- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
3shae
aktív tag
15.000 forintért..
-
seniman
veterán
válasz
Beretvás #21187 üzenetére
Ki tudja?
Lehet beverte a fejét,elejtette a telót és megszületett ez az ajánlat.
Más:
Kihasználatlan,"majdnem korzer" ház
-
SUPREME7
őstag
-
-
kenwood
veterán
válasz
Speed® #21170 üzenetére
Az m2 ssdk meretebol kiindulva sztem egy 2.5-os hazban elferne az usb 3 vezerlo es maga az ssd is.
#21171: ahol en moderator vok,ott egy ilyen alairas figyelmeztetes nelkul permbant er.
10-12 eves gyerekek is olvassak a forumot. azon gondolkoztal mar?
Van 1-2 lazabb forum,ahol mi is trollkodunk,de komoly helyre ez iszonyatosan durva. -
Speed®
titán
válasz
kenwood #21167 üzenetére
"Kipróbált termékről van szó, amire garanciát vállalunk, mint minden termékre a webáruházunkban.
A kedvezményes ár, a közvetlen gyártói kapcsolat eredménye!"
Kíváncsi lennék mit szólnának egy h2testw screenhez róla..meg a közvetlen gyártói kapcsolat is kemény lehet..aliexpress eladó tippre ;p
-
kenwood
veterán
[link]
Ez is kemeny azert.
A default wordpress skin kb. ezerszer igenyesebb
A kepet nem lehet nagyitani.
5 mega/sec iras -
Speed®
titán
válasz
kenwood #21164 üzenetére
Technikai oldalról a kiemelés kicsit nehezíti az ügyintézést ilyen esetben, de ez megint olyan téma, amit mi tudunk, miért/hogy intézzük. Semmi nem történik ok nélkül ;p
A tettrekészséget díjazzuk, a jelentések a legtöbb esetben segítenek tisztázni az aprót, de csodák nincsenek, problémás esetek mindig lesznek..igyekszünk. -
törölt tag
válasz
kenwood #20916 üzenetére
Mondjuk te úgy se látod, de épp jött egy csomag az Ipontól, 2540, nem törékeny, és a csomagolás annyiból állt hogy összerakták egymásra a gyári dobozokat, körbetekerték ötször folpackal és csókolom. Nagyon megerőltették magukat, ha már boltok közül náluk a legdrágább a szállítás és nem képesek nagyobb összeg felett ingyen küldeni vagy legalább olcsóbban.
Csóri szaros boltok meg 10-30-50e fölött már ingyen küldik, de alapból is feleennyiért. Pedig ugyanaz a futárszolgálat is. Nem kell szépíteni, az Ipon lenyúlja a szarba még a szállításon is a pénzt, ennyiről van szó. De hát tegye, attól még egy jó bolt, csak nem kell őket túlszépíteni.Persze hogy csomagoltam be cuccot anno még mikor apróztam 2-3 éve, tudom milyen, nem is keveset, mégis sokszor én álltam a postát, úgy hogy volt mikor a fasza strandtörölközőmbe csomagoltam pl. az erősítőt meg a monitort és a notit is, nehogy egy kurva karc legyen rajta, mert a bubis fólia sarka a puha műanyagot képes megkarcolni. VGA kártyákat majdnem PC ház méretű dobozba küldözgettem, súlyra nem nehezebb, méretre meg belefér, akkor miért ne, reklámújság meg van dögivel, lehet bele gyűrni ütéselnyelőnek. Tudom hogy kell becsomagolni valamit, de ennek most nem sok köze van ahhoz hogy az Ipon mennyit fölöz le a szállítási díján.
Aztán az olyanok mikor úgy kaptam telefont pl. hogy a gyári dobozba volt le se ragasztva, simán kinyitottam az oldalát és kivettem a telót. Csoda hogy a postán nem nyúlták le, de nem egyszer volt ilyen, alaplappal és VGA kártyával is. Egyrészt szánalom az eladókra nézve, másrészt jó dolog hogy a posta azért megbízható.
-
kenwood
veterán
válasz
Speed® #21163 üzenetére
bar 1% alatt az esely, hogy franko a cucc, total jogos amit irsz. Az ilyen hozzaszolasok,vagy snecy alairasa nagyon rossz peldat mutat.ha nekik lehet,akkor masnak is,es elszabadul a pokol a ph-n.
en mondjuk annyit csinalnek,hogy archivaltatni a hirdetest a feladoval,es rakja vissza aktivra,ha megtortenik a csoda, es vissza tud olvasni 1 teranal tobb adatot rola -
Speed®
titán
válasz
#90933760 #21161 üzenetére
De, azt teszed. Kelted a hangulatot feleselgesen, ráadásul teszed azt konzekvensen rossz helyen. Ha valami problémád/javaslatod van, tudod hol a helye, fáradj át, ezt itt fejezd be légyszives.
Az eladóval fel lett véve a kapcsolat, mint azt írtam a hirdetésben is, együttműködést tanúsít, tesztel, az eredményt pedig közölni fogja és annak megfelelően lépünk.
Nem lehet mindig ajtóstól rontani a házba..még ha 99% bizonyosság is van.
Téma off. -
törölt tag
Az még hagyján, hogy leglátványosabb, valamikor ő is belezavarodik abba amit ír. A Nokiás hirdetése pl az. Azt írja sose volt szerelve, meg hogy érintetlen a címke is, majd írja hogy mindene ki lett cserélve gyári eredeti Nokia alkatrészre. Miért, eredetileg nem az volt? Saját szavaiba zavarodik bele, én csak röhögni szoktam rajta.
De amúgy nincs vele gond, a termékek is rendbe vannak, viszont a szóhasználat meg a leírás amiket kreál, az cirkuszba való. -
törölt tag
válasz
Speed® #21159 üzenetére
Nem pánikolok, egyértelműen kamu hirdetés, ha nincs törölve akkor az azt jelző hozzászólás se legyen, pont sikerült az egyik legrosszabb megoldást megtalálnotok.
Az meg mennyire remek, hogy Kalandor a cikkét letiltja, amiben arról volt szó egy hónapja, hogy az üzletrontás megszűnik. Ehhez képest még mindig sehol semmi, a cikk alá nem lehet írni, a balhé viszont van. Leragadt az oldal azon a szinten mikor még alig voltak idióták, ma viszont mindenkinél van internet, mindenki fasz fel is jön ide, az oldal pedig képtelen lépést tartani vele....
Az hogy a hozzászólás szerkesztésekhez, meg a fícsörökhöz amiket beígértek idő kell amíg leprogramozzák az oké. De egy szaros sort átírni az ÁSZF-ben az fél perc. Senki nem veri a hátát senkinek, hogy mindent egyszerre lehet csak kiadni, az ÁSZF-nek másnapra már élnie kellett volna mikor rábólintottak arra hogy az üzletrontás megszűnik. Volt ez három hete.[ Módosította: Speed® ]
-
törölt tag
válasz
shteer #21156 üzenetére
A hirdetést, nekem is Készre van írva.
Az meg már megint a moderátori túlkapás, hogy a hsz törölve lett, most azért már meg kéne húzni egy határt valahol, vagy basszák meg aztán csináljanak Jófogást ebből az oldalból is. Ha már ennyit se lehet alá írni.Én meg odaírtam megint, nem fogom hagyni hogy ártatlan embereket átbasszon a szemetével, ha nem tetszik nyugodtan lehet bannolni, pont leszarom, de az oldalt fogja minősíteni ha így lesz.
-
törölt tag
Az eladót a régebbiek szerintem ismerik, volt már róla szó párszor. Alapvetően nincs vele gond, inkább a feleslegesen erőltetett nyálduma az ami kiakasztó, de amúgy rendben van.
Viszont én kíváncsi lennék MK-ra mivel szakértője, hogy erről mi a véleménye, ér-e ez ennyit, jó-e, meg mennyire nyálas a szöveg hozzá és mennyit ferdít a valóságon.
Meg amúgy is a sok GTA5-öt futtató Celeron i5 8 magas megkímél kihasználtságos gépek után kell valami exkluzívabb téma is. -
törölt tag
De létezik, csak 128GB a max belőle. Jelentettem, takarodjon a Jófogásra a szemetével.
-
kenwood
veterán
biztos megint bekerult a bratyo, es igy akar utana menni
[link] -
DiszNóÓl
senior tag
-
snecy20
nagyúr
Helo eladova valta alufelnim 14 es
''negy egy forma negy evszakos gumival 90 szazalekos a gumik es az egyikrol a fenyezes a szelerol le jot anyi a baja negy szer 100 as elostasu de komoj vevo vagy meg dumajuk "
Méghogy az ember az evolúció csúcsa....
djculture
félisten
válasz
#90933760 #21127 üzenetére
Nagyon naiv vagy ha ezt hiszed hogy nincs tisztába mi okozza. Fogadnék rá hogy azért hirdeti mert már jó ideje tönkrement a színpanel, amire mondott a műszerész kolléga neki 30 ezret annyit meg az egész nem ér Csak ugye ha ezt leírja nem lesz rá balek akit át tud verni vele. Az ilyen rohadt hirdetések mögött 99% ez van, a valamikor működött nem tudom kipróbálni és egyebek szintén ugyanezek a tömény átmászások. Ilyen szöveggel ha bárki megveszi még csak felelősséggel se tartozik az eladó. Sugall valamit ami nem igaz.
-
unravel
őstag
"Ez a készülék a SONY egyik csúcs kategóriás TV-je. A kép zöldes árnyalatú." [link]
-
konikan
aktív tag
Üdv!
Hülyét kapok azoktól az eladóktól akik megveszik az adott Humble Bundlet, majd a játékok darabját annyiért kínálják már most, mint amennyi az egész volt.
Konkrét példa: Mostani Bundliban van a Rust ami tetszik, de a Space Engineers már megvan, így gondoltam csak van valaki aki pár százért kínálja aprón.....van csak 2.5k-ért, úgy, hogy az a tier 6 dodó alatti
-
DR|FTK|NG
veterán
Játékra tökéletes, ha hajlakkal és öngyújtóval akarod felgyújtani. Tapasztalatból mondom(egyszer - talán biztonságosan - felgyújtottam egy hibás AM2-es alaplapot, másszor egy agyonhajlott lábú Pentium 4-et).
Arra is kíváncsi vagyok, hogy mire használták, mert szerintem Windows 7-8-8.1-10 alatt történhettek vele furcsa fagyások.
-
TaaT
nagyúr
" Intel Gamer Félkonfig!!!
Eladó Intel Pentium4 Gamer félkonfig tökéletes állapotban, napi használatban!!!
P4-P800-E alaplap.
Pentium4 3.GHz/800MHz FSB/1MB Chache. 1mag-2szál HT Hyper Threading Tecnology Virtuális 2 magos.
2GB-RAM (DDRI 400MHz).
Alaplapi 7.1-es hangkártya"
-
djculture
félisten
válasz
seniman #21109 üzenetére
Nem olyan rossz az a colorshit táp, nem kell agyonig terhelni és évekig működik gond nélkül. Nekem is van a rokonságba kettő is van olyan ami már 10 éves baja nulla néha odamegyek és kitakarítom..
Rengeteg noname táp van ami tovább bírja mint a nagy istenitett márkák csak nincs neki 80-85% hatásfokuk és ezért szarok meg szokás szarráterhelni , köpködik a hülyegyerekek zsigerből ha nem bírja a 20A ágán el a titan x-et. -
ViZion
félisten
"Ebből még lehet valami!"
Azzal a táppal és a modern HW-vel maximum agyvérzés, vagy leég a ház tőle...djculture: gagyi tápok között is van eltérés. Nekem irodában régen évente cseréltek 1-2 tápot. Kivertem a balhét, h nem kell kodegány, vegyünk rendeset. Elmentem a boltba, hát a legjobb egy pár százassal drágább LC Power volt. Szerintem még ma is azzal megy.
-
seniman
veterán
válasz
customer114 #21106 üzenetére
Az második sor után feladtam.
(#21108) TaaT
Persze,fémhulladék a méh telepen.
Anyósék gépe is erre az okádék vázra épül,csak kívülről még giccsesebb,bazáribb.Szellőzése csapnivaló,az első ventinél úgy van kialakítva,hogy a ház alól szívja a mocskot.Az ő szipiszupi colorsit tápjuk 500W-os(papíron),de nemhogy PCIe betáp,de még sata csatlakozó sincs rajta.
-
törölt tag
Azért csak-csak érdemes trollkodni, mert írt privátban az egyik újonc, akinek hozzászóltam a hirdetéséhez, hogy megköszönné, ha segítenék neki egy reális árat megadni a gépének, mert nincs tisztában a használt gépek árával, ezért írt neki "akkorát".
Elirányítottam a megfelelő topikba, és megköszönte! -
customer114
őstag
Nem ide tartozik, ezért offolom is, de azért folyjon már ki a ti szemetek is ne csak az enyém: [link]
-
shteer
titán
-
Gyuri27
félisten
válasz
customer114 #21101 üzenetére
Most miért? Ha van mögötted egy elit páncélos hadosztály légi támogatással teljesen élvezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest