Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
"970 teljesítményének közelében lesz félpasszív hűtéssel, akkor fullhdra top vétel lesz."
FullHD-ra kb egy 980 Ti/Fury és 980 közötti teljesítmény lenne a top vétel, DX11-es játékokra, és ami magabiztosan kiszolgál a következőekben is, amíg a csoda DX12 el nem terjed, úgy 1-2 év alatt (de még szerintem akkor is lesznek DX11-es game-k) - AOTS-ból nem szűrök le semmit. Grafikailag semmi korszakalkotót nem látok benne szemmel, mégis beszarik rajta az összes kártya... Ha lepakolnak az asztalra egy olyan techdemót, mint a Cryengine volt annak idején, mikor a többi játék Mario grafikával ment... mindez DX12-ben, játszható FPS-ekkel, akkor hiszek a DX12 mesében.
Ha most váltanék erre a kategóriára, akkor úgy érezném megint ott vagyok, hogy épphogy elég FHD-re, és már kell kötögetni a kompromisszumokat. Természetesen ha 40-50 FPS min-ek megfelelnek és nem zavar a tear / freesync monitorod van, akkor oké lesz egy ideig.
Ennek ellenére lehet lecserélem a 970-et én is, a Polarisra, ha ilyen jó lesz DX12-ben - és az 1070 árai nagyon magasan lesznek. Pont azért, mert a 200/230 dolcsi már annyira gatyaletolós, hogy nem fog egy ideig értéket veszteni. Kb ez olyan ár, hogy az AMD fizet azért, hogy megvedd
remélem nem ebben fognak tönkremenni, mert hogy profitot semmit se fog termelni az fix.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest