- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
#19617792 #79 üzenetére
Eddig a régi Office szalagtoolbaros megoldása szerintem kicsit kényelmetlen, nem teljesen felhasználóbarát (egy halom kis ikon közül kell kibogarászni mit is akarok, ami aztán egyre csak több lesz a toolbarok miatt), ellenben a ribbon felület csoportosít és tényleg praktikus, igaz, más logika alapján kell használni (pl. font, betűméret beállítások kellenek? Akkor megkeresem a kezdőfülön. Be akarok szúrni valamit? Beszúrás fül).
Nem volt kotelezo kirakni 10 toolbart a regi Officeokban.
Fontot kellett allitani? default toolbaron ott voltak.
Be kellett szurni? Ctrl+Ins/Shift-Ins, vagy win 4.0+-on szocializalodottaknak Ctrl+C/Ctrl+V.
Ha meg valami egzotikusabb kellett, akkor a megfelelo tematikus menuben megvolt.Most meg hulyet kapok a ribbontol, mert sosem talalom, melyik fulon van a keresett funkcio.
Nyilvan ha ezt hasznalnam tizeneve, akkor ez egne bele a tudatomba, nem a Word 6.0-11.0 menurendszere.
Mindenesetre melohelyen nem eroltettem az Office 2010 felrakasat, epp eleg szivas itthon azt hasznalni, mert a kotsog Outlook 2010 beta elso inditasnal atkonvertalta az 5+ eves komplett levelezesemet. -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
#19617792 #31 üzenetére
+ (#32) woland_y2k + (#33) Dave™ + (#34) erdoke
Értem, vagyis nem.
Úgy látom ez bonyolultabb mint gondoltam, ennek még utána kell olvasnom. Igen, nehéz megérteni, mert még egyszer sem volt Tablet a kezembe nem, hogy használtam volna. Én csak megnéztem a videót és abból azt láttam, hogy ha ilyen lesz a következő Windows (Desktop PC-re szánt) akkor az ronda/szar lesz, nem tudtam, hogy ez csak egy Tabletekre szánt skin. De mea culpa én nem tudtam eleget a dologról, de pótolom ezt és újból megnézem a videót.
Köszönöm a felvilágosítást!
-
priti
addikt
válasz
#19617792 #79 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy nem konkrétan régi Office-t, illetve egy adott szoftvert kell megtanulni használni, hanem általánosságban az irodai szoftvereket
Ez kúvaszépen hangzik, csak amikor azt mondja a főnök Margitkának hogy van 5 perced egy kimutatásra és Margitka még 1 óra múlva is az új felületet bogarássza 3 telefonos segítség után akkor szvsz, kiderül, hogy a termelékenységet Margitka adja, mert ő ül ott és nem te, mert te szarsz odaülni nettó nyolcvanér vaze
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lexus, Toyota topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged