző a nagysikerű 23"-es U2311H utódjának tekinthető, melynek legfontosabb változása, hogy a hagyományos CCFL háttérvilágítást LED-esre cserélték.


A Soundbar alapból nem tartozék, külön lehet megvásárolni [+]

A 16:9 képarányú, 1920x1080 képpontos panel technikai specifikációiban ez nem igazán jelent változást, azaz a 178/178 fokos betekintési szögek, a 300 cd/m² fényerő, valamint az 1000:1 statikus kontrasztarány változatlan maradt, akárcsak a 82 százalékos színlefedettség. A LED-es háttérvilágítás révén a fogyasztásnak csökkennie kellett, de ez csak nagyon minimális, mindössze 3 wattot jelent, ugyanis a Dell 30 wattos tipikus fogyasztást ad meg az U2312HM-ra, míg a korábbi modell 33 wattot fogyasztott – mindez persze erősen függ az alkalmazott beállításokból. A monitor mellé viszont jár a PowerNap szoftver, amivel szükség esetén egy gombnyomással csökkenthetjük a fényerőt, vagy alvó üzemmódba helyezhetjük a kijelzőt.


[+]

A csatlakozók terén sem történt változás, megmaradt a D-Sub, DVI, DisplayPort hármas, valamint az egy darab USB 2.0-s elosztó, illetve egy tápcsatlakozó a külön kiegészítőként megvásárolható, monitorra szerelhető Dell Soundbar hangszóróhoz. A dizájn és a méretek csak minimálisan változtak, a kijelző állványa továbbra is kínál forgathatóságot, dönthetőséget és magasságállítási lehetőséget, valamint portré módot.


[+]

A Dell UltraSharp U2312HM tehát már hivatalosan is megvásárolható hazánkban, ajánlott végfelhasználói árat azonban nem adott meg a gyártó, viszont a hazai boltokban 55 000 forint körüli áron, 3 év garanciával már hozzájuthatunk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés