Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ren Hoek

veterán

válasz sakal83 #263 üzenetére

"970 teljesítményének közelében lesz félpasszív hűtéssel, akkor fullhdra top vétel lesz."

FullHD-ra kb egy 980 Ti/Fury és 980 közötti teljesítmény lenne a top vétel, DX11-es játékokra, és ami magabiztosan kiszolgál a következőekben is, amíg a csoda DX12 el nem terjed, úgy 1-2 év alatt (de még szerintem akkor is lesznek DX11-es game-k) - AOTS-ból nem szűrök le semmit. Grafikailag semmi korszakalkotót nem látok benne szemmel, mégis beszarik rajta az összes kártya... Ha lepakolnak az asztalra egy olyan techdemót, mint a Cryengine volt annak idején, mikor a többi játék Mario grafikával ment... mindez DX12-ben, játszható FPS-ekkel, akkor hiszek a DX12 mesében.

Ha most váltanék erre a kategóriára, akkor úgy érezném megint ott vagyok, hogy épphogy elég FHD-re, és már kell kötögetni a kompromisszumokat. Természetesen ha 40-50 FPS min-ek megfelelnek és nem zavar a tear / freesync monitorod van, akkor oké lesz egy ideig.

Ennek ellenére lehet lecserélem a 970-et én is, a Polarisra, ha ilyen jó lesz DX12-ben - és az 1070 árai nagyon magasan lesznek. Pont azért, mert a 200/230 dolcsi már annyira gatyaletolós, hogy nem fog egy ideig értéket veszteni. Kb ez olyan ár, hogy az AMD fizet azért, hogy megvedd :D remélem nem ebben fognak tönkremenni, mert hogy profitot semmit se fog termelni az fix.

Új hozzászólás Aktív témák