Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz #51736960 #15 üzenetére

Teljes mértékben megértem a támadás okát. (Pedig nem is vagyok már dedós tini) Azok mellett, hogy sajnálom ha más játékokban ettől bárkinek kára lett. Én nem játszottam a Nostalrius-on. Sőt, akár mennyire is tartom magam nagy WoW-osnak, legbelül tudom, hogy nem vagyok az mert a vanila se volt meg nekem sajnos :( Később ismertem fel a játék ízét és kaptam rá. Mindezek mellett nagyon sajnálom a Nostalrius "lakóit" mert nem szép dolog amit a Blizz csinált. Másrészt le a kalappal a Nostalrius játékosai előtt mert "ők voltak a kemény csávók" (viccen kívül). A vanila nem volt egyszerű. Kő kemény lehetett akkoriban játszani. És a Blizzard-tól szemét lépés volt a szerver lelövése. Nekem az volt az első gondolatom, hogy a Blizz fog csinálni vanila szervert. Mert egyébként miért lőtte volna le a legnagyobb törtet? Bár ugye mint minden biztos ez is csak a pénzről szól, és nem lesz hivatalos vanila szerver. :(

Új hozzászólás Aktív témák