- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
válasz
GeryFlash #89 üzenetére
A Diabloba meg már mióta nem jött kieg... jön majd egy kieg, aztán újra felcsap a milliókba a játékosszám.
Ehhez képest diabloban válaszd ki melyik speeledet akarod használni, legyen vmi runád azt ennyi volt a testrszabhatóság.
Játszottál egyáltalán a D3-mal?---
,,Mindenből pénzt akarnak csinálni, a hivatalos classic szervert mégsem csinálták még meg? Ez véletlen lehet?"
Tehát nekik nem éri meg, de egy támogatásokból élő csapatnak igen? LOL.Pontosan. Ahogy olvastam, saját bevallásuk szerint hobbiként tekintettek rá, tanulás, munka miegyéb mellett.
Kedves Joe! Tudom, hogy ma 16 órát írtad az új renderer kódját, de azért kérlek szépen(ha nem csinálod, repülsz innen)dolgozz még ma további 9 órát (ingyen és bérmentve) ezen a hobbiprojekten is lécci.
Ha nem hoz előre láthatóan legalább X vagy Y $ profitot, akkor egy Blizzard volumenű cég nem fog leokézni, ez tény.---
"Hát ezzel engem nem hatsz meg, mivel szerintem a legjobb kieg a Wotlk volt. De ugyanakkor megértem, akinek a Vanila volt, és akik BC fanok."
Mondom, hogy minden kieg minden patchét fel kellene építeni a nulláról, külön fejlesztőcsapat, külön szerverek, stb... Megcsinálnák a classic szervereket, rögtön verbuválódna még 100k elégedetlen, hogy pedig a BC volt a legjobb, mocsok Blizzard miért nem csinál BC szervert is? Aztán elveszik a varázsa (2016 van, mások az igények, a nosztalgia élménye hamar elkopik), és a Blizzardon ott marad a tonna hardver amit nagy buzgón megvettek, mert azt hitték, hogy az embereknek ténylegesen és hosszú távon igénye van régi szerverekre.Zsiráfnyál: Mert ha nem tört szerveren játsszanál, akkor havonta fizetnéd a 13 eurót, és 2 évente vennéd a kiegészítőket.
"de egyébként is teljesen ingyen letölthető a Blizzardtól, teljesen legálisan."
És sz*rrá van korlátozva, 20-as szintig játszhatsz vele. Ennyire vagy jogosult.
Ismételten csak a játék jogi iratainak (amit mindig mindenki vakon elfogad) elolvasását javaslom, és mindjárt világos lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest