Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tal-garius

aktív tag

válasz masterful87 #389 üzenetére

"Nekem az a króm díszléc illesztése a tetején nem sikerült, van benne 1-2mm eltérés!"

Gyarilag olyan, ha megnezed a haziko dobozat ott is ugy nez ki a kepen. Kozben talaltam meg 1 pici esztetikai hibat amit ne mertek, Az elolapi racs alul miert befele leejt? Raadasul jo kis rovatkas muanyag van ott alul ami 2-3 honap mulva jol megfogja a koszt. Neztem az elolap hatuljat az gyarilag olyan sajna, azt hittem csak benyomodott, probaltam kiegyenesiteni de nem lehet, eleve ugy van kialakitva :(

Tetejen levo csatlakozokra igazan rakhattak volna vmi vedo ajtot, mert azok is csak vonzzak majd a piszkot. Lehet torolgetni naponta, de ido mulva ugyis belemegy a por.

Ventillatorok jok igy 5V-on, semmi zaj sincs ami zavarna. Egyet nem ertek, ha alulra nem raktak ventit akkor oda miert pakoltak porszurot? Lehet kene majd venni oda egy 14cm-est de eleg ez igy Nagyon kivancsi leszek nyaron a 45fokos hosegben h fogja birni, mert most winyok 30fok koruliek, a proci max 40, vidkari 50-60fok. Nyarra az oldalso ventit megbutykolom h ne suvitsen, talaltam faya gumi alateteket.

Nem bantam meg a vasarlast, minosegi, korrekt, szep, kelleems kis haziko de en inkabb csak palotanak hivnam ha lehet ;)

Új hozzászólás Aktív témák