Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
SeaShark #1091 üzenetére
jaja, a procin úgy max 1-2 fok plusszt fogsz kapni, a vidkari hátuljának hűtése viszont meg van oldva (ambient tempjei érezetően csökkeni fognak). nálam az IFX14 vége kb 120+120-140m3/hnál van a ventifesszel való játékom alapján, ekkora légszállításnál éri el a hűtő azt a pontot, amikor már a feszt tovább emelve nem tudok hőmérségletet nyerni (viszont nálam még a fölötte lévő kifújó gyengébb, a procin lévő két venti erősebb, lehet ez a baj).
Noctuákat mennyiért láttad (érdeklődök... nyár van, nekem közben Cosmosom lett -ami felhúzott ventikkel jól szellőzik, de idleben hajlamos megállni benne a meleg behalkított módban... elődje viszont 690es volt, és felépítésben eléggé hasonlóak
-, a gyári 1200asok halkak ugyan, de sajnos gyengék picit... én Papst 4412 G/L2kön gondolkodok, 5Vre leszabályozva nekem elég halkak
)?
vga akkor kifeje fúj és kétslotos. ez jó, lefele fújóval kicsit problémásabb a házban lévő légfuvallatok átlátása. vidkarin lévő gyári hűtések általában gyengék (olyan 15CFM / 20m3/h teljesítmény körül van pl a 3870en maximális fesz mellett), bár a nyákra merőleges friss levegő jót tesz.
ennyi ventinél sajnos a sok kábelt nem lehet megúszni (nálam most 8 12es van házon belül excl táp), kötegelővel viszont lehet machinálni (vagy valamelyik közeli kábelre rátekered a venti kábelét is). nálam zalman mfc1plus van, eredetileg a 690hez vettem (hála égnek kis trükközéssel a cosmos ajtaját is be tudom tőle csukni), előnye, hogy 6 ventit kezel, viszont pwmes ventit nem tud (az egy ilyenem az alaplapra van kötve). a 8adik kieg venti a vinyók mellett vidkarira merőlegesen, 5Vre leszabályozva (ugye a CM molex-3pin átalakítóiban az a jó, hogy a piros és sárga ér a molex részen nincs rögzítve, a kettő lazán megcserélhető, tehát ha fix 5 v 12 V kell, akkor simán az átalakítóval megoldható a dolog -ez a két említett házon kívül a Stackerekre is igaz-).
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- LEGO klub
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest