- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitblueduck
senior tag
Cèges ms office mellè felpattintottam. Kollègàk csodàjàra jàrnak hogy èn mindig jòl megtudom nyitni a csv-ket
libre nem akar mindig okosabb lenni nàlam, gyorsabb, kènyelmesebb arra amire hasznàlom. Ès ms officeról tèrtem àt előtte 10+ èvig azt hasznàltam. Ha viszont màsnak küldök valamit akkor ms office-al kèszìtem elővigyàzatossàgbòl.
-
Reggie0
félisten
-
DraXoN
addikt
úgy rémlik, ugyan a Libre OpenDocument-et használ, de nem teljesen simát, hanem valami "kiegészítése" van az egyedi dolgai miatt... bár ezt csak még anno olvastam amikor áttértek a saját formátumról az OpenDocument formátumra... de elvileg a formátum lehetőséget biztosít az ilyen "kiegészítésre", így szabványos marad, csak... nem feltétlen a teljes részét tudja lekezelni más program...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mi a cégnél ezt úgy kezeltük, hogy a kliensek is kaptak LO-t. Mivel ingyen van és kenyeret nem kér, elfér akár egy MSoffice mellett is. Az ügyfeleknek jó volt, nem panaszkodtak. Nekünk meg egyszerűbb volt, mert a webes fejlesztőknek extra fejfájást okozott az MS Excel számára exportálni adatokat, annak komoly kompatibilitási gondjai voltak, ráadásul verzióról verzióra eltérően.
Amúgy érdekes kérdés, hogy kinek a hibája az inkompatibilitás, ha egyszer szabványos formátumokat használ a program...
-
Tetsuo
őstag
Sajnos a Libre Office csak önmagával komaptibilis, legalábbis eddig még bármilyen anyagot adtam másnak, ők nem tudták rendesen kezelni, ha az Libre-rel készült.
-
-
Gdi
senior tag
A compatibility list (https://en.wikipedia.org/wiki/Vulkan_(API)#Compatibility) alapján egy kicsit sajnálom, hogy erre az API-ra esett a választás.
Pld nálunk halomban vannak Core2 gépek még (Q35/45-tel), max 2-3rd gen Core i/Pentium, ami említésre méltó mennyiségben fellelhető. Pont ez az állomány esik ki, aminek a legnagyobb szüksége lenne kis segítségre, DirectX vagy OpenGL-lel akár. -
DraXoN
addikt
Én használom sokszor. Egy időben napi szinten, manapság már nem (sokszor csak Google Docs mert másnak is el kell érni a dokumentumot és akkor "egyszerűbb").
De ha offline editor kell akkor Libre office az elsődleges választásom (annak ellenére, hogy van MS Office licenszem).
De én még nagyon régen kezdtem a sorozattal amikor még Star Officenak hívták...
pluszpont, hogy talán a legjobb helyesírás ellenőrzője van a piacon levő termékek között (de sokkal jobb mint amit a Chrome böngészőben és Google Docs-ban alkalmaz a google) -
Ha kell a kompatibilitás, akkor én is a gugli docs mellett vagyok, de ha erre nincs szükség, akkor a LibreOffice, de még az Apache OpenOffice is jobban tetszik nekem, mint az MS Iroda.
Azt nem tudom, hogy a Gugli hogy oldotta meg, hogy jobb a kompatibilitása az MS Officeszal, mint a LO-nak, de ha nem licensz, vagy egyéb fizetős megoldással, akkor a LO is átvehetné.
-
ilor14
tag
Van aki használja egyébként a libreoffice-t? Mármint oké, hogy linuxon nincs office, de szerintem felettébb sz*r, akkor már inkább a google docs.
-
törölt tag
válasz
E.Kaufmann #7 üzenetére
Köszi. Így akkor ok.
-
moleculez
veterán
válasz
E.Kaufmann #7 üzenetére
Thunderbird?!
-
törölt tag
"Az ingyenes irodai szoftvercsomagnak tekinthető"
Most akkor mégsem ingyenes? -
A Skia elsődlegesen a Chrome böngésző 2D grafikus motorja, de használja sok más alkalmazás is, pl. Sublime
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Helyes, csak így tovább!
-
Galopp
tag
"raszerizálásról" - ??
szerk: Így már törölhető is a hszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest