- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Bluetooth hangszórók
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Apple MacBook
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- iPad topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
Üdv!
Tapasztalataim:
-Gyönyörűűű!!!
-Hatalmasss!!!
-Nagyon jó a szellőzése, a winyóimat 30 fok alatt tartja, max 35!
-Nekem az a króm díszléc illesztése a tetején nem sikerült, van benne 1-2mm eltérés!
-Hát a front leszedése... eltartott egy darabig, amíg rájöttünk hol kéne megfogni, de aztán simán ment, miután a csavarhúzó másik felével, a nyelével, vagy valami más topma tárggyal megadtuk az irányt azoknak a pöcköknek!
-Tényleg túl erős a Power LED fénye!1 hét nyálcsorgatás után felkerült a gép a helyére és így az oldallapja is... mit is mondjak, szerintem nem a legszebben passzol az oldallap!

Na de a lényeg: bekötöttem az oldalsó ventit... kicsit megijedtem, de hamar rájöttem melyik venti viccelt meg... hát az oldalsó volt az!

Visszaolvastam a fórumba, és konstatáltam, hogy nem csak nálam jelentkezett ez a búgás... én már rögtön azzal kezdtem, hogy lekaptam az oldaláról, hogy rezonancia, vagy szélzaj, vagy a venti sz@r, és miután feltettem egyik irányba, majd a másikba, rájöttem, hogy ez biza' szélzaj!
Olvastam, hogyha a porszűrőt eléteszem akkor abbamarad a búgás, de mi lenne, ha csak valami alátét szerűséget tennék az oldallap és a venti közé, hogy távolabb legyen a lukaktól, és akkor nem lesz szélzaj. Próbálta már valaki?

A másik lehetőség ha fordítva teszem fel, azaz kifelé fújja/húzza a levegőt! De ahogy próbáltam ezen a beállításon nem sok mindent ért... Mintha nem is lenne! Szóval aszem megy visza hogy befelé fújja a levegőt!

Meg én hangosnak is találom az egész kócerájt, úgyhogy az asztalon nem sokáig fog állni... azért mégis ha egy halk venit az ember fülétől 30-40 centire van, azt meghallja!

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- PlayStation 3
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Affinity Designer
- További aktív témák...