- Valami baja van a tápomnak
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
tal-garius
aktív tag
válasz
masterful87
üzenetére
"Nekem az a króm díszléc illesztése a tetején nem sikerült, van benne 1-2mm eltérés!"
Gyarilag olyan, ha megnezed a haziko dobozat ott is ugy nez ki a kepen. Kozben talaltam meg 1 pici esztetikai hibat amit ne mertek, Az elolapi racs alul miert befele leejt? Raadasul jo kis rovatkas muanyag van ott alul ami 2-3 honap mulva jol megfogja a koszt. Neztem az elolap hatuljat az gyarilag olyan sajna, azt hittem csak benyomodott, probaltam kiegyenesiteni de nem lehet, eleve ugy van kialakitva

Tetejen levo csatlakozokra igazan rakhattak volna vmi vedo ajtot, mert azok is csak vonzzak majd a piszkot. Lehet torolgetni naponta, de ido mulva ugyis belemegy a por.
Ventillatorok jok igy 5V-on, semmi zaj sincs ami zavarna. Egyet nem ertek, ha alulra nem raktak ventit akkor oda miert pakoltak porszurot? Lehet kene majd venni oda egy 14cm-est de eleg ez igy Nagyon kivancsi leszek nyaron a 45fokos hosegben h fogja birni, mert most winyok 30fok koruliek, a proci max 40, vidkari 50-60fok. Nyarra az oldalso ventit megbutykolom h ne suvitsen, talaltam faya gumi alateteket.
Nem bantam meg a vasarlast, minosegi, korrekt, szep, kelleems kis haziko de en inkabb csak palotanak hivnam ha lehet

Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Valami baja van a tápomnak
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Renault, Dacia topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- További aktív témák...
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Corsair SF600 600W Gold SFX Moduláris Tápegység
- EVGA Supernova 850 GT
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő