- Gaming notebook topik
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- Milyen videókártyát?
- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csatahajós
senior tag
Ami az árazást illeti teljesen egyetértek, a 3k USD borítékolható, de a 4k-n se lepődnék meg, sőt.
Ami a 2S-es dolgot illeti a logika nekem is ezt diktálná, de a mai napig szerintem arra sem számított senki, hogy 18-ról 28 magra mennek, gyak. ugyanazzal a stock órajellel és a jelek szerint magasabb turbó képességgel. És a képeket elnézve a 6 csatornás IMC is borítékolható.
Így önmagában az 1S-es Xeon piacot kasztrálták is.
Ha nem lenne ekkora batár lap az a Dominus látványosan helyet hagyva egy második socketnek azt mondanám, hogy 1000%-ig igazad van, így azért látok rá némi esélyt h a 2S-t behúzzák, persze arany áron. Majd faragnak a PCI-E-ből vagy valami másból h a Xeon alternatíva maradhasson. Meg ha jól tudom más módon is tudják blokkolni normál konzumer hardwaren bizonyos komolyabb szerveres/WS-ös appok futtatását stb. SZóval nem megoldhatatlan feladat.
Ezzel együtt én is 95%-ra veszem, hogy csak 1S-es lapok lesznek.
Holnapi nap szerintem döntő fontosságú lesz, hogy az AMD milyen TR2-t jelent be. Ha marad 16 magon vagy esetleg 24-en ahogy ma már hallottam akkor nincs vész ha viszont mennek 32 magra akkor kell nekik a 2S.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest