- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokyt
senior tag
"Nehéz ügy ez srácok. Akkor sem lehet mindenkit kivágni ha nem akarja megtanulni."
Miért is nem? Ha én nem vagyok hajlandó fejlesztőként egy új technológiát használni, akkor az még nem ok arra, hogy kirúgjanak? Szomorú ezt így kimondani, de mindenki szembesülhetett már vele, aki állást keres, és nem az iskolapadot koptatja, hogy nagyon erős versenyhelyzet van. Senkinek nincs bebetonozott helye (oké, erre az állami szférában vannak ellenpéldák, de ott látszik is az eredménye), ha ő nem teszi meg, akkor lesz helyette 10 másik, aki igen.
-
moha21
veterán
Margitkáéknak kötelező egyből win8-ra váltani? / csak, mert sok helyen még mai napig találok DOS-t!!! /
De tényleg ez nem egy kötelező dolog, emlékszem DOS-al én jól megvoltam meg a 3.11-el.
Utána win95 hát na talán annyit nem szidtam semmit. Win98 SE teljesen jó volt ( persze azért nem teljesen, de a millenium felejtős volt sosem akartam, havernál láttam elég is volt. bejött az XP nekem azóta az meg az ubuntu tökéletes / jó néha más linux-ot is muszáj használnom /, de win7-et egyik haverom gépénél se tudtam megszokni, ezért nem is ruháztam be rá. Egyébként ezek az én berögzüléseim.>Ez a tapis dolog meg úgy ez az egész nekem nem tetszik, persze attól még lehet kiváló csak tényleg már-már annyira egyszerű így, hogy mindenre elég 2 agysejt.
Nyilván aki annak idején baszott megtanulni a DOS-t is és más indította el a pre2-őt a suliba helyette annak mindegy ezután is... Na mindegy megyek vissza a norton vagyis total commander-hez:> -
kokyt
senior tag
"Persze, ki lehet rúgni az összes Margitkát és be lehet őket nyomni operátornak egy kóreai termelő üzembe ahol annyi lesz a dolga, hogy egy kék meg egy zöld gombot nyomogat egész nap."
Egyrészt aki felelősség teljes munkát végez, és pénzt kap érte, az vegye a fáradtságot hogy olvasson, és gondolkodjon kicsit, ellenkező esetben mehet gombokat nyomogatni, másrészt ha mindig a Margitkák "igényeit" tartanánk szem előtt valószínűleg még kavicsokat pakolgatnának jobbról balra, jobb esetben abakusszal számolgatnának, bár ez utóbbit is gyakorolni kell, és úgy egyáltalán megtanulni.
Tartani kell a tempót a fejlődéssel, nem fékezni azt.napos2600: +1
-
napos2600
tag
nem kell kirúgni margitkát, el kell küldeni tanfolyamra vagy csak venni neki egy ribbon for dummies könyvet, de ha ötödszörre sem érti, hogy mi az a szalag és nem találja meg a betűméret állítást vagy akármit, akkor sebbge kell rúgni, mert nem tudja ellátni a feladatát.
és egy kicsit neki is változni kéne (persze ezt sem lehet mindenkire ráhúzni), de a hozzáállással van itt baj: ha nem értem, nem is fogom és nem is akarom megtanulni, tehát az egész szar (és a kormány és a mindenki szar és takarodjon) - így tényleg nem fog haladni az a nemzeti szekér! -
3ye
tag
Margitkát ki kell rúgni és felvenni egy olyat, aki megtanulta.
Jó tudom, ez most genyó volt meg szegény...meg árva meg mitudomén mi....
Csak akkor vagyok ideges amikor egy BKV pénztárnál még mindig kézzel írják a számlát és 20x kell neki elmondani a cég nevét, mert még betűzve is rosszul írja le.Engem bezzeg és gondolom ezzel sokan vannak így, ha nem tudok valamit megoldani időre vagy netán elszúrok valamit, 5-iknél megköszönik az ott létem, el lehet menni.
Tanulja meg vagy menjen el nyugdíjba vagy akármi.
-
törölt tag
"Ez divat. Most annak mi haszna, hogy a teljes opciós struktúrát átvariálják egy office-ban? Semmi, csak hátráltat, mert újra meg kell tanulni mit hol keress holott a fejlesztéseket meg a régi szerkezetre is rá lehetne tenni, de most nem a menü, hanem a fülezés meg a sávozás a divat és akkor ú, az új office az milyen faja. "
Ezzel az a baj, hogy nem konkrétan régi Office-t, illetve egy adott szoftvert kell megtanulni használni, hanem általánosságban az irodai szoftvereket.
Eddig a régi Office szalagtoolbaros megoldása szerintem kicsit kényelmetlen, nem teljesen felhasználóbarát (egy halom kis ikon közül kell kibogarászni mit is akarok, ami aztán egyre csak több lesz a toolbarok miatt), ellenben a ribbon felület csoportosít és tényleg praktikus, igaz, más logika alapján kell használni (pl. font, betűméret beállítások kellenek? Akkor megkeresem a kezdőfülön. Be akarok szúrni valamit? Beszúrás fül).
-
3ye
tag
Azon nevetek mindig, hogy annyira felháborodik a nép, mintha kötelező lenne ezt használni, mert, ha nem, akkor világ vége van.
Úgy ontjátok magatokból a hülyeséget, hogy az hihetetlen. Mégis mit mutatott volna meg?
Ez kell az embereknek, social, xbox és okosteló. Apple mit csinál? Ugyanezt.
Azt is szidjátok. Ubuntu, az is csilli-villi már, az is szar? (példa volt, még mielőtt valaki nekem ugrana, hogy az milyen jó).
Ráadásul a társaság 70% WAREZ W7-et használ és közben van pofája szidni azt ami még meg sem jelent.Mindent szidtok (tisztelet a kivételnek), de ahogy látom ez már kb. hagyomány Mo-n. Semmi se jó, minden szar, csakis szar lehet és különben is. Ez megy mindenhol, ahelyett, hogy egy picit örülnétek, hogy vannak még emberek, akik azért dolgoznak, hogy legyen egy WP7-es telefonod vagy egy Warezolt W7-ed.
Hihetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged