Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitblueduck
senior tag
Cèges ms office mellè felpattintottam. Kollègàk csodàjàra jàrnak hogy èn mindig jòl megtudom nyitni a csv-ket libre nem akar mindig okosabb lenni nàlam, gyorsabb, kènyelmesebb arra amire hasznàlom. Ès ms officeról tèrtem àt előtte 10+ èvig azt hasznàltam. Ha viszont màsnak küldök valamit akkor ms office-al kèszìtem elővigyàzatossàgbòl.
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
Reggie0
félisten
Oszinten szolva ez a kisebb problema. Inkabb toltsenek ok le egy ingyenes szoftvert, mint mas vegyen meg egy fizetos,kemkedos vackot.
Amugy egyertelmuen a mas szoftver hibaja. Ott a libre forraskodja, meg lehet nezni mit csinal. Forditva ez mar nem feltetlen igaz
[ Szerkesztve ]
-
DraXoN
addikt
úgy rémlik, ugyan a Libre OpenDocument-et használ, de nem teljesen simát, hanem valami "kiegészítése" van az egyedi dolgai miatt... bár ezt csak még anno olvastam amikor áttértek a saját formátumról az OpenDocument formátumra... de elvileg a formátum lehetőséget biztosít az ilyen "kiegészítésre", így szabványos marad, csak... nem feltétlen a teljes részét tudja lekezelni más program...
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mi a cégnél ezt úgy kezeltük, hogy a kliensek is kaptak LO-t. Mivel ingyen van és kenyeret nem kér, elfér akár egy MSoffice mellett is. Az ügyfeleknek jó volt, nem panaszkodtak. Nekünk meg egyszerűbb volt, mert a webes fejlesztőknek extra fejfájást okozott az MS Excel számára exportálni adatokat, annak komoly kompatibilitási gondjai voltak, ráadásul verzióról verzióra eltérően.
Amúgy érdekes kérdés, hogy kinek a hibája az inkompatibilitás, ha egyszer szabványos formátumokat használ a program...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Tetsuo
őstag
Sajnos a Libre Office csak önmagával komaptibilis, legalábbis eddig még bármilyen anyagot adtam másnak, ők nem tudták rendesen kezelni, ha az Libre-rel készült.
-
SP4C3
veterán
Kár, hogy a driver verziója/"régisége" nagyon de nagyon kihatással van a hardware "erejére".
Ésigen, gyorsabbak lennének, nem esnének szét a nagyobb táblázatok.-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
DraXoN
addikt
Azok a Core2 gépek DX vagy OpenGL gyorsítással se lennének előrébb az ős driverek miatt.. Teljesen felesleges lenne ilyen régi platformokat támogatni (szándékosan kéne rájuk írni a kódot, ami aránytalanul sok erőforrás lenne).
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
Gdi
senior tag
A compatibility list (https://en.wikipedia.org/wiki/Vulkan_(API)#Compatibility) alapján egy kicsit sajnálom, hogy erre az API-ra esett a választás.
Pld nálunk halomban vannak Core2 gépek még (Q35/45-tel), max 2-3rd gen Core i/Pentium, ami említésre méltó mennyiségben fellelhető. Pont ez az állomány esik ki, aminek a legnagyobb szüksége lenne kis segítségre, DirectX vagy OpenGL-lel akár.''Milliárdnyi meggyilkolt csillag sikolya elhal az éj békéjében, és a kétségbeesésnek csak néhány, törékeny, kőbevésett szó áll ellen.''
-
DraXoN
addikt
Én használom sokszor. Egy időben napi szinten, manapság már nem (sokszor csak Google Docs mert másnak is el kell érni a dokumentumot és akkor "egyszerűbb").
De ha offline editor kell akkor Libre office az elsődleges választásom (annak ellenére, hogy van MS Office licenszem).
De én még nagyon régen kezdtem a sorozattal amikor még Star Officenak hívták...
pluszpont, hogy talán a legjobb helyesírás ellenőrzője van a piacon levő termékek között (de sokkal jobb mint amit a Chrome böngészőben és Google Docs-ban alkalmaz a google)The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
félisten
Ha kell a kompatibilitás, akkor én is a gugli docs mellett vagyok, de ha erre nincs szükség, akkor a LibreOffice, de még az Apache OpenOffice is jobban tetszik nekem, mint az MS Iroda.
Azt nem tudom, hogy a Gugli hogy oldotta meg, hogy jobb a kompatibilitása az MS Officeszal, mint a LO-nak, de ha nem licensz, vagy egyéb fizetős megoldással, akkor a LO is átvehetné.
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
ilor14
tag
Van aki használja egyébként a libreoffice-t? Mármint oké, hogy linuxon nincs office, de szerintem felettébb sz*r, akkor már inkább a google docs.
-
törölt tag
válasz E.Kaufmann #7 üzenetére
Köszi. Így akkor ok.
-
moleculez
veterán
-
E.Kaufmann
veterán
Tekinthető lenne, ha lenne benne integrált mail kliens, de így csak ingyenes Excel/Word/PPoint/Access+DTP alternatíva.
Ez valami titkos alku az MS-sel, hogy nem integrálnak bele mail klienset, és cserébe az óriás se tapossa el őket?Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
törölt tag
"Az ingyenes irodai szoftvercsomagnak tekinthető"
Most akkor mégsem ingyenes? -
őstag
A Skia elsődlegesen a Chrome böngésző 2D grafikus motorja, de használja sok más alkalmazás is, pl. Sublime
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Helyes, csak így tovább!
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Galopp
tag
"raszerizálásról" - ??
szerk: Így már törölhető is a hszem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.