Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz nonsen5e #71 üzenetére

Tudom, hogy nem legális tört szerón játszani, ezt nem vonom kétségbe, és részben egyet is értek veled.
    Azt viszont már kétségbe vonom, hogy ne érné meg különböző verziójú hivatalos szervereket üzemeltetni. Ráadásul egy vanilla szerver nem igényel különösebb karbantartás, fejlesztést. A Nos játékosbázisát és a petíciót aláírókat nézve teljesen reális, hogy ~100k playerrel meg lehetne tölteni egy ilyen szervert, ez az érték pedig már a hivatalos realm-ok közelében van.
    A kutya szerintem ott van elásva, hogy egy hivatalos vanilla szerver kvázi elismerése annak, hogy sokan nem elégedettek az új kiegészítőkkel, képzeld csak el a sajtóhíreket, amik arról szólnak, hogy a vanilla realm látogatottsága meghaladja egyes wod szerverekét... Na ezért nem lesz official vanilla soha.

Ja és még valami: kis túlzással ugyan, de én is beperelhetném a blizzardot. Megvettem az alapjátékot és a kiegészítőket a catáig bezárólag, több évnyi havidíjat beleszórtam a játékba és rettenetesen sok időt is, a vége pedig az lett, hogy egy olyan játékban találtam magam, ami már nem tetszik. Ha előre tudom, hogy ilyen lesz, bele se kezdek. Kérem vissza a pénzem! :)

Új hozzászólás Aktív témák