Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Tigerclaw

nagyúr

válasz Soulles #23 üzenetére

Nekem a Vanilla tetszett végig, de nagy kár volt a Naxx 1.0-ért. Mármint hogy alig jutott rá idő.

A BC jó volt/jó lett volna, de végig durva buff-nerf hullámok voltak, ami miatt sok class kiszorult a raidelésből hosszú időre.

Az LK nekem nagyon bejött végig. Nagy terület, szép, érdekes, sok insta, phasing...brutál lore.

Cataclysm: Túlságosan nehéz raidelés még normál szinten is. Mondhatni ha nem lett volna LFR, akkor nagyon kevesen raideltek volna. Itt mentek szét a klánok teljesen. Mondhatni ez okozta a bukást.

MoP: Nekem tetszett, de mi itt már totál emberhiánnyal küzdöttünk végig. Alig maradt ismerős a játékban. A végén a lore nagyon el lett rontva azzal a Garosh vonallal. Az Orgrimmaros raid-re már nem is maradtam.

WoD: A garrisonos baromság totál grindfestet csinált a játékból. Minden a napi, heti questek, meg a garrison körül forog. Én csak most februártól fizettem be 3 hónapra. Raidinsta, bossok vannak bőven, de csak LFR-ben próbáltam azokat. A craftolás értelmetlen. A legnagyobb hiba meg az, hogy az itemlevel vége felé szinte exponenciálisan nőnek a statok. (mondjuk ez a pvp-pve statozásnak is a hibája). Egyik full epic lvl100-asnak épp csak van 300k HP-ja, a másiknak meg 600k. Ez a gankerek paradicsoma.

Új hozzászólás Aktív témák