- Gaming notebook topik
- Hardverkemping június végén
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
"Az Apple nem csak az Adobe cseszett ki, hanem sok más fejlesztővel is, akik már készítettek programot iPhonera és fenn van az AppStoreban."
Tudom. Viszont az Opera nem volt lusta és megírta a Minit iPhone-ra. Az Adobe-nak se sírjon a szája. Bár náluk ez már bevett szokás, ugyanis egy tetves 64 bites Flash plugint nem képesek kiizzadni magukból, ami már lassan 6 éve várat magára.
Ha szeretnék a termékeiket iPhone-on terjeszteni, akkor írják meg arra. Ha lusták hozzá, akkor meg ne ugráljanak."Ha te jártas vagy bennük említhetnél egy párat, ami nem C, C++, Objectice-C és C#-ben voltak megírva, és pl. "2: Hulladék és erőforrászabáló.""
Idézet a cikkből:
"mellett letiltották azon fejlesztőeszközöket is, amelyek C# és .NET programkódból készítenek iPhone-os szoftvereket."Én sem ismerem az iPhone-t, maga a telefon afícsörgazdagsága miatt "belopta magát a szívembe",
ettől függetlenül attól minden csak jobb lehet, mint amilyen egy Java alkalmazás mondjuk Symbian-os telókon. Akármi is áll a hátterében (mert nyilván a pénz) megértem a döntésüket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- 27% Számlával! HP EliteBook 845 G8! Ryzen 5 PRO 5650U, 16GB RAM, 256GB SSD
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest