- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Nem veszik el az Activision Blizzardot a Microsofttól
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Kevesebb bevételét adja át az OpenAI a Microsoftnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitblueduck
senior tag
Cèges ms office mellè felpattintottam. Kollègàk csodàjàra jàrnak hogy èn mindig jòl megtudom nyitni a csv-ket
libre nem akar mindig okosabb lenni nàlam, gyorsabb, kènyelmesebb arra amire hasznàlom. Ès ms officeról tèrtem àt előtte 10+ èvig azt hasznàltam. Ha viszont màsnak küldök valamit akkor ms office-al kèszìtem elővigyàzatossàgbòl.
-
Reggie0
félisten
-
DraXoN
addikt
úgy rémlik, ugyan a Libre OpenDocument-et használ, de nem teljesen simát, hanem valami "kiegészítése" van az egyedi dolgai miatt... bár ezt csak még anno olvastam amikor áttértek a saját formátumról az OpenDocument formátumra... de elvileg a formátum lehetőséget biztosít az ilyen "kiegészítésre", így szabványos marad, csak... nem feltétlen a teljes részét tudja lekezelni más program...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mi a cégnél ezt úgy kezeltük, hogy a kliensek is kaptak LO-t. Mivel ingyen van és kenyeret nem kér, elfér akár egy MSoffice mellett is. Az ügyfeleknek jó volt, nem panaszkodtak. Nekünk meg egyszerűbb volt, mert a webes fejlesztőknek extra fejfájást okozott az MS Excel számára exportálni adatokat, annak komoly kompatibilitási gondjai voltak, ráadásul verzióról verzióra eltérően.
Amúgy érdekes kérdés, hogy kinek a hibája az inkompatibilitás, ha egyszer szabványos formátumokat használ a program...
-
Tetsuo
őstag
Sajnos a Libre Office csak önmagával komaptibilis, legalábbis eddig még bármilyen anyagot adtam másnak, ők nem tudták rendesen kezelni, ha az Libre-rel készült.
-
-
Gdi
senior tag
A compatibility list (https://en.wikipedia.org/wiki/Vulkan_(API)#Compatibility) alapján egy kicsit sajnálom, hogy erre az API-ra esett a választás.
Pld nálunk halomban vannak Core2 gépek még (Q35/45-tel), max 2-3rd gen Core i/Pentium, ami említésre méltó mennyiségben fellelhető. Pont ez az állomány esik ki, aminek a legnagyobb szüksége lenne kis segítségre, DirectX vagy OpenGL-lel akár. -
DraXoN
addikt
Én használom sokszor. Egy időben napi szinten, manapság már nem (sokszor csak Google Docs mert másnak is el kell érni a dokumentumot és akkor "egyszerűbb").
De ha offline editor kell akkor Libre office az elsődleges választásom (annak ellenére, hogy van MS Office licenszem).
De én még nagyon régen kezdtem a sorozattal amikor még Star Officenak hívták...
pluszpont, hogy talán a legjobb helyesírás ellenőrzője van a piacon levő termékek között (de sokkal jobb mint amit a Chrome böngészőben és Google Docs-ban alkalmaz a google) -
Ha kell a kompatibilitás, akkor én is a gugli docs mellett vagyok, de ha erre nincs szükség, akkor a LibreOffice, de még az Apache OpenOffice is jobban tetszik nekem, mint az MS Iroda.
Azt nem tudom, hogy a Gugli hogy oldotta meg, hogy jobb a kompatibilitása az MS Officeszal, mint a LO-nak, de ha nem licensz, vagy egyéb fizetős megoldással, akkor a LO is átvehetné.
-
ilor14
tag
Van aki használja egyébként a libreoffice-t? Mármint oké, hogy linuxon nincs office, de szerintem felettébb sz*r, akkor már inkább a google docs.
-
törölt tag
válasz
E.Kaufmann #7 üzenetére
Köszi. Így akkor ok.
-
moleculez
veterán
válasz
E.Kaufmann #7 üzenetére
Thunderbird?!
-
törölt tag
"Az ingyenes irodai szoftvercsomagnak tekinthető"
Most akkor mégsem ingyenes? -
A Skia elsődlegesen a Chrome böngésző 2D grafikus motorja, de használja sok más alkalmazás is, pl. Sublime
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Helyes, csak így tovább!
-
Galopp
tag
"raszerizálásról" - ??
szerk: Így már törölhető is a hszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A GPU-s gyorsítás opcionális funkció, ha nincs meg a szükséges Vulkan 1.1-es implementáció, akkor a CPU végzi továbbra is a munkát.
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7. generáció i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest