Hirdetés
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
[link]
az durva lenne,ha kapnanak par fejlesztot,es csinalhatnak franchiseban. -
wjbhbdux
veterán
válasz
Viktor77 #120 üzenetére
Le lehet szimulálni a régi raid és pvp progression kiadást.
Kijön a Vanilla, sorba a content patchek (ismert exploitok javíthatóak előbb), AQ kapunyitás stb, aztán a BC, amivel egy időben új Vanilla server nyílik, a BC patchek a raidekkel, WotLK wintergrasp lag javítással (ez is mekkora vicc volt fél évig nemtudták megoldani), megint új Vanilla server nyílik, az előző BC-re vált, wotlk patchek 3.3 előttig (LFG tool és free epix már nem kell), és vége, mehet ameddig játszanak rajta, közbe nyílnak az új Vanilla serverek kb 2-3 évente. Esetleg ha van arenások részéről igény valamelyik pvp realm továbbehet cata elejére ahol még szerették.
-
Viktor77
titán
Azért még két érdekességet, kérdést felvetnék.
1. 800K regisztrált accountjuk van, amiből 150K az aktív játékos. Látható, hogy vanillában sem ragad meg mindenki. Illetve, nem nagyon sietnek aláírni a peticiót.
2. Vanilla szerver. Mi fog történni 1-2-3 év múlva, mikor új kontent nuku, mindenki mindent lefarmolt unásig. -
Viktor77
titán
Szövegértelmezés, mi?
Ő a ti pártotokon áll.
Nem baj, fog ez menni egyszer.
"LK, meg minden, de azok casual játékosoknak vannak, míg a raidek vanilla wowban nagy koncentráltságot igényeltek és 40-45 fő folyamatos figyelmét kérte"
Ami ugye nettó hazugság. Ha volt 20-25 jó játékosod, jutottál valameddig. Volt 1-2 boss, ami többet kívánt, de átlagban ennyi kellett.
-
Sanya
nagyúr
válasz
GeryFlash #108 üzenetére
Gery, Látom értelmi szinted nem üti meg a jelenelgi életkorod átlagos embereinek IQ szintjét, emellett a helyesírásod csapnivaló, a szövegértelmezésed nem kielégítő.
AZok az emberek azért játszottak azon a szerveren ingyen, mert a BLIZZARD megszüntette a vanilla wow-ot és bizonyos kontenteket elérhetetlenné tett utána, vagy az új kieggel kietlenné tett. Tudom BC? LK, meg minden, de azok casual játékosoknak vannak, míg a raidek vanilla wowban nagy koncentráltságot igényeltek és 40-45 fő folyamatos figyelmét kérte.
Azok az emberek akik ott játszottak is fizettek a játékért, hiszen a szerverbérlést, etc nekik is fizetni kellett. -
kenwood
veterán
válasz
wjbhbdux #113 üzenetére
A kisebb japan jatekstudiok is ugy mukodnek,hogy beultetnek par embert gepek ele,es kameraval figyelik oket jatek kozben.
Ahol latjak,hogy csokken a figyelem,tudjak,hogy baj van a jatekkal,es valtoztatnak.
Egy Blizzard szintu cegnel az ilyen megoldasok szama,es melysege is nagyobb.Nehogy azt hidd, hogy mi itt a 8 altalanossal jobban tudjuk,hogyan lehet 10 ev utan is sikeres egy jatek,mint a szakma legjobbjai.
Nyilvan a joslas sosem lesz egzakt tudomany,vannak fejlesztesi zsakutcak,de az osszes tenyezot figyelembe veve teljesen mas a kep,mint amit mi, atlag userek latunk.
-
wjbhbdux
veterán
A WoW népszerűsége mindig is megkérdőjelezhető volt, mivel hivatalos statisztikák szerint is már 100 millió aktivált játék fölött jártak évekkel ezelőtt, mégse tudtak soha 12.5-nél többet egyszerre lekötni. Régóta tudja a Blizzard, hogy amit csinálnak, az nem jó azoknak akik épp játszanak a játékkal, és hónapokon belül ott fogják azt hagyni. Régóta úgy megy a fejlesztés, hogy kitaláljanak olyan dolgokat, amivel be lehet húzni még a 100 millión túli új játékosokat 1-2 hónapra, nem pedig a meglévők megtartására törekednek, inkább csak a bajszuk alatt röhögnek, hogy vannak akkora majmok akik képesek voltak 10 évig folyamatosan befizetni miközben nekik semmit se csináltak.
2 lehetőség van, a WoW vagy népszerű volt egyszer, egy olyan kemény maggal ami megtartható lett volna, de miután elüldözték őket félnek ezt beismerni mert akkor félrefejlesztettek kb 7 éven át szemét kódot írtak, vagy a WoW sose volt népszerű, és csak a kínai botok nyomták fel az előfizetői számot.
A szervereket is évekig nem vonták össze csakazértsem mert az rossz PR, hiába volt több 100 oldalnyi siralom a fórumon, hogy üres a WoW, nincs kivel játszani.
A Blizzard feje sok témában a földbe van dugva, és csak akkor szeretnek vele foglalkozni, ha nagyon muszáj. Most ott tartunk hogy a petíciót az eredeti WoW alkotó csapat vezetője fogja személyesen eljuttatni Mike Morhaime-hoz, mert őt is elszomorítja a mai állapot, sorra csatlakoznak a streamerek, youtuberek, itt előbb-utóbb válasz kényszer lesz, mert ez a Legion kb lehet olyan mintha kés skineket osztogatnának a CS-ben, csak éppen mindenkinek egyformát, és megint otthagyja mindenki 1 hónap után mint a mostani förtelmet. -
GeryFlash
veterán
-
Zedz
addikt
A probléma szerintem itt azzal van inkább, hogy a Blizzardnak itt két lehetősége volt:
1) Jófejek leszünk, és a már amúgy sem profitáló verziójú szervert békén hagyjuk, a maga kis közösségével.
2) Hurrdurr az enyém a játék, és ha a fene fenét eszik, akkor sem lesz már vanilla szerver a világban.És Blizzardék a másodikat választották. Vélhetően azért amit valaki szépen leírt itt. Ez egyenesen mutatja azt, hogy az új kiegek és content már a kutyát nem érdekli, a játékmenettel problémák vannak, és hát az milyen már, hogy egy 10+ éves verzió jobb mint amit jelenleg is "teljes erővel" fejlesztenek.
-
kenwood
veterán
-
kenwood
veterán
válasz
Assimilator #98 üzenetére
persze,de logikus,hogy lakast se fognak neked kiadni 3 napra a havidij tizedeert.
-
nonsen5e
veterán
válasz
GeryFlash #99 üzenetére
Nem a mechanikákban volt a nehézség.
Farmolj annyit alapanyagokat a craftos resistes cuccokhoz, potionokhoz, hogy az életed is megunod tőle.
Bossfight mechanikák szempontjából össze sem hasonlítható egy Archimonde vagy Garrosh HC egy akkori bossal.Lehet úgy is nehézséget állítani, hogy ha igazán jól játszik (top100) az ember akkor le tudja gyűrni a fightot ha van egy középszar gearje, de úgy is lehet mesterségesen nehezíteni a harcokat, hogy ha nincs minden raidtagnak meg minden létező loot az első két bossból, akkor még a SimCraft gépezet sem tud kitolni a karakterrel annyi DPS-t, hogy az elegendő legyen az enrage timerre.
-
ldave
félisten
Dehogy volt nehéz a vanilla WoW... az hogy valamihez sok idő kell, meg nincs előtted annyi wiki/videó/guiide mint manapság, hogy azonnal megnézhess valamit, az nem nehézséget ad. Sőt, a 40 fős raidek szerintem könnyebbek voltak, mint a mostani felhozatal. Ha volt ebből a 40-ből legalább 15-20 jó játékos, akkor az már elvitte a hátán a csapatot. Ilyen 50% arány most szerintem már nem működne.
-
törölt tag
Igazabol ameddig nincs hivatalos vanilla addig kar elore leirni ugy latatlanban mintha senkinek nem lenne ra igenye. (szerk:ha ez 1x megis bekovetkezik az azert lesz mert egyaltalan nem lesz akkor mar igeny az uj kiegekre).
Amit irtal az tokeletesen igaz a WoD-ra mert nagyon szepen megemelkedett az aktiv jatekos letszam csak eppen semmi koze nem volt a nosztalgiahoz vagyis magahoz a WoW-hoz es az is lett a vege, hogy tobb mint felere esett az elofizetok szama 2015Q4-re (azota nem adnak ki errol jelentest valoszinuleg nem hiaba akkor volt 4,6M, ha errol mar titkolozni kell akkor bizony fajdalmas lehet a dolog).
Jo lenne ha a Legion egy utos kieg lenne mert ami WoD-nal is volt az egy szemet. Semmi uj dolog nem kerult be a jatekkal es jatekosok joggal mondhatjak, hogy ha regen jott egy kieg az azert hozott is valamit azert a penzert amit elkertek erte.
Az ertheto ha a regi vanilla idok helyett a jovo fele neznek Legion stb. de akkor ne csinaljanak mar ilyen draga es gagyi kieget mint a WoD mert az embernek a jatek kedve is elmegy -
itldj
aktív tag
válasz
Zsiráfnyál #93 üzenetére
Ott különbözik a dolog, hogy a Wow szerver oldali része sosem volt publikus, és legálisan nem elérhető senki számára. Ergo vagy ellopták és azt foltozgatják, vagy a kliens adatai alapján fejtették vissza. Márpedig ezt egyrészt tiltja a TOS / EULA meg a hatályos szerzői jogi törvény is.
-
nonsen5e
veterán
válasz
GeryFlash #89 üzenetére
A Diabloba meg már mióta nem jött kieg... jön majd egy kieg, aztán újra felcsap a milliókba a játékosszám.
Ehhez képest diabloban válaszd ki melyik speeledet akarod használni, legyen vmi runád azt ennyi volt a testrszabhatóság.
Játszottál egyáltalán a D3-mal?---
,,Mindenből pénzt akarnak csinálni, a hivatalos classic szervert mégsem csinálták még meg? Ez véletlen lehet?"
Tehát nekik nem éri meg, de egy támogatásokból élő csapatnak igen? LOL.Pontosan. Ahogy olvastam, saját bevallásuk szerint hobbiként tekintettek rá, tanulás, munka miegyéb mellett.
Kedves Joe! Tudom, hogy ma 16 órát írtad az új renderer kódját, de azért kérlek szépen(ha nem csinálod, repülsz innen)dolgozz még ma további 9 órát (ingyen és bérmentve) ezen a hobbiprojekten is lécci.
Ha nem hoz előre láthatóan legalább X vagy Y $ profitot, akkor egy Blizzard volumenű cég nem fog leokézni, ez tény.---
"Hát ezzel engem nem hatsz meg, mivel szerintem a legjobb kieg a Wotlk volt. De ugyanakkor megértem, akinek a Vanila volt, és akik BC fanok."
Mondom, hogy minden kieg minden patchét fel kellene építeni a nulláról, külön fejlesztőcsapat, külön szerverek, stb... Megcsinálnák a classic szervereket, rögtön verbuválódna még 100k elégedetlen, hogy pedig a BC volt a legjobb, mocsok Blizzard miért nem csinál BC szervert is? Aztán elveszik a varázsa (2016 van, mások az igények, a nosztalgia élménye hamar elkopik), és a Blizzardon ott marad a tonna hardver amit nagy buzgón megvettek, mert azt hitték, hogy az embereknek ténylegesen és hosszú távon igénye van régi szerverekre.Zsiráfnyál: Mert ha nem tört szerveren játsszanál, akkor havonta fizetnéd a 13 eurót, és 2 évente vennéd a kiegészítőket.
"de egyébként is teljesen ingyen letölthető a Blizzardtól, teljesen legálisan."
És sz*rrá van korlátozva, 20-as szintig játszhatsz vele. Ennyire vagy jogosult.
Ismételten csak a játék jogi iratainak (amit mindig mindenki vakon elfogad) elolvasását javaslom, és mindjárt világos lesz. -
Zsiráfnyál
aktív tag
Valaki, aki ezzel tisztában van, leírná, hogy miért is számít "wareznak" meg "törtnek" privát szerveren játszani ? Szerintem ebben az égvilágon nincs semmi törés, se warezolás. Én elég sokat játszottam privát szervereken, de sose értettem, mi ebben a jogsértő.
Nekem pl a játék maga eredeti (igaz, csak a régi vanilla), de egyébként is teljesen ingyen letölthető a Blizzardtól, teljesen legálisan. Az, hogy én ezzel az ő szerverükre csatlakozok, vagy kalandávgyó programozóként írok magamnak egyet, vagy rácsatlakozok a haveroméra, az megszeg bármiféle szabályt ? Vagy ha megszeg, akkor miért rakják ki direkt egy sima txt-be a realmlistet a user orra elé ?
Régen játszottam egy csomót pl CS:Source-al. Ha elmegyek lanozni a haverokkal, és egyikünk lokálba futtatja a szervert, mi meg arra csatlakozunk, azzal sincs a világon semmi probléma. Sőt, még magán a Steamen is elérhető egy rakás rommá modolt szerver, deathmatch móddal, oroszul énekelő katonákkal, zombikkal, meg minden amit akarsz. Azokra se szabadna belépni, vagy hogy van ez ?
Ebben ha jól értem, max annyi sérti a felhasználási feltételeket, hogy a realmlist file-t (egy sima txt-t, amit ha akarnának, simán el tudnának rejteni, de direkt kiteszik elérhetőnek) kézzel átírja magának a user, holott neki a játék file-jait nem szabadna módosítania, nem ?
-
GeryFlash
veterán
válasz
Assimilator #90 üzenetére
Mert 2016-ban csak saját szerver parkokkal lehet megoldani a dolgot, bérelni nem is lehet csak venni.
Amúgy a napról napra leépülő Diablo communitynek létrehozott szervereket is be lehet dobni
-
GeryFlash
veterán
,,PoE nagyjából úgy veri szanaszéjjel minőségben, ahogyan 10 éve folyamatosan jönnek a "wowgyilkos" játékok"
Aham, átlagban 20 ezer ember játszik vele, a Diablorol senki nem tudja megmondani, de ilyen 30-40 ezerre saccolják az active átlag player baset. Ap rolbéma az, hogy 9 hónapja a POE negyed ennyi játékossal rendelkezett, most kijött az új kieg, nem igen fog ez megállni. Aki szerette a Dio2-öt az nehezen tud ránézni erre a fosra. 0 talentfa, 0 character customizing.
,,Mindenből pénzt akarnak csinálni, a hivatalos classic szervert mégsem csinálták még meg? Ez véletlen lehet?"
Tehát nekik nem éri meg, de egy támogatásokból élő csapatnak igen? LOL.,,A játékosbázis fragmentálódik, esetlegesen még kevesebb játékos játszana az éppen aktuális kiegészítőn, jönne a hatalmas sajtóvisszhang, amiben a döntést úgy fordítanák ki (garantált), hogy a Blizzard beismerte, hogy az elmúlt 10 évben totálisan hülyeséget csinált végig (az nem probléma, hogy a játékosszám LK végén, Cata elején tetőzött, és nem a classic alatt), és ilyen hülye Blizz, meg olyan hülye Blizz."
Hát ezzel engem nem hatsz meg, mivel szerintem a legjobb kieg a Wotlk volt. De ugyanakkor megértem, akinek a Vanila volt, és akik BC fanok. Mind 3 máshogy volt jó. Catát Mopot Wodot senki nem sírja vissza, mert ahogy írod, igen a blizzard totálisan hülyeséget csinált, csak nem az elmúlt 10 évben. Meg kell nézni a játékos bázis hanyatlását, talán ott lehet a gond? Talán hogy régen nem két tier set volt kiegészítőként? Talán hogy nem 3 raid volt kiegészítőként? Hány raid volt a wow+bc+wotlkban és hány az utána következő 3-ban? Lehet hogy korreláció van a befektetett munka és a játékos szám alakulása között? Ki tudja...
ayy_lmao: +1. Nekem is az időhiány ami közbeszól. A végletekig testreszabható talent buildek hihetetlen sokat hozzáraknak a játékhoz. Arról nem beszélve hogy a story és a grafika is rendben van. Ehhez képest diabloban válaszd ki melyik speeledet akarod használni, legyen vmi runád azt ennyi volt a testrszabhatóság.
-
törölt tag
válasz
GeryFlash #83 üzenetére
A PoE a legminőségibb játék, amihez volt szerencsém eddig. Sztem több száz játékot elfogyasztottam már. És ez egy f2p játék, előnyt nem adó mikrotranzakciókkal. Hihetetlen mit összehozott az a kis csapat. Ráadásul nagyon durván HC, így a játékosállomány is komolyabb emberekből áll többségben.
Abbahagytam mondjuk egy ideje, mert nem kis időt vett el az életemből.
A leggyilkosabb build tervemet már nem tudtam megvalósítani. -
törölt tag
A jatekosok talaltak egy kiskaput amivel visszaterhettek abba a WoW-ba ami szamukra legalaisan egyaltalan nem volt elerheto mar. Ezzel senkinek nem artottak csak mikor az utolso lehetoseget is elvettek toluk akkor lett eleguk. Van mikor nem kell piszkalni a darazsfeszket es a Blizzard pont belenyult es most az aktiv elofizetok szivtak meg. Legalabbis en semmi hatranyat nem ereztem annak mikor egyidoben futott a vanilla wow az eredetivel. Az viszont erezheto lesz ha heti szinten futunk majd bele egyeb ilyen dolgokba vagy a Legion kieg startnal szorjak majd meg a Blizzard-ot
(#84) Gertrius:
WoD-nal eleg csak megnezni az eladasi adatokat a kiegrol. Lett volna igeny a jatekosok reszerol es nem veletlen lett siralmas vege megint. ha vannak visszatero jatekosok es nem tudjak megtartani oket az nem a termeszetes lemorzsolodas resze. -
-
nonsen5e
veterán
válasz
GeryFlash #83 üzenetére
PoE nagyjából úgy veri szanaszéjjel minőségben, ahogyan 10 éve folyamatosan jönnek a "wowgyilkos" játékok, amik a WoW-ot "verik" szanaszéjjel minőségben.
Mikrotranzakciók nem tudom, hogy jönnek a témához, D3-ban is csak az ázsiai régióban vannak, csak azért mert ott van igény erre.A Warcraft film a lore elég régi szakaszában játszódik (azt elvileg imádniuk kell a classic wowosoknak, mert nincs fúj panda, meg fúj cata, meg fúj wod) , és egyáltalán nem csak a WoW játékosoknak van címezve. Nem egy tört szerver bezárásán, eredeti classic szerver kinyitásán fog múlni az, hogy elmennek-e megnézni.
Állandóan mindenki itt okoskodik minden témában a fórumokon. A Blizzardnál hülyék dolgoznak? Nem pont te mondtad azt, hogy pénzéhesek? Mindenből pénzt akarnak csinálni, a hivatalos classic szervert mégsem csinálták még meg? Ez véletlen lehet?
Felvesznek még 500 fejlesztőt(IT-ben meg ugye nem 47k Ft bért kapnak a dolgozók, hanem inkább a százszorosát feléjük), összekalapálják a szerver szoftveres részét, bérelnek 800 racket minden kontinensen, első hónapban jön 100k ember, 3 hónap múlva kikopik 10k, újabb 3 hónap hónap múlva még 10k, aztán már kezdik is eladni az első pár tucat racket.
A játékosbázis fragmentálódik, esetlegesen mégkevesebb játékos játszana az éppen aktuális kiegészítőn, jönne a hatalmas sajtóvisszhang, amiben a döntést úgy fordítanák ki (garantált), hogy a Blizzard beismerte, hogy az elmúlt 10 évben totálisan hülyeséget csinált végig (az nem probléma, hogy a játékosszám LK végén, Cata elején tetőzött, és nem a classic alatt), és ilyen hülye Blizz, meg olyan hülye Blizz. -
GeryFlash
veterán
Nem, csak magaslabda volt a 250 év játéka díját besöprő játékot összevetni azzal a fossal amit még a 10 fős amatőr ausztrál/új zélandi csapat is szanaszéjjel ver minőségben (Path of Exile). Igen Metascore LOOOL, biztos véletlen az az 5.1 pontnyi user score különbség
Nagyon szép dolog, hogy patchelgetik a D3-at, de a Witcher 3 is kapott már ingyenes dlc-t, igen valóban van fizetős is, de cserébe mikrotranzakció nincs.
Az utolsó bekezdésre: Nyilván nem ezt tenném, de ha azt látnám hogy jelentősebb veszteséget nem generálnak, én meg szarok bele hogy ezt az igényt kielégítsem akkor nem foglalkoznék vele.
Kárt nem okoznak vele (ezért baromság Furkoo autós példája, mivel ott valóban veszteség történik az ellopással, itt a Blizzardnak nem lesz kevesebbje semmiből), és talán eljönnek ezek is megnézni a Warcraft moviet. -
nonsen5e
veterán
válasz
GeryFlash #80 üzenetére
Metascore, lol.
Az előbb még a vállalat kultúrájáról beszéltél, továbbá, hogy melyik cég mennyire profitorientált, nem arról, hogy milyenek az értékelések.
A metascore és a logikád szerint a Valve a világ legszentebb cége, mert ott az Orange Box 9.3 user score-ral, és a HL2 92 / 9.2 eredményekkel, aztán anyagi szempontból meg mindenki tudja, mennyire pénzmániások, és szarnak már az egész játékfejlesztésre. (Steames értékelésekben amúgy a Portal2 98% fölött áll).Ahogy te is említetted, profitorientált cég a Blizzard.
Miért is nem ilyen egyszerű akkor a dolog?
Ha lenne neked is egy havonta több millió dollárt bevételt hozó szellemi terméket, akkor nem hiszem, hogy átmennél egyik napról a másikra Máltai Szeretetszolgálatba(ha igen, akkor minden elismerésem, és kezdeményeztetem a szentté avatásodat), és tennéd ki az oldalra a gombokat, hogy:---Balf*szok akik fizetnek ezért, kattintastok ide és fizessetek tovább -->
---Mindenki másnak itt a Piratebay link, töltsétek le ingyé--> -
nonsen5e
veterán
válasz
GeryFlash #75 üzenetére
Most nem vettek el játékost / pénzt, vagy csak nagyon keveset ahogy az előző hsz-ben írtad?
Onnantól viszont, hogy jogilag nem állja meg a helyét, nincs miről beszélnünk.CD Project ugyanúgy dobja ki a DLC-ket, a hamis marketinget (amilyen grafikával reklámozták, és amilyen lett végül...) az "ingyenes" csomagban meg olyan vackok voltak, amiket általában az alap játékhoz vágnak hozzá. Jól közölték ezeket le, aztán emiatt szentnek titulálja őket a fél internet.
Miben más mint a D3? Egyszer megvetted az alapot, kieget, és évek óta kapod a többnél több tartalommal rendelkező ingyen DLC-ket.Loveless: Sokat számít a kis túlzás, ismét csak a ToS / EULA elolvasását javaslom. Ha következő patcheben kicserélnek minden karaktert pónikra, azt is megtehetik, csak valószínű, hogy elvesztenek 4.9 millió játékost. Neked egyedüli opciód ilyenkor az, hogy a változások ellen tiltakozol (=nem játszol), esetleg chargeback-et nyomsz a banknál, mert nem azt kaptad a pénzedért amire számítottál (mondjuk ezt megtámadhatja még a Blizz országtól és banktól függően).
-
törölt tag
Tudom, hogy nem legális tört szerón játszani, ezt nem vonom kétségbe, és részben egyet is értek veled.
Azt viszont már kétségbe vonom, hogy ne érné meg különböző verziójú hivatalos szervereket üzemeltetni. Ráadásul egy vanilla szerver nem igényel különösebb karbantartás, fejlesztést. A Nos játékosbázisát és a petíciót aláírókat nézve teljesen reális, hogy ~100k playerrel meg lehetne tölteni egy ilyen szervert, ez az érték pedig már a hivatalos realm-ok közelében van.
A kutya szerintem ott van elásva, hogy egy hivatalos vanilla szerver kvázi elismerése annak, hogy sokan nem elégedettek az új kiegészítőkkel, képzeld csak el a sajtóhíreket, amik arról szólnak, hogy a vanilla realm látogatottsága meghaladja egyes wod szerverekét... Na ezért nem lesz official vanilla soha.Ja és még valami: kis túlzással ugyan, de én is beperelhetném a blizzardot. Megvettem az alapjátékot és a kiegészítőket a catáig bezárólag, több évnyi havidíjat beleszórtam a játékba és rettenetesen sok időt is, a vége pedig az lett, hogy egy olyan játékban találtam magam, ami már nem tetszik. Ha előre tudom, hogy ilyen lesz, bele se kezdek. Kérem vissza a pénzem!
-
GeryFlash
veterán
Jogilag nyilván nem állja meg a helyét, én is morálisan és financiálisan álltam a dologhoz. Játékost/pénzt nem vettek el a Blizzardtól, ergo kárt sem okoztak nekik. Jogilag nyilván a Blizzard tulajdona, és bármibe lefogadom hogy 10 év múlva amikor már sehol nem lesz eredeti WOW akkor is lődözgetni fogják lefele a sikeresebb szerveket, mert a blizzard tipikusan az kicsinyes piti szarrágó cég. És lehet jönni azzal, hogy minden cég profitorientált, ez nyilvánvaló, ettől még a vállalati kultúrájukban nagyon is különbözik egy CD Project vagy egy EA/Blizzard/Activision.
-
L4mie
veterán
válasz
GeryFlash #72 üzenetére
A jogszabály szerint lopott anyagból dolgoztak, innentől hivatalosan lehet sírni, hogy de mi nem haszonszerzés céljából loptunk.
Máshogy: képzeld úgy, hogy a Blizz szemében olyan mintha valaki ellopná a kocsidat, de nem eladja hanem az nagyanyját fuvarozza vele a boltba az idősek otthonából.
/közben lehet hogy van még 10000 másik kocsija, de példát statuáltak/
Remélem így megvan.Az hogy nem volt hasznuk tudtommal a magyar jogszabályban felmentő dolog meg talán még néhány országban, de valahol már azért simán megvágnak ha letöltesz 2 CD-nyi mp3-at.
DDos ba fektetett energia helyett inkább fogták volna az adatbázisukat azt csináltak volna egy másik szervert.
Fórumot meg kommunikálhattak volna, azt fixen nem lőtték le. Ja nem.....tényleg így lett 15 perc hírnevük, a blizz némileg megerősíti a védelmét, 1 hét múlva meg már senki nem fog erre emlékezni, fórum jobb oldalán se lesz már ott a topic. -
nonsen5e
veterán
válasz
GeryFlash #72 üzenetére
>0 bevételük lesz belőlük
>ezek legnagyobb részeJogilag attól még ez nem feltétlen állja meg a helyét.
Ilyen logikával minden lopható, amihez már nem érkezik hivatalos support?
Meguntam a Linuxot, Win10-re költeni nem akarok, de mivel a WinXP már olyan régi, azt nyugodtan lewarezolom. (ha nem lenne elérhető warezban a WinXP, akkor ha Wint akarnék venni, kötelező lenne mondjuk megvennem a Win10-et, tehát potenciális bevételtől esik el a fejlesztő).Nagyjából ugyanaz a színvonal, hogy én úgysem venném meg a játékot, ezért inkább lewarezolom.
Tört szerverek hiányában meg ha valakinek évek után hirtelen WoWozni támadna kedve, akkor nem lenne más opció, mint az eredeti, ahol meg fizetheti majd a havidíjat. -
GeryFlash
veterán
,,Az emberek meg ilyen-olyan topikokban mindig nagy álszenten elvetik a warezt, de ha tört wow szerverről van szó, akkor az a világ legtermészetesebb dolga, mert ilyen Blizzard, meg olyan Blizzard..."
Remélem az megvan, hogy ezek a játékosok anno eredetiztek, ergo megvették a játékot. Most, hogy nem a blizzard szervereit használják, nem kerülnek ők semmibe a Blizzardnak így nem fizetnek havidíjat, ettől még a játékért anno súlyos pénzeket raktak le.
De tényleg, nem törtözöm, de erről a szerverről még én is hallottam, ha a Moltent lelövik oké, talán azok tényleg elvesznek a fizetős bázisból, akik itt voltak azok viszont nem fognak visszamenni, 0 bevételük lesz belőlük, mivel ezek legnagyobb része nem az ingyenesség miatt volt ott, hanem a content miatt.
A szerver többször is kijelentette, hogy nem akarnak versenyezni vagy kicseszni a Blizzarddal, simán teret szeretnének biztosítani azoknak, akik a Vaniliát szerették. -
nonsen5e
veterán
válasz
#51736960 #64 üzenetére
Olvasd el a ToS-t. Ha a játékukkal játsszol, akkor effektíve a lelked is a Blizzard szellemi tulajdona, nem, hogy a játékukban készített karaktered.
Az emberek meg ilyen-olyan topikokban mindig nagy álszenten elvetik a warezt, de ha tört wow szerverről van szó, akkor az a világ legtermészetesebb dolga, mert ilyen Blizzard, meg olyan Blizzard...
Nem lehet minden létező patchre fenntartani egy szervert, mert Pistékének a 2.1.3 a kedvence, Lacikának a 3.0.9, Móriczkának meg az 1.4.7.
A 100.000 játékos meg jelentéktelen az eredetin játszó játékosszámhoz képest.Szerintem a játékosok legyenek hálásak, hogy egyszerűen nem éri meg a Blizzardnak és a hasonló nagy cégeknek minden tört játékost lopás vádjával egyesével a bíróság elé vinni.
-
fricci
tag
A Wow-t a Blizzard csinálta, az ő szellemi tulajdona volt. Meg kellett venni a játékot és havonta havidíjat fizetni. Ezt mindenki tudta már az elején a vásárlás pillanatában hogy így működik.
A tört szerveren játszók tisztában lehetnek azzal hogy illegális verzióval játszanak, bármikor lekapcsolhatják őket. Hogy a Blizzard-ot mi motiválta hogy éppen EZT a szervert kapcsolják le és ne bármelyik másikat az szerintem egyáltalán nem tartozik a történethez. Bármelyiket lekapcsoltathatja mindenféle indoklás nélkül hiszen az ő szellemi tulajdonát használják fel engedély nélkül.
Ezután számomra teljesen érthetetlen hogy egyesek szemében még a Blizzard a genyó amiért ezt tette meg jönnek ilyen marhaságokkal hogy egy illegális másolattal létrehozott karakter az Ő szellemi tulajdona. jézusom
Ha nem tetszik amivé a Blizzard tette a wow-ot akkor egy dolgot tehetsz: nem fizetsz rá elő, játszol mással.
Mivel ő egy cég, minél nagyobb bevételt akar elérni. Gondolom figyelembe vették a vanilla wow iránti igényt, osztottak/szoroztak és azt adta ki az excel tábla hogy nem éri meg ilyet csinálni.
-
Vanilla óta tolom a WoW-ot, és piszkosul nem vágyom oda vissza, azóta minden téren jobb lett a játék.
A garrisont nyilván rühellem, mintha Facebook játék lett volna ezzel a WoW-ból, de a többi része teljesen rendben van.
Ddos óvodás megoldás, ahogy a Blizzard részéről is, hogy nincs vanilla szerver. De a tetves Ddos miatt tegnap a legtöbb haverom nem tudott játszani (nem csak WoW-val), ami nem poén.
Ez a vanillas hiszti kezd már unalmas lenni, van bőven elég legális MMO amiben grindolni és szaladgálni kell, és televannak értelmetlen timesink dolgokkal. -
Lenry
félisten
válasz
#20655360 #56 üzenetére
a szerverekre kizárólag az aktuális legfrissebb patch-csel lehet felcsatlakozni
ha nem veszed meg a kiegészítőket, akkor az új content számodra zárolva van, de ugyanazzal a játékkal játszik mindenki, tehát ha a régi contentben módosítanak valamit, azt mindenki megkapja, és sok játékosnak ezzel van baja, hogy a játékosszám csökkenésének lassítása ellen a Blizzard stratégiája láthatóan egy jó ideje* az, hogy butítják és egyszerűsítik a játékot, ezzel olyan játékosokat megfogva és megtartva, akiket a bonyolultabb WoW elriaszt.
érthető módon a hardcore játékosokat ez zavarja* WotLK idején hagytam abba a játékot, akkor láttam utoljára élesben ezt a dolgot, de ha jól látom a fórumokon, akkor ez azóta sem változott
-
Zedz
addikt
A furcsa az egészben, hogy pl. a Molten ilyen alapon miért futhat? Van egy érdekes csavar a történetben amit sokan nem vesznek figyelembe. Ha úgy vesszük most egy olyan szervert lőttek le, amilyen WoW-ot már nem kínál a Blizzard, ergo teljesen mindegy, hogy az az X ezer játékos ott játszik a tört szerveren, vagy elmegy LoLozni, CSzni, akárhová, de eredetizni biztosan nem.
Valaki írta, hogy ez a DDoS attack olyan volt, mint valami óvodás követelőzés. Én sem tartom többnek a DDoS támadás szintjét, de most szerintem a Blizzard volt óvodás, mert látta, hogy a Nost szervereit szeretik az emberek, sokan játszanak vele, kialakult egy jó community, az ő drága WoD-juk meg kapja a savat, mennek el az emberek mással játszani. Másnap szebb a homokvára? A k*rva mindenit neki, na majd jövök és szépen szétverem...
-
törölt tag
Az a karakter pedig, amit egy év alatt felépítettem és kimaxoltam a Nos-on, az én szellemi tulajdonom volt. Ráadásul azokat a barátokat is elvette tőlem a Blizzard, akiket ezalatt az idő alatt ismertem meg. Úgyhogy nyugodtan elmehet melegebb éghajlatra. Egyébként az egész probléma megoldódna egy hivatalos vanilla szerverrel, de a Blizz túl konok ahhoz, hogy ezt meglépje.
Amúgy ebben az egész DDoS támadásban azokat sajnálom, akik nem tudtak emiatt a hivatalos szervereken játszani, őket tök felesleges volt büntetni, mert nem tehettek semmiről. De a Blizz-nek oda kell csapni valahogy, remélem ezzel még nincs is vége.
-
L4mie
veterán
Hát fene se tudja, én speciel azokkal érzek inkább együtt akik végre munkából hazaérve lazulnának egy jót, erre pár gyökér DDosol.....
persze megértem aki x idő alatt a törtön fegrindelnek egy karaktert /vanillában még volt értéke a dingnek/ aztán bamm már nincsen pistilegolashun a hunter, de a törtök ilyenek, játszottam vagy fél évet még 2005-ben törtön, hát a heti karaktertörlés már istenes volt.
Szóval van a mondás, és szofisztikátlan írom...ha kiállsz a sarokra ne csodálkozz ha gerincre vágnak.
Látva a gyenge WoW adatokat, simán elképzelem, hogy azért pöccent be a Blizz, mert valami okos menőzőtt hogy a mi törtszerverünkön többen játszanak mint a ti eredeti ....-otokon. Bár lehet csak a fantáziám élénk.
Összefoglalva sajnálom én a tört szerveres srácokat, meg is értem miért csinálták /bár szerintem a BC volt a csúcs, de ez már más téma./ de nem értem miért csodálkoznak. -
.LnB
titán
válasz
#51736960 #15 üzenetére
Teljes mértékben megértem a támadás okát. (Pedig nem is vagyok már dedós tini) Azok mellett, hogy sajnálom ha más játékokban ettől bárkinek kára lett. Én nem játszottam a Nostalrius-on. Sőt, akár mennyire is tartom magam nagy WoW-osnak, legbelül tudom, hogy nem vagyok az mert a vanila se volt meg nekem sajnos
Később ismertem fel a játék ízét és kaptam rá. Mindezek mellett nagyon sajnálom a Nostalrius "lakóit" mert nem szép dolog amit a Blizz csinált. Másrészt le a kalappal a Nostalrius játékosai előtt mert "ők voltak a kemény csávók" (viccen kívül). A vanila nem volt egyszerű. Kő kemény lehetett akkoriban játszani. És a Blizzard-tól szemét lépés volt a szerver lelövése. Nekem az volt az első gondolatom, hogy a Blizz fog csinálni vanila szervert. Mert egyébként miért lőtte volna le a legnagyobb törtet? Bár ugye mint minden biztos ez is csak a pénzről szól, és nem lesz hivatalos vanila szerver.
-
Sanya
nagyúr
Volt egy vanilla wow amit megvettél. Igen.
Tetszett. Igen.
A Blizzard leszarta, pacthelte a játékot, és jelentősen könnyítette a dolgokat.
Akik nem akartakmbc-t azokat leszarta a blizz.
Szerintem Viktor77 menj pokemonozni az új szép verziódba és fogadj el mindent amit eléd raknak. -
Feketelaszlo
senior tag
válasz
GeryFlash #49 üzenetére
Épp az a baj, hogy túlságosan elkényeztették már az ügyfeleiket azzal, hogy mindig hallgatnak rájuk és figyelik a kívánságaikat.
A játékosok víz alatti zónákra vágytak. Csináltak nekik.
Aztán Pokémon csatákat akartak az összegyüjtött kisállatokkal. Megcsinálták.
Saját bázist is szerettek volna, amit ők építenek-szépítenek. Ezt is megkapták.
Ilyen böszmeséget egy fejlesztő sem csinál, itt lenne az ideje, hogy kicsit azon dolgozzanak, amit ők kingoldotak, s ne azon, amit a játékosok. Ez a DDoS támadásokkal meg fenyegetődzésekkel agresszívan vanilla WoW után síró community leginkább egy követelődző óvodásra emlékeztet.
Ha meg tényleg annyira lenne rá igény, akkor meg kell nézni, mi az a tartalom az eredeti játékban, ami jogvédelem alá tartozik (kb. minden), s ki kell cserélni közösségi alapon fejlesztett/szabad licences részekre (á la Transport Tycoon -> OpenTTD). 100.000-es nagyságrendű érdekéklődő mellett nem hiszem, hogy ne lenne egy-két eltökélt, 3D modellezéshez meg scriptekhez értő alak, de a tört szerver mögött álló emberekből már részben meg is van egy potenciális programozói csapat. Ha nincs benne Blizzard tartalom, nem tudnak belekötni - ezen kívűl nincs különösebb akadálya egy OpenVanillaWoW-nak -
Medocsabi
addikt
Szemetek,pedig elalvas előtt akartam nyomni 1-2 desert strike-ot...
-
Viktor77
titán
Skacok, sok a fölös szájtépés. Induljunk az alapkérdés(ek)ről.
Volt egy szerver, ami illegálisan használta fel a Blizzard szellemi tulajdonát? Igen-nem.
Akik csinálták, tudták, hogy illegális amit csinálnak, és be lesznek zárva, mert a Blizz nem vöröskereszt? Igen-nem.
Bezárták őket, majd jött pár tizenéves "hekker", hogy majd ők megmutatják. A Blizznek ártottak vele? Igen-nem.
A fizető játékosoknak ártottak vele? Igen-nem. -
kenwood
veterán
En nem jartam azon a serveren,de ha a jatekmenetet komolyan befolyasolo bugok voltak,vagy rendszeres belassulasok,server restartok,akkor nem jarhat a valveregetes.
Blizznek 1-1 uj content elejen voltak komolyabb gondjai,de 1-2 honapon belul azert minden komolyabb bug eltunt.jo,maradt bent 50-100 kisebb,de a tort szerokon a nagyokbol is tobb szokott lenni. -
GeryFlash
veterán
Ori ne már
Millió tört szerver van. Nem azért voltak ott. Aki nem akar fizetni az elmegy egy catás-mopos szerverre. Talán nem elkussoltatni kéne az embereket, hanem meghallgatni amit mondanak, állati régóta állati sokan kérik hogy legyenek prev expansion-ös szerverek, a Blizzard szarik bele. Most kaptak a pofájukra
-
törölt tag
-
hemaka
nagyúr
Lassan vége a WoW-nak szerintem. Most is már kb. alulról karcolják az 5millió előfizetőt, max. 2 év és hello. Sokat játszottam eredetin, de a WoD-ra már nem is fizettem be. A panda végére is már halál unalmasak voltak a raidek, meg a rengeteg napi questtel kikergettek a világból, főleg úgy, hogy már nincs is annyi szabadidőm, mint régen.
Nostalrius szerveren nem játszottam soha, pedig biztos jó lehetett. -
Zedz
addikt
Bullshit. Ennyi erővel miért nem vadásszák le a legnépszerűbb tört szervereket? Elég lenne minden országban megnézni, hogy melyik a legnépszerűbb szerver, és kiiktatni. Elég fura, hogy csak ezzel az eggyel volt bajuk... Meg most őszintén, nem lett volna szimpatikusabb lépés, ha ők köztudottan nem akarnak vanilla szervert indítani, de a Nostalrius teamnek küldtek volna egy virtuális vállveregetést? Jöttek volna a good guy Blizzard képek, cikkeztek is volna róla, meg tovább élhetett volna egy életképes community.
-
törölt tag
Van egy Nostalrius-os petíció, csak eddig 100.000-en írták alá: [link]
Nomeg aki játszott ezen a szerveren, az tudja, hogy tömeg volt, még az eldugottabb zónákban is player volt mindenhol, és még a nehezebb nem dungeon questekhez is pillanatok alatt lehetett társat találni. Ellenben emlékszem, mikor én a Cata idején abbahagytam az eredetit, a szerverem konkrétan kongott az ürességtől. (Igaz, egy pve RP szeró volt, de akkor is...) -
-
törölt tag
En abbol indulok ki, hogy a vanilla szerver amit most bezartak mekkora aktiv jatekosbazissal volt es meg ezen kivul azert van 1-2 nagy privat vanilla szerver (meg).
Ha azt nezzuk, hogy majdnem a 0,5M jatekost erinthet ez a szam mint bugos/tort privat szerver akkor biztosan allithatom, hogy ez egy hivatalos formaban nagyobb siker lenne mint azt barki is gondolna.
Lemernem fogadni, hogy a privat vanillas jatekosok nem azert voltak ott mert ingyenes volt hanem mert nekik jobban bejott az ami ott volt mint ami most megy evek ota eredetin .
A masik ami erdekes, hogy egy jo classic privat szerver bizony tobbet er mint a WoD, sajnos. -
ldave
félisten
Fura dolog ez az MMO téma ilyen szempontból. Szinte minden valaha megjelent játék játszató valamilyen módon az eredetileg megjelent, vagy ahhoz nagyon közeli formájában. Ha az Ocarina of TIme-re van kedvem, akkor előkaparom az N64-et a szekrényből és játszom vele. Ha Ultima Underworld-re vágyom, indítok egy GOG-os Dosbox verziót. Az MMO-k esetében ez nem megy. Ha Warhammer Online-nal vagy Star Wars Galaxies-szel szeretnék nosztalgiázni, akkor nem tudom megtenni, ahogy WoW-ot se tudok játszani 1.10-es vagy 2.1-es patch-csel.
-
Tigerclaw
nagyúr
Nekem a Vanilla tetszett végig, de nagy kár volt a Naxx 1.0-ért. Mármint hogy alig jutott rá idő.
A BC jó volt/jó lett volna, de végig durva buff-nerf hullámok voltak, ami miatt sok class kiszorult a raidelésből hosszú időre.
Az LK nekem nagyon bejött végig. Nagy terület, szép, érdekes, sok insta, phasing...brutál lore.
Cataclysm: Túlságosan nehéz raidelés még normál szinten is. Mondhatni ha nem lett volna LFR, akkor nagyon kevesen raideltek volna. Itt mentek szét a klánok teljesen. Mondhatni ez okozta a bukást.
MoP: Nekem tetszett, de mi itt már totál emberhiánnyal küzdöttünk végig. Alig maradt ismerős a játékban. A végén a lore nagyon el lett rontva azzal a Garosh vonallal. Az Orgrimmaros raid-re már nem is maradtam.
WoD: A garrisonos baromság totál grindfestet csinált a játékból. Minden a napi, heti questek, meg a garrison körül forog. Én csak most februártól fizettem be 3 hónapra. Raidinsta, bossok vannak bőven, de csak LFR-ben próbáltam azokat. A craftolás értelmetlen. A legnagyobb hiba meg az, hogy az itemlevel vége felé szinte exponenciálisan nőnek a statok. (mondjuk ez a pvp-pve statozásnak is a hibája). Egyik full epic lvl100-asnak épp csak van 300k HP-ja, a másiknak meg 600k. Ez a gankerek paradicsoma.
-
Tigerclaw
nagyúr
Igen...sajnos a Blizzard is olyan mint az Apple, vagyis magasról tesz még a saját felhasználói, vásárlói igényeire.
Kellenének vanilla realmek. A legjobb lenne Naxxramas 1.0-ás patch-el, de úgy hogy mondjuk fél évente nyitna ki 1-1 raid instát. MC-vel indulna, 6 hónap után BWL, újabb 6 hónap után AQ, majd Naxx. ZG meg valamikor közben. Naxx nyitása után 1 évvel meg jöhetne a BC kieg. Esetleg annyi változhatna, hogy a 40 fős raidek mellett lehetnének 20-as, 10-es megoldások is.
A normál realmok esetében meg engednie kellene az ingyenes transfert pár hétig és korlátok nélkül, vagyis pl. pvp-ről is lehetne menni pve-re.
-
törölt tag
-
törölt tag
Így van, minden újra volt programozva, ráadásul szinte tökéletes volt, gyakorlatilag bugmentes. Egy viszonylag nagy létszámú dev team dolgozott a Nostalriuson, mindenki hobby projektnek tekintette, anyagi hasznot senkinek nem hozott, ezt nagyon komolyan vették.
Amit nem értek, hogy pl. egy Molten, vagy a többi pay to win hulladék, amik többezer dollár bevételt hoznak az üzemeltetőknek, a mai napig zavartalanul működnek -
kenwood
veterán
válasz
#51736960 #15 üzenetére
A server berlese apropenz.
Maga a wow server odali resze viszont csak statikusan erheto el. (azt nem tudom,hogyan szivaroghatott ki)Az osszes itemet,questet,a mobok mozgasat kezzel programoztak le.
Aki erre kepes,az meg itthon is 3-500k-t keres,nemhogy kulfoldon.
Hosszabb ideig senki nem fogja ezt pusztan jofejsegbol csinalni. -
xmaas
őstag
Ertem hogy miert tamadjak Blizzardot de azt mar nem hogy mit gondolnak hogy megfognak oldani vele, el kell fogadni az ovek a jatek akkor azt csinalnak amit akarnak mert joguk van hozza.
Es tok mindegy mennyi ilyen gyerekes raplizas lesz akkor se fog semmi valtozni ha ok nem akarjak hogy privat szerverek mukodjenek akkor le fogjak tudni kapcsolni oket es az osszes DDoS tamadas a vilagon ezt nem fogja megvaltoztatni -
wjbhbdux
veterán
Egyen szart és dögöljön meg a blizzard, zárják be az üres WoD servereiket inkább.
-
-
törölt tag
Ezt a Nostalrius miatt kapták, és meg is érdemelték. Gondolom fájt nekik, hogy a vanilla szerveren több player játszott, mint egynéhány blizz szerón.
Egyébként én nem az ingyenesség miatt játszottam a Nostalrius-on, hanem az elképesztően jó társaság miatt, ott köszöntek egymásnak az emberek, egy-egy dungeon előtt pedig rövid taktikai megbeszélések voltak, hogy mit, hogyan fogunk csinálni. És úgy összességében nem az agyatlan hentelésről szólt az egész.Ha a blizz indítana egy vanilla szerót, azonnal előfizetnék rá. A vanilla nehézsége garantálja, hogy a 10 éves hülyegyerekek távol maradnak, és csak azok játszanak, akik komolyan is gondolják. Esküszöm, még emelt árat is hajlandó lennék fizetni.
szerk: amúgy a nos teljesen nonprofit volt, semmi pay to win, adományokat fogadtak csak el, de abból is csak annyit, amíg 3 hónapnyi szerver bérlet ki nem volt fizetve előre.
-
L4mie
veterán
Konkrétan mit is akarnak? O.o
-
r_radi
csendes tag
Elég nagy számban vannak wowosok akik úgy érzik, hogy ez a wow már nem ugyanaz mint eredetileg volt.
Mivel a Blizzard határozottan kijelentette, hogy ő bizony soha nem fog vanilla szervert indítani, ezért a játékosok csináltak maguknak.
Ezeknek a szervereknek nem az volt a lényege, hogy 'ingyé vótak', hanem hogy visszaadták a régi wow élményét. És most lelőtték őket. Aztán erre elég sokan bepippantak.Bár nem vagyok nagy expert a témában, soha nem játszottam vele
-
atike
nagyúr
Gratula nekik. Pff....
-
Segal
veterán
Azert csinaltak mert a Blizzard bezaratta a tort wow szervert.
-
Televan74
nagyúr
Ddos támadásokat mindig kicsinyesnek és gyerekesnek tartottam.Miért kell mások szórakozását tönkre tenni? Bár én nem játszok Blizzard játékokkal,de akkor sem szívlelem az ilyeneket.
-
davidsone
addikt
Lizard VS Blizzard szerintem lehet ezért mentek rájuk
de ezek már nem tisztelnek se embert se állatot...
-
Zedz
addikt
Gyerekek.
-
elithun
őstag
...és mi a nemes célja a Lizard Squadnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gitáros topic
- Xbox Series X|S
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Asztalos klub
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- GETAC S410 G3 katonai laptop (Intel I5 8365U 8X4100 Mhz, 8GB DDR4, 512GB M.2 SSD, dupla akku)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest