Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
///Krisz\\\
senior tag
Ez igaz, de akkor is mindig ott lesz ez a ronda faliújság amit ki kell kapcsolni és ki tudja milyen jó kis feature-öktől fogok elesni a kikapcsolás miatt. Meg ahogy elnéztem a 2011-es MSN-t, meg a Windows Phone 7-et ez az új irányvonal szóval biztos megpróbálják majd valahogy "rákényszeríteni" az embert, hogy használja ezt. De remélem, hogy neked lesz igazad és a faliújság kikapcsolása után kapunk egy szép, jól használható felületet.
-
Mancsy
tag
Ilyen kedves emberrel ritkán találkozni!
Kimérten ellenséges és visszataszító a stílusod, már megbocsáss. Remélem a hétköznapokban mindenkitől, akivel találkozol, hasonló hozzáállást és bánásmódot kapsz. Mert megérdemled?
De semmi baj, végül is Magyarországon vagyunk.
Peace. -
KvPt
tag
Ja bocs, kicsit keverem a dolgokat, nemrég bátyám sírt, hogy csináljam vissza olyanra mint a 2003-ban aztán persze annyit csináltam, hogy lekicsinyítettem a szalagot, és ő meg testreszabta a gyorselérési eszköztárat, és így nagyjából úgy néz ki mint a 2003, és így az rögzült bennem, hogy vissza lehet csinálni, de valóban, teljesen nem lehet eltűntetni, súgóban le is van írva, hogy:
"A menüszalagot nem lehet törölni, sem a Microsoft Office korábbi verzióinak eszköztáraira és menüire lecserélni. Ha viszont több helyre van szükség a képernyőn, kisméretűvé alakíthatja a menüszalagot." -
///Krisz\\\
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest