- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
winamp
tag
HD6970
De mint említettem: megráncigálom az egeret, majd utána kapcsolom be a monitort. Miután ez nem működik, a monitort kapcsolom ki-be és voilá! Szóval a géphez ez után én nem érek. Akkor miből gondolod hogy vga driver?
Mondjuk 72hz monitor drivert használok vásárlás óta.
-
-
Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy megadja magát tőle a monitor, de az biztos, hogy valamilyen hardware-es limitáltságának feltehetően kell lennie a monitor esetében, hogy gyári software mellett maximum 60hz-et tud FHD mellett. Vagy a 72hz-es túlvezérlés a képfrissítési frekvenciáért felelős elektronikának a tuningja, így az is valószínűsíthető, hogy ezen részegység élettartamát valamilyen mértékben csökkenti. Ennek mértéke sajnos általam nem ismert. Az, hogy a monitor többi komponensére milyen hatással van (mivel nem vagyok ennek szakavatott ismerője) lövésem sincs.
-
Djsaba
senior tag
Amint mondta, a régebbi játékoknál, nincs hz-re szabva , ott csak 60 és 75ös értékeket adtak meg, szóval nem tudsz vele 72hz-n játszani. Maradhat a 72-es beállítás, csak a játékot semmi képen ne rakd 75hz-ra, mert ugye nem bírja. Display kábellal meg lehet oldani a 75hz-t is, a 2311-es monitor driver telepítésével, és akkor a régebbi játékokkal is tudsz, max hz-n játszani, ami ugye 75.
Igen, ha le veszed 60hz-re(játék beállításában) akkor el fog indulni a játék. De ahogy írtam, az aktuális beállítás fölé nem szabad állítani, mert az hibához vezet.
Az új játékok már nyitottabbak, és egyből felismerek a frissítés idejét, ott lehet majd 72hz-n is nyomatni, ha nem akarod felkrani a 2311 driver+ display port kábel hiányában.
Meghivott: Elég érdekes, mert kb senkinek sem megy 72hz-n aki windowst használ. Lehet hogy valamit mókoltál a rendszerrel, hogy kiütötted, ezt a mellékhatását
-
Djsaba
senior tag
Ebből ki lehet lépni egy ESC segítségével, vagy Ctrl+alt+del-el bezárva a játékot.
Igen nekem is ezt adta ki, mikor 75hz-n akart indulni a játék,vagy 72hz-ra állítottam a monitor driverbe. Különben minden jól működik.De ha az eljártak szerint csinálsz mindent, és nem magasabb beállítás meleltt akarod futtatni a játékokat , stb, amiért te vagy a felelős. Akkor érdemes nem bajlódni vele, mert lehet gyengécskébb az elektronika benne, vagy kicsit nem tökély, és akkor ilyeneket csinálhat.
De először zárd ki , hogy nem te hibázol-e.
Mod: Lehet hogy Ctrl+alt+del nem műkszik, de mondjuk Alt+f4, vagy hasonló játék bezárási módokkal meg lehet úszni az újraindítást.
-
Djsaba
senior tag
Hát igen, sajnos a régi játékoknál, ami nem támogatja az új szabványt (értsd 60 v 75 hz lehet csak) azoknál, csak 60hz mellett tudsz játszani. Ha 75hz-n van a játék, akkor nem fog elindulni. Hát wownál van konfigurációs fájl, abban átírtam, Cod-ot nem ismerem annyira, de ott van config is, talán át lehet valahogy állítani.
Esetleg próbáld meg configba átállítani, kis felbontásra, a-mellett azt hiszem dvi-n is támogatja a 75hz-t (1024x vagy alatta)
Vagy valahogy resetelni a beállításokat.
-
Djsaba
senior tag
Érdekes dolgok ezek.. Szóval monitor driverben mit állítottál, és az OSD menü 72hz-t ír?
Milyen játékoknál tapasztalod azt?
Mert pl, nekem wownál volt vele probléma, mert régen 75hz-ra volt állítva, és ez meg ugye nem támogatja, és ugyan úgy kilépett, mikor a monitor Driverben 72hz-re állítod.Amúgy ajánlott DVI-D-be csatlakoztatni, lehet az is a probléma.
Nekem monitor driverben csak 71hz-t enged, 72nél problémás. OSD menü 72-t ír, ami pontosan 71.98, a windows hülyesége miatt.Próbáld ki DVI-D-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- További aktív témák...
- 23"-os HP Elite Display E232, FHD/IPS, HDMI-s monitor, garancia!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest