Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
"Eredeti Fender pengető, valódi celluloid (nem silány műanyag)"
[link]
Miért a celluloid nem műanyag? -
seniman
veterán
válasz
Corleone33 #23895 üzenetére
Majd az ISIS megveszi tőle.
-
Corleone33
senior tag
válasz
customer114 #23872 üzenetére
csak nem egészen mindegy hogy az az elfutás 10 fps-t jelent-e 800X600-as felbontásban ^^
-
updog
őstag
Vatera, selejtezek egy (amúgy teljesen korrekt, csak régi) tűzhelyet, nullás*** felhasználó összetévesztette az internetet a telefonnal: "Halló hol van ez a tüzhely? " (amúgy világosan le van írva hogy XIV kerület, pontosítás meg szabályzatellenes)
*** egy negatív, egy pozitív meg egy semleges = 0-s értékelés, LOL
-
seniman
veterán
válasz
QbHead #23879 üzenetére
Plasztikot,C4-et,hidrogénbombát sem kapni.Hirdessem őket egy vagyonért?
Maximum a holnap reggeli kávémat nem egyedül iszom,itt lesz vendégségben a TEK.
Más valamit azért ritkaságként hirdetni,mert már nem kapható,meg más az amit veszélyességének okán visszahívtak.Hirdessek ColorStar színestévét egy vagyonért?Az idősebbek biztos emlékeznek rá,pár panellakás leégett miattuk.
-
Macka
veterán
-
Laraxior
titán
válasz
foxymaci #23871 üzenetére
Tényleg elfut... Minimális dolgoknak kell megfelelni.
Mert van egy olyan beállítás az opciókban, hogy frame scaling.
Bivaly gépeknél felfelé, de low konfignál lefelé kell állítani.
Namármost egy 1280x1024-es monitoron, ha 0,5-re állítod a frame scalingot, akkor a game 640x512-ben fut... low grafikán még egy telefon is képes futtatni -
Tomasz72
aktív tag
válasz
customer114 #23867 üzenetére
Nyafogáson biztos van óccsón, mert pénzem az nem sok van rá...
-
-
tzimash
őstag
Mit keres Robi???
Már a csoport neve is ígéretes, csupa használható holmit lehet ott kifogni... -
siemenss65
tag
Kollega fórumba beír a többi VW Lupo nerd-nek, hogy jelképes 10 ezer forintért eladó téligumis felniszett 10ezer forintért. A négy darab összesen.
A lidérc megejelenik és "mennyit engednél az árból?" "irj gyorsan nincs pénz a telfonon" "2ezer db?" -
unravel
őstag
Sziaüdv a topikban!
Lóvét szeretném látni! -
törölt tag
Szerintem pedig arról panaszkodik , hogy nem látja a várat .
-
Papooo
senior tag
Napi gamer .
Ráadásul cég hirdeti. -
Beretvás
veterán
ez aztán a cucc.. az ára is baráti, és még kazikat is ad vele, nem tudom dáridos vaneeeee??
-
seniman
veterán
válasz
Trailblazer #23820 üzenetére
Az EK-nak van fullcover blokkja is az Intel750-eshez.
-
customer114
őstag
válasz
Trailblazer #23826 üzenetére
Nézd már a hsz.-gyűjtőket. 😈
-
Macka
veterán
Sziasztok!
Komolyan mondom, besz@rok a röhögéstől. Ez a PH! legjobb topikja.
-
patomi
őstag
-
seniman
veterán
válasz
MasterMark #23817 üzenetére
Az aquacomputer passzív heatsinket,meg vizesblokkot árul az övéihez.
-
Trailblazer
veterán
válasz
MasterMark #23817 üzenetére
Szerintem se nagyon.
-
MasterMark
titán
válasz
Trailblazer #23816 üzenetére
Eléggé melegedik, de ez a megoldás szerintem nem pont a legjobb megoldás.
-
ViZion
félisten
Mi fém szekrényeket küldtünk MPL-el, elég sokat, sokszor. Mittomén 6 -7 szállítás, kb. 4 zúzás. MPL szerint tüntessük fel, h törékeny. De bakker, FÉM... Szal. törékenyként ment, továbbra is szarul... Amikor másik árut mikor felrakták, a raklapon az áru megnyomta. Több ilyen van, meg egybecsúsztak, legalábbis a nyomokból ez látszik. Próbálták beadni, h rossz rögzítés... de ha az lett volna, akkor - a szekrénynél nagyobb- raklapról lecsúszna, de nem ez történt, valami nekicsúszott, lezúzta. Hónapok óta megy velük a vita, mindent kitalálnak, nekünk meg áll a píz benne. Azóta más szállít, megtiltottam az MPL-t, ide be ne tegyék a lábukat. Érdekes, h kis csomaggal soha nem volt baj.
-
dugo_
veterán
Mivel a futár nem vár a nyitásra, ezért nagyobb értékű csomagot körbe szoktam fotózni, utána kinyit, ha sérült egybül case nyitás.
Ha törött a cucc, az hibás teljesítés, papíron elég egyértelmű az ügy kimenetele. Vásárlói oldalról a futár kihagyható, azt majd leboxolja az eladó utólag. -
gs20
tag
Hogy zavarod le? Pl a következő szituáció, a másik oldal részéről:
eBay-en eladtam egy holmit, DPD-vel küldtem a csomagot Németországba, vevő egy hónap múlva case-t nyitott, hogy nem kapta meg. DPD megküldte az átvételi igazolást, név gyanánt csak Elias volt odaírva, aláírás egy hullámos vonal. A vevő nem Elias, szerinte nem is lakik ott senki ilyen néven. Case nyitáskor paypal zárolta nálam a vételárat (82 EUR: Price 65, + shipping 17), közben levelezés mindenfelé, kártérítési igény DPD felé, de a DPD nem fogadta el érték gyanánt a paypal fizetési bizonylatot, csak súly alapján adott kártérítést, cakkpakk 34,9 EUR-t. Vevő közben eBay-hez továbbította az ügyet, de nekem adtak igazat, a zárolt összeget feloldották: csomagszám alapján nyomkövetés, és DPD-s átvételi igazolás elég volt, hogy engem fedezzen. A magyar DPD átlal megküldött összeget picit megtoldva refundoltam a vevőnek, most a vevő a német DPD-vel focizik, hogy a különbözetet kiverje belőlük (ha tudja). -
dugo_
veterán
válasz
Trailblazer #23804 üzenetére
Azt is el tudom képzelni, hogy már visszajött az ára és most a második nyerészkedés zajlik.
Paypalen három klikk egy ilyen egyértelmű esetet lezavarni, már ha ésszel küldte a pénzt. -
Trailblazer
veterán
válasz
Armagedown #23798 üzenetére
Telefon elveszett... gondolom, valakinek meg volt egy jó napja. De valahogy nem lehet lenyomoztatni, ha használni kezdi a megtaláló?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Google pixel Watch 2 , WIFI / Bluetooth verzió
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest