Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
válasz
ricshard444 #11998 üzenetére
Számítógéphez meg a focihoz mindenki ért. (te hülye vagy mert az sem tudod mit jelent a Gamer)
-
ricshard444
veterán
válasz
seniman #11997 üzenetére
A sokkal kevesebb felhasználó miatt nem volt ennyi az biztos. Én azért hagytam abba az aktív fórumozást 2-3 éve, mert a légkör is megváltozott. Régen a topikokban szinte már családias hangulat uralkodott, manapság pedig azt élvezik az emberek, ha beleköthetnek a másik tévedésébe vagy véleményébe és csak vitatkoznak. Van még pár ilyesmi topik, ahol a megszokott tagok beszélgetnek vagy ha jön is új, akkor tesz hozzá a topik értékéhez, de nagyon kevés van már. A létszám növekedésével olyan emberekhez is eljutott a fórum / apró, akik csak rombolják /jelen esetben a bizalmat is/ a színvonalat.
Remélem ez nem számít Off-nak itt és alapból ez egy ilyen beszélgetős topik (is), ha nem, akkor elnézést kérek.
-
seniman
veterán
válasz
ricshard444 #11996 üzenetére
Nem tudom régen hogy ment,de mostanában van olyan,hogy naponta több simlist is jelenteni kell.Egyik nagyobb hazug,mint a másik.
-
ricshard444
veterán
válasz
Kolondrum #11995 üzenetére
Szép menet.
Sokkal több a felhasználó, mint pár éve és a bizalmatlanság valóban nagy probléma. Szerencsére a rangom és a múltam miatt 90%-ban leokézzák a dolgot, de ha most lennék újonc, akkor valószínűleg nem sok babér teremne. Így is 5-ből 2 embernek kell mondanom, hogy nézzen utánam, nem egy helyi banda feje vagyok, aki lehúzni jár másokat ide, aztán nagy nehezen belemennek, de régen ilyen bizonygatás nem kellett.
Persze amennyi hírt olvasni mostanság a csalókról, megérthető valamilyen szempontból.
-
Jaj, de jó ez a topic!
Igen, sok az idióta és az aki link. Legutóbb amire berágtam, de úgy rendesen és ment is a Pü meg a tiltás, hogy megbontottam egy laptop LCD-t, ami nem épp kellemes dolog, mert azt jellemzően a hátlappal együtt kapni, de itt az nem kellett. Kitaláltam egy szép árat, persze körbenéztem előtte nem volt elszállt. Minden flottul ment, kaptam címet is ahol ha jól rémlik 240 noti volt (írta a fazon) még mert egy cég és kellett az én LCD-m. Becsomagoltam ráadásul, erre egy laza, köszi de találtam olcsóbbat pü jött. Hát töröm el a kezed ember. Megbontom neked, becsomagolom, meg van dumálva erre lefújja.
Aztán van függőben egy pontosan 3 hetes üzi is amiben valaki laptopot keres és arra vár mit mondok neki. Azóta sem lépett be. HA tudná, hogy az amiről szó van elment sőt még azóta 3 és már nincs is ami neki kell.A szörnyű az, hogy totál szimpatikus volt az illető, sőt!
Valami változott, mert jó 5 éve még nem így mentek a dolgok, én itt pár hét alatt több mérget ettem mint korábban évek alatt. Minden olyan döcögős és nehéz és gyanakvó és a tököm kivan ezzel, hogy mindig azt bizonygatom ami tény. Vagy megeszed a szöveget, hogy jó vagy csá, nekem erre sem időm sem türelmem. Persze ez nem az első üzi után van, hanem a 126. után. Minden viccel félretéve írtam ezt.
Tűnhetek pöcsnek, valóban ha elszalad a hangyám 0:21-nél. -
zoltanz
nagyúr
Fickó hirdet egy Hi-Fi erősítőt, "helyhiány miatt". Kérdezem csere másik erősítőre? Rendben érdekel.
-
AtHoS
nagyúr
A jövő marketingeseinek jeligéje: "Ha szeretnél róla tudni valamit nyugodtan érdeklődj!"
[ Módosította: Speed® ]
-
wolfman
veterán
-
3shae
aktív tag
Q6600 helyi hirdetés, kapsz hozzà kalapácsot is.. Nekem zavaros az egész, de ha van itt valaki aki tudja értelmezni.. Az ár gondolom egy nullával el van írva..
-
bullseye
addikt
-
gozso
őstag
válasz
norbert1998 #11971 üzenetére
van egy topic ahonnan ismerhetsz (ha ügyes vagy megtalálod
bár túl fiatal vagy hozzám
), de az nem az okostelefon... ez év szeptemberéig nokia 6230-at használtam, most van már droid... de nem szeretem, nem értem, idegesít
-
norbert1998
nagyúr
válasz
ricshard444 #11969 üzenetére
Az szép dolog
Gozso: Téged nem ismerhetlek valamelyik topikból, ezen kívül? Okostelefon vásárlós vagy xperia sp, még régebbről?
-
gozso
őstag
válasz
norbert1998 #11968 üzenetére
sajnos, ez most nálam is játszik, hülye vevő vagyok...
hetek óta hitegetem az eladót (személyesen régről ismerem, felesége kollegám volt anno )
kb 8km-re van tőlem (egyébként szülővárosom) de egyszerűen képtelen vagyok eljutni. most azt írtam neki átutalom a pénzt, a cuccért meg majd megyek valamikor...
minden iskola ilyenkor hülyül meg, meg minden pályázatot ebben a két hétben akar mindenki lezongorázni...tiop ellenőrzés, tiop új eszközök, mindenhol most akarják a netet bővíteni... -
ricshard444
veterán
válasz
norbert1998 #11968 üzenetére
Nekem is az elmúlt hetekben volt egy ilyen "vevőm", 3x ígérte, hogy eljön a cuccért és nem jött, végül eladtam másnak, 1.5 hét tartogatás után meguntam a várakozást. Megírtam neki, hogy így járt és ennyi, de nem is reagált már...
Másik példa:
Az is szuper, hogy mindenképp rendeljem be a terméket, tuti fizet, holnap utal. Mondom rendben van, ha holnapig utalsz, akkor berendelem a terméket, még aznap este. Nos, azóta 2 hete nem volt fent és aranyosan egy GTX 980-t szeretett volna, telefont nem veszi fel...
Míg nincs az ember kezében / számláján a pénz, addig erőfeszítést nem érdemel az ügy, mert ígérgetni bárki tud...
Egyébként elolvastam pár oldalt, hát vannak beteg dolgok.
-
norbert1998
nagyúr
Én már lassan oda fogom írni az apróimhoz, hogy aki előbb jön, előbb fizet, az viszi, mert elegem van abból, hogy holnap akkor elmegyek érte, aztán anagy büdös lóf@t jött el, azóta jön érte...
Aztán felhivom telefonon afaszit, hogy mi van, erre meg azt mondja, hogy téves... Azt a számot hívtam fel, amin ő hivott engem, nehogymár téves legyen vaze -
66zio
aktív tag
válasz
norbert1998 #11966 üzenetére
Szerk: 11.25.-én
Amúgy ez elég bosszantó. Nagyon sokan vannak akik csak úgy feljárnak kérdezősködni az aprókra. Vásárolni egyik se akar. De a legjobbak azok akik kérdeznek, pár órán belül válaszolsz majd egy hét múlva kérdez és ezt elismétli párszor. Persze a végén nem vesz semmit és még annyit se nyög oda, hogy: Bocsi mégsem kell.
-
66zio
aktív tag
Egy furcsa vásárló kérdezett tőlem, de olyan kérdéseket tett fel amire kérdéssel kellett válaszolnom mert nem bírtam rájönni mit akar kérdezni. Azután 11.27.-én írta, hogy „Még ma utalom a pénzt”. Ez nem történt meg. A beszélgetésből már számítottam erre. Aztán most decemberben 8.-án jött kétezer forint a bankszámlámra. Néztem, hogy ez meg mi. Aztán rájöttem, hogy ő utalt. Még szerencse, hogy jófogáson vissza tudtam keresni az üzeneteknél, mert annak az oldalnak szokása törölni az üzeneteket bizonyos idő után.
Írtam neki, hogy „Megjött a pénz”, „Feladtam a csomagot”, de azóta se reagált. -
gozso
őstag
2015.11.24-én tettem fel egy kérdést az eladónak. ma, 2015.12.10-én válaszolt is rá...
-
MK VII
veterán
válasz
shteer #11960 üzenetére
Tök mindegy, mert, ha kikattintom akkor is mindenféle megyéből vannak hirdetések.. Mucsajbasznádról meg a tököm tudja honnan még.
Amúgy kb évente 2x járok jófogáson és így nem nagyon finomhangolom a keresést..
Veszprémet állítottam be akkor baszki Veszprémet tegye be na a világ másik végét..
Ééééted.. -
MK VII
veterán
Egyszer találkoznék a lófogás honlap szerkesztőjével, szerintem hatfelé törném a kezét..
Hogy lehet ennyire rakás szar egy kereső egy oldalon.
Persze, hogy a legelső találatoknak közük nincs Veszprémhez, de még a következők közt is csak elvétve találok Veszprémi hirdetést.. Konkrétan a hatodik oldalig kellett elmennem, hogy találjak egy helybelit.. -
MK VII
veterán
Tudom megint a gémör, de akkor is..
Szupergyors fullHD gémör PC a legújabb játékokra hangolva!
Pofám leszakad..(#11951) ricshard444
Ugye, hogy ugye! -
ViZion
félisten
válasz
ricshard444 #11951 üzenetére
Megfogod bánni...
Agyvérzést lehet kapni néha, hihetetlen, h egy-egy "fajtársunk" khmmm... megáll az egyedfejlődésben. -
ricshard444
veterán
Ó, eddig hogyan nem vettem észre ezt a topikot? Mindenképp a kedvencekben a helye.
-
-
ViZion
félisten
válasz
norbert1998 #11942 üzenetére
Azóta tudják, h jobb, ha akkor nem mennek az irodámba, amikor nem vagyok ott...
-
ViZion
félisten
nem... ez egy ellenőrzött biológiai kísérlet, amit tönkretették, h megbontották...
...egyszer nekem is tönkretették, a maradék gyümilevesem benthagytam véletlenül az irodámban, hétvégére... hétfőn meg szabi... napközben meg "felrobbant" a műanyag ételes. Lelőtte a tetőt és terített kicsit. Személyi sérülés nem történt
-
TaaT
nagyúr
válasz
norbert1998 #11938 üzenetére
Ja, ez csak egy random kép az internetről
Seniman: PP-t, Por Piszok
-
TaaT
nagyúr
válasz
norbert1998 #11935 üzenetére
Valami hasonló.
[link]
-
seniman
veterán
válasz
norbert1998 #11932 üzenetére
Ráadásul még a típust se tudja leírni az idótája,5790-5970 helyett
A múltkor hirdetett egy mandró ilyet itt az aprón,váltig állítva,hogy veri a Titant és a 290X-et.Be is linkelt valami szintetikus tesztet,amiben épp kedvezőbb adatai voltak az 5970-nek,ami persze játéknál semmit sem számítana.
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
seniman
veterán
"Video kari 2g 80 winyo dvd íro msi platinum tuniong lap 4g ddr2 800mhz ram procesor 2x2700 + 2x2700 vizuális 2mag"
A vizuális két magot úgy képzelem el,hogy a proci sapkája plexis,így szabad szemmel is vizuálisan jól látható
-
hcs89
csendes tag
válasz
norbert1998 #11918 üzenetére
Én is jártam már hasonlóan haverral.
Külön kikötöttem neki, hogy nem kell drága alaplapot vennie, úgysem használja ki, mert sem K-s proci, és csak egy grafkártyája lesz. Inkább vegyen SSD-t a különbözeten.
Vett valami 45 ezer forintos gaming alaplapot, mondván, hogy az "jövőbiztos". LOL. SSD-t persze nem vett, "mert az drága, és nem használná ki". Infós tesója ajánlotta neki mindezt -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
norbert1998 #11918 üzenetére
Valaki jól járt.
-
seniman
veterán
Ha már unjátok a hazai hülyéket,nesze nektek ebay
(#11921) ViZion
Mai világban már az is becsülendő,hogy hejesen leirta a szamszunkot
-
horush
addikt
válasz
MK VII #11905 üzenetére
Lumia 735-öm van, alapvetően nem rossz, de vannak hülyeségei azért. Nyilván a legfőbb hiba az appok hiánya, nagyon elhanyagolt a platform még mindig. Az alapvető funkciók nyilván le vannak fedve, de bármilyen cég mobil appját akartam leszedni, sosem volt wp-ra kb. Aztán néha meghülyül és nincs hang. Oké, ha újraindítom ilyenkor, akkor megjavul. De volt már, hogy elaludtam, mert nem szólt az ébresztő sem.. S ez nem egyedi hiba, rengetegen panaszkodnak rá, ha jól emlékszem nem is csak 735-ön jelentkezik. Megoldottam ugyan ezt is, mert éjszakára mindig feldugom tölteni és olyankor ad hangjelzést - s ha ilyenkor nem szól értelemszerűen újraindítom. Ezzel együtt lehet élni, de nevetséges, hogy ilyen hiba van sokaknál és semmit nem tesznek ellene. Alapvetően a rendszer stabil, de nem egyszer fordult elő az is, hogy valamiért hirtelen nagyon elkezdi enni az akksit (pl. készenléti módban, úgy hogy hozzá sem nyúlok, lemegy 20%-ot a töltöttség egy óra alatt). Ilyenkor is segít a restart, de ilyen ne legyen már rendszeresen (1 hónapban egyszer simán előjön). Azért vettem, hogy majd stabilabb lesz a droidnál, de ezek után nem érzem úgy, hogy jobb lenne, mint egy középkategóriás androidos teló.
-
norbert1998
nagyúr
Büszke vagyok haverra. Azt vett, amit mondtam neki.
Egy a bibi. 160-170 helyett 260-at fizettek, merthogy ismeroshoz mennek venni, mert ott tudnak alkudni is.
Meg hat persze hogy lehuzza, egy 4460 alá h97 gaminget?
40-50 ezer forint. A proci arukereson 45 körül mozog, az "aljudott" ismerős 65-ert adta. És hasonló szép dolgok. A ház is, táp is majdnem dupla áron ment... -
wolfman
veterán
Hülyét kapok az apróktól!
Hirdetés címe: 'Eladó Samsung led TV'
Hirdetés így kezdődik: Eladó a fent említett led TV...Fentebb nem említettél semmiféle típust, verziót, sorozatot, csak a márkát, de tudtommal és normális esetben akkor használjuk az ilyen szöveget, ha a eladni kívánt cucc pontos megnevezése típusszámmal szerepel a címben. Vagy legalább kép lenne mellette, de az sincs.
-
Aramir
őstag
válasz
Depression #11897 üzenetére
Szerintem drága ennyiért.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
MK VII #11912 üzenetére
Egyetértek
De tényleg, droidban azt szeretem, hogy amilyen kedvem van, olyan android verziót teszek rá. 4.2-től 6.0-ig bármit fel tudok dobni a G2-re, mert minden van. (Mondjuk ebben benne van az is, hogy csak olyan telefont szabad venni, aminek az unofficial support-ja decens. Ezek javarészt (ex)csúcsmodellek. Középkategban nagyon minimális az ilyen. -
MK VII
veterán
válasz
norbert1998 #11911 üzenetére
Igen látom már beleszerkesztettél..
Természetesen egyetértek.. Célközönsége válogatja azt, hogy milyen OS-el vesznek telefont az emberek..
Pl. én mindig ellene voltam a szifonnak.. Aztán fater vett egy 5S-t és megváltozott a véleményem. Ettől függetlenül nekem akkor sem kéne Iphone, ha ingyen adnák ( eladnám aztán vennék valami nem túlértékelt telefont ), de látom, hogy nem rossz rendszer az IOS.. -
MK VII
veterán
válasz
norbert1998 #11906 üzenetére
Minden be tudsz állítani a lehúzható sávba.. Mobil adatforgalom ki-be is van!!
De mondom szerintem nem akartad kitapasztalni inkább leírtad, hogy ez egy szar.. Itt lehet a kutya elásva..
És minden tiszteletem a tiéd.. Nem sértődni! Beszélgetünk! -
norbert1998
nagyúr
válasz
demerion #11904 üzenetére
Yt, normális játék, normális böngésző, normális zenelejátszó, normális galéria, használható billentyűzet.
De a legirritalobb, hogy minden összevissza van a menüben. Miért kellett a rohadt bt meg repülős mód a lehúzós sávba, de a mobilnet meg nem? Végül is, nem az van kapcsolhat a naponta 20szor.menjek be a menuba, válogassa m ki. Fényerő szabályzás katasztrófa. Hangszín szabi nincs, hangja mint a tok szár...Szubjektív véleményem, de nagyon erősen negatív. Másnak attól még tetszhet. Nekem droid ftw. Icuccom nem volt még, nem is szandekozok venni, viszont nem is gond. Szeretek moddolgatni. Viszont szívesen hasznalnek azt is, de a szabadság kellene, jailbreak alap lenne nálam.
Mint droidon a root.
MKVIIezt a hozzáállást nem szeretem. Hogy a wp jobb. Nem jobb. Egyik sem jobb a másiknál. Mert nem lehet összehasonlítani. Célközönség alapú az egész dolog. Elvileg legalábbis. Aki nem játszik, annak bőven oké a wp. Mert tényleg, tudom hogy gyors(forma),típustól függően, meg hogy sokan szeretik. Nekem nem tetszik, de a droid meg igen. G2-m van, múlt héten még marshmallow volt rajta, de 1-2 dolog miatt visszatértem az 5.1-re, erre kijött az official cm13 10 órával később. Ezért szeretem a droidot. Folyamatos pezsgés, mozgás, teendők. És a g2-ben ott lapul a snapi800, és 40k-ert a hivatalnokát osztogatják. Én 45-ert vettem enyémet kb, bőven 150k felett is vannak lassabb, gyengébb telefonok, mert az emberek nagy része megveszi, mert azon gyári friss droid van, ami nekem kb sehol sem tetszik. Az aosp meg olyan kis szép.
-
MK VII
veterán
válasz
norbert1998 #11902 üzenetére
620-as? Az nem telefon..
Amúgy nagyon sokan szerették..Tudod szerintem olyan ez, hogy van aki szkeptikus a WP mobilokkal szemben és nem akarja elhinni, hogy jobb mint a droid és annak akármilyen WP mobil van a kezében az nem fog neki tetszeni sosem.
Az olyan embereknek droid való..
Aki tudja, hogy mit várhat el egy WP-s mobiltól annak akármilyen WP-st adsz a kezébe az tudja kezelni és semmi gondja nincs vele..
Látod nekem olyan gondjaim nincsenek, hogy nem találok meg valami alkalmazást. Semmire nincs szükségem egy telefonnál az alap dolgokon kívül.Számomra semmilyen más opció nem létezik csak a WP.. A legkézenfekvőbb menüvel ellátott gyors és átlátható rendszer..
Amúgy nálam járt már: Lumia 520, 2db 625, 720, 2db 820, 920... Mindegyikkel teljesen meg voltam elégedve..
Jelenleg egy Nokia 6310i-t gyúrok, mert másra nincs szükségem a telefonáláson kívül és arra az a legjobb készülék.. Ha okos telefonra váltanék ismét az biztos, hogy WP lesz.. -
demerion
tag
válasz
Milyen appot nem találtál wp-re?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Volt 620-am, imádtam, bár én nem frissítettem fel 8.1-re. 625-öm már 8.1 volt, de nem volt vele problémám. Appokra nem nagyon van szükségem pár alapon kívül (pl. időjárás, menetrend), de azok is voltak. Most 735-öm van, a véleményem nem változott, számomra a WP az egyetlen normális mobilos rendszer.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
MK VII #11900 üzenetére
Nekem volt WP-m. 620. Hát, hogy azt én mennyire a falhoz akartam kurni, az nem is igaz
2 hétig volt az enyém, és tudtam is, de nagyon-nagyon rossz 2 hét volt. Lassú is volt, pedig friss 8.1 volt rajta, ocsmány képernyő, bugyuta rendszer, szánalmas alkalmazásfelhozatal, mert hiába 50k alkalmazás, ha nagy része ilyen jelentéktelen bugyuta indie cím, mint amilyennek a flappy birds készült.
droid is és szifon is FTW. Csak legyen már béke köztük... Szifonnak az egyetlen komoly hátránya az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Intel I5-8500T / Beszámítás OK!
- Intel I5-9500T / Beszámítás OK!
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest