Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
Valaki magyarázza már el nekem, miért kell a hirdetésekben a kis és a nagybetűket felváltva szöveget írni
Már más is írta, hogy idegesítő, én a lényegét nem értem, jobban felfigyelnek rá? Hát nem tudom... -
SUPREME7
őstag
-
MK VII
veterán
-
Beretvás
veterán
válasz
Viktor0610 #21689 üzenetére
jaja.. kis huncutja miket nézeget..
-
customer114
őstag
Duci hölgyek add-om cserélném karcsú / telt idomú hölgyek add-ra! Írj privátot.
(#21691) Razer6666: Ezt biztos nem azért írod, mert nem tudod mire utal a kukis megjegyzés, és pontosan tudod, hogy mire jó a kuki.
-
válasz
customer114 #21688 üzenetére
"Érdekes" módon nekem ezt nem dobta fel, szóval szerintem nem a(zokkal) a kukikkal van ott gond.
-
customer114
őstag
Facebook "apró":
Mielőtt a látogatott oldalakkal jönne valaki.. a böngészőm nem ment kukikat.
-
törölt tag
-
MK VII
veterán
válasz
#90933760 #21680 üzenetére
Engem például kifejezetten zavar, hogy minden levél/privát úgy van kezdve, hogy Üdv, Szia, Helló és a vége meg, hogy Üdv.: xy voltam...
Szerintem bőven elég egy nap egyszer köszönni. Attól amikor 1 órán belül váltok valakivel 10 levelet és minden levele azzal van kezdve, hogy "Szia", már a falra mászok.. Baszki. "Bemutatkoztunk egymásnak", köszöntünk is.. Hagyjuk már az állandó sallangokat. -
törölt tag
válasz
Vangelis #21644 üzenetére
Szinte tuti, ha már ennyire megrohadt, nem ő ejtette bele fél másodpercre, meg látni is rajta hogy ott volt már jó pár órát a vízben. Eleve azt se tudja mekkora, persze mivel úgy találja.
aero2zero
Ilyenbe már futottam bele én is még a régi HA-n, nem kell vele foglalkozni. Le lettem baszva, hogy mekkora modortalanság hogy én élből tegezek mikor azt se tudom ő kicsoda és hogy nem írok minden privát elejére köszönést, meg a végére üdvözlést, márpedig ő megteszi és még magáz is.
Elmagyaráztam fél oldalon keresztül normálisan a netikettet, miért írunk tegezve és miért csak az első és utolsó üzenetváltásnál van köszönés. Erre neki állt feljebb, hogy én neki ne akarjam megmagyarázni, ő pontosan tisztában van vele, ez akkor is pofátlanság.
Kb. Gyiku szinten rövidre is fogtam a dolgot utána, nem is válaszolt többet. -
ViZion
félisten
válasz
Trailblazer #21654 üzenetére
De ha írod, h lehet késel/korábban mész (bár ez nyilván nem baj) mittomén 10 percet és neki ez nem elfogadható, akkor ennyi. Miért kell ezen még hisztiznie?
Gyiku az kemény, mint a Vileda
Vangelis: elég jó a műsor, minden reggeltől estig van. Korrekt. Mondjuk Maksát megnézném ilyen 10 órás stand up-al...
-
SUPREME7
őstag
-
-
shteer
titán
ezt is menteni kéne az utókornak
számitokép és hászimoszi si csereis értekel mek hal katok mitet koplet Dell monitoris van
-
customer114
őstag
válasz
Mellesleg te miért nyavalyogsz?
-
Milka 78
nagyúr
Ez a gyöngyszem volt már?
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Trailblazer #21659 üzenetére
Ne idéznéd? Gyüjtöm ezeket az újhullámos t@pló megnyilvánulásokat
-
seniman
veterán
válasz
Trailblazer #21657 üzenetére
Azért egy hsz-t böknék a hirdetés alá,miszerint oltári nagy suttyó.Okulásképp a következő érdeklődőknek.Ez nem minősül üzletrontásnak.
-
Trailblazer
veterán
válasz
MK VII #21656 üzenetére
Ja, a ~3.000 napos rejtőző ügynök újonc. És még kapom az ívet. Értem én, hogy nem kell elém hozni az árut (azt már meg sem pendítettem, hogy az is szokás ilyen esetekben, hogy félúton összefutunk, már ha kompromisszumkész mindkét fél), de azért ilyen cinikusan túltolni mégsem kéne. Meghogy ha nem felel meg, majd veszek másikat, és is eladja másnak az övét. Agyrém.
-
MK VII
veterán
válasz
Igazi üzletember..
Egy atyai pofon nem ártana az ilyen suttyóknak.
(#21657) aero2zero
Komolyan, mintha még Te tennél neki szívességet, mert meg akarod venni az eladó termékét.. Az ilyen eladóktól egy tábla csokit sem szabad venni.. -
guftabi96
addikt
válasz
Trailblazer #21653 üzenetére
Esetleg kiváló kalapsúly lehet belőle
Én se értem, hogy miért kerül 35 ezerbe egy cucc, amit valószínűleg az életben nem fogsz életre kelteni.
Vagyis de, kb kicseréltetsz mindent benne. -
Trailblazer
veterán
Na ez szép volt. Írtam egy 750 Ti-t hirdetőnek, aki kurta-furcsa stílusban közölte, hogy a város másik végén átvehető a vga pontban x órakor. Erre válaszoltam, hogy vidékről érkeznék a másik irányból, ugye nem baj, ha nem pontban akkor lennék ott? A válasz nemleges volt, így megköszöntem neki a "rugalmasságát", majd midőn jöttek az "idő pénz" jellegű kioktatások, nem sokra rá már káromkodni is kezdett, és arrogáns kioktatásban részesültem, mint pl. hogy ő lesz@rja, hogy honnét jövök és ne nyavalyogjak. (?) Ezen a ponton került a privát üzenetváltás letiltásra...
-
Vangelis
félisten
válasz
Trailblazer #21646 üzenetére
Nem kapcsol be de karcmentes.
Dísznek tényleg jó lehet.
Jah ezt még én sem hírdetném meg... pedig eladtam, már pár cuccot.
-
Ateszpapa
addikt
-
Speed®
titán
válasz
Trailblazer #21634 üzenetére
Nyilván nem nézegettem..3 napig nem válaszol, keresek mást
-
SUPREME7
őstag
válasz
konikan #21638 üzenetére
Nem érte anyagi kár? Gari nélkül nyilván nem vette volna meg, vagy nem ennyiért. Ha bedöglik a vinyó 2 nap múlva, akkor bukta a pénzt. Sokan csinálják, hogy meghirdetik garival, arra jobban harapnak az emberek, aztán hirtelen nem találja. Személyes átvételkor is képesek eljátszani, postával meg pofonegyszerű csalás
-
konikan
aktív tag
Ebben az esetben mi a lópikulának nem az üzleti vita topikban intézi a dolgot, minek kell csalónak titulálnia, anyagi kár ezek szerint nem érte.
-
CJ4567
nagyúr
-
ViZion
félisten
válasz
Trailblazer #21623 üzenetére
750Ti amúgy jó kari, nem akar mindenki ultrán bf4-ezni. Régebbi címekhez elmegy, kompromisszum kell, de IGP-nél sokkal játszhatóbb lesz.
Zeon: értettem én, csak beszóttam
-
Speed®
titán
válasz
Trailblazer #21631 üzenetére
~80500000000ms reakcióidő
-
Speed®
titán
Megdőlt a válaszolási idős csúcsom..14'02 írtam egy tagnak, ma válaszolt
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
shteer #21627 üzenetére
Voip topik, itt mindent megtalálsz.
-
MK VII
veterán
válasz
Trailblazer #21623 üzenetére
Értelek.. A Skylake váltásod mennyire volt megérős? Miről mire váltottál? 4690K-ról, ha jól emlékszem?
Nem ide akart menni hanem privátba. Srry
De ár látom is, hogy mire váltottál.. Gratulálok.(#21625) zeon.hu
Milyen különbözőek az emberek.. Én pl sosem használok semmilyen Voip hívást.. Sőt. Netet is alig használom le a telefonomon.. Ha valakit el akarok érni akkor sem ráírok egy chat programon keresztül vagy skype-on hívom, hanem a jó öreg normál hívást használom vagy sms-t küldök. Még képküldésre is mms-t használok inkább mint Viber vagy akármit. -
1tom
aktív tag
válasz
Trailblazer #21618 üzenetére
Tökéletesen sz@r.
-
MK VII
veterán
válasz
Trailblazer #21620 üzenetére
Na igen.. 750Ti reális értéke olyan 22- 25 ezer forint körül lenne használtan.
Halkan jegyzem meg, miért is akarsz Te ilyen VGA-t?Szerintem nem egy nagy durranás..
-
Trailblazer
veterán
válasz
MK VII #21619 üzenetére
Ilyen 750 Ti-t szeretnék épp venni, szerencsétlenségemre a jófosásra is felnéztem a kínálat végigmustrálása végett. Nem nagyon tetszett, amit látok, Hardveraprón szintén elég sovány a felhozatal. No meg a másik: van, aki 36 pénzt akar az ilyenjéért, holott annyiért már 950-et is vehetnék, ha épp volna még egy tizesem a célra. Némelyek teljesen el vannak a valóságtól rugaszkodva, nem veszik figyelembe, hogy az újabb szériás vga-k óhatatlanul lejjebb tolják az árakat.
-
MK VII
veterán
válasz
Trailblazer #21618 üzenetére
Skizofrén lehet az illető. Olyan minta kártyája.
Jó a kártya, de szar.. Működik, de mégsem. Minden játékot tökéletesen visz! Ja nem...
Kemény -
Trailblazer
veterán
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #21615 üzenetére
Pedig hogy kerestem...
-
-
törölt tag
válasz
ViZion #21610 üzenetére
Ó, hogyne. Meg mikor várok háromnegyed órát, mert épp olyanjuk van. Meg oda el is kell még jutni, nem a szomszédba van. Nekem meg egy perc megcsinálni, ha elkúrom meg így is úgy is mehetek a szolgáltatóhoz. Igaz bukom azt a 2k-t amibe ma egy Sim kerül, bár a fele lebeszélhető.
-
ViZion
félisten
válasz
Trailblazer #21609 üzenetére
Nem mindet lehet vágni, jellemzően a régieket nem lehet. Nekem mindkettő cserés volt sajnos.
Amúgy várakozás 5-10 perc, papírok 5 perc, csere 30 sec... és ez kétszer. szal. ennyi belefér, nem hetente kell csinálni.
-
Trailblazer
veterán
Én megvágattam a simet, először miniből micrová 2 éve, most pedig ugyanazt nanová. Csiszolni, vékonyítani nem kellett, az új teló elfogadta így. (Jelenleg erről pötyögök.) Véleményem azért van erről a még tovább miniatűrizálásról, és az lesújtó...
-
válasz
ViZion #21606 üzenetére
Abban igaza van, hogy szerintem sem lehetne akkora kihívás, hogy megoldják normál-/micro SIM-mérettel, de a legrosszabb, mikor a SIM-kártya helyén "látszik", hogy micro SIM-mérettel kezdett a tervezőasztalon a modell, de aztán átváltottak nano SIM-re.
Pl. LG K8, Lumia 735... -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #21604 üzenetére
Pont egy Lumiáról van szó.
bádummtssss
-
-
törölt tag
válasz
zoltanz #21600 üzenetére
Egy szifont mindenhogy el lehet adni.... Épp most mérgelődöm a kurva nanoSIM miatt amit ezek a majmok beleerőltettek a mobilos társadalomba, csiszolgathatom a kártyát, mert nem csak kisebb, de vékonyabb is. Ugye aminek értelme az égvilágon semmi, de az alma megteheti, az ökör mobilgyártók meg mennek utána.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest