Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- OLED monitor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hővezető paszták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
de hát ebből fognak meggazdagodni ha 1 hónap múlva 100x-os áron eladják

Amúgy ez valóban csak egy átcimkézett 8700k. Azokból is ki lehet hozni ugyanezt az órajelet de hát limited edition és az majd eladja
Legalább egy rgb led lenne rajta vagy valami ha már ennyire durva cucc
-
Segal
veterán
Én nem azt írtam hogy félnek tőle hanem egyszerűen minél később informálnák a konkurenciát a részletekről. Semmi értelme már most bejelenteni ha csak negyed év múlva érkezik kb.
A monitorokat is jelentik be ezerrel és most jelent meg az amit tavaly a ces-en jelentettek be. Amit a tavalyi computexen az meg még sehol.... Állati sok értelme van. De fel lehetne hozni a Stalker 2 2021-re tervezett megjelenését is
Attól nem lennénk előrébb hogy megemlítik hogy jön azt e nélkül is tudjuk
-
Segal
veterán
A 8 magos coffee-t q4-re pletykálják. Gondolom nem akart az Intel még belemenni a részletekbe mert az előny lehetne az AMD-nek a 2800x tervezéséhez.
Bőven ráérnek az IFA környékén is bejelenteni a 8 magos procijukat és még akkor is megérkezik q4-re. Én lennék a legboldogabb ha már hivatalos lenne mert azt várom a gépfejlesztéshez de egyelőre kénytelenek vagyunk türelmesnek lenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest