Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- iPad topik
- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
de hát ebből fognak meggazdagodni ha 1 hónap múlva 100x-os áron eladják

Amúgy ez valóban csak egy átcimkézett 8700k. Azokból is ki lehet hozni ugyanezt az órajelet de hát limited edition és az majd eladja
Legalább egy rgb led lenne rajta vagy valami ha már ennyire durva cucc
-
Tin
veterán
ez a cpu annak való, aki:
- hobbiból OC-zik
- minden évben megveszi az újat, eladja a régit, feltolja, és élvezi
- éppen cseréli a gépet, és több évre tervez, ebben van OC potenciál, gyakorlatilag gyárilag előválogatott
- valamilyen romantikus okból akar egy egyedi CPU-t, ami pár évig kiszolgálja
- gyűjtőpárszáz, max. párezer darab fog túlélni bontatlanul 10 évet. és jó ára lesz 20-30 év múlva. talán a mostani ár 2-3x-osa is. ez nem akkora befektetés.
akkor lenne jó vétel, ha kiderülne, hogy valami nagyon durva válogatás, és sokkal-sokkal jobban húzható, mint a 8700K. de fogadjunk, hogy nem.
-
Oliverda
félisten
-
csatahajós
senior tag
Ami az árazást illeti teljesen egyetértek, a 3k USD borítékolható, de a 4k-n se lepődnék meg, sőt.
Ami a 2S-es dolgot illeti a logika nekem is ezt diktálná, de a mai napig szerintem arra sem számított senki, hogy 18-ról 28 magra mennek, gyak. ugyanazzal a stock órajellel és a jelek szerint magasabb turbó képességgel. És a képeket elnézve a 6 csatornás IMC is borítékolható.
Így önmagában az 1S-es Xeon piacot kasztrálták is.
Ha nem lenne ekkora batár lap az a Dominus látványosan helyet hagyva egy második socketnek azt mondanám, hogy 1000%-ig igazad van, így azért látok rá némi esélyt h a 2S-t behúzzák, persze arany áron. Majd faragnak a PCI-E-ből vagy valami másból h a Xeon alternatíva maradhasson. Meg ha jól tudom más módon is tudják blokkolni normál konzumer hardwaren bizonyos komolyabb szerveres/WS-ös appok futtatását stb. SZóval nem megoldhatatlan feladat.
Ezzel együtt én is 95%-ra veszem, hogy csak 1S-es lapok lesznek.
Holnapi nap szerintem döntő fontosságú lesz, hogy az AMD milyen TR2-t jelent be. Ha marad 16 magon vagy esetleg 24-en ahogy ma már hallottam akkor nincs vész ha viszont mennek 32 magra akkor kell nekik a 2S.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest