Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
///Krisz\\\
senior tag
Ez igaz, de akkor is mindig ott lesz ez a ronda faliújság amit ki kell kapcsolni és ki tudja milyen jó kis feature-öktől fogok elesni a kikapcsolás miatt. Meg ahogy elnéztem a 2011-es MSN-t, meg a Windows Phone 7-et ez az új irányvonal szóval biztos megpróbálják majd valahogy "rákényszeríteni" az embert, hogy használja ezt. De remélem, hogy neked lesz igazad és a faliújság kikapcsolása után kapunk egy szép, jól használható felületet.
-
Mancsy
HÁZIGAZDA
Ilyen kedves emberrel ritkán találkozni!
Kimérten ellenséges és visszataszító a stílusod, már megbocsáss. Remélem a hétköznapokban mindenkitől, akivel találkozol, hasonló hozzáállást és bánásmódot kapsz. Mert megérdemled?
De semmi baj, végül is Magyarországon vagyunk.
Peace. -
KvPt
tag
Ja bocs, kicsit keverem a dolgokat, nemrég bátyám sírt, hogy csináljam vissza olyanra mint a 2003-ban aztán persze annyit csináltam, hogy lekicsinyítettem a szalagot, és ő meg testreszabta a gyorselérési eszköztárat, és így nagyjából úgy néz ki mint a 2003, és így az rögzült bennem, hogy vissza lehet csinálni, de valóban, teljesen nem lehet eltűntetni, súgóban le is van írva, hogy:
"A menüszalagot nem lehet törölni, sem a Microsoft Office korábbi verzióinak eszköztáraira és menüire lecserélni. Ha viszont több helyre van szükség a képernyőn, kisméretűvé alakíthatja a menüszalagot." -
///Krisz\\\
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 2000D + EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6 IS II
- HP ProDesk 600 G4 SFF
- Apple Watch Ultra 49mm - Gyári Milaneese Ultra és egyéb gyári szíjakkal - Másfél év Garancia
- Apple Iphone 14 Pro Max 128 gb, hibátlan, gyári független, 89% akku
- Macbook Pro 14" - M4 Pro, 512 SSD, 24 Gb RAM - 45 AKKUCIKLUS - Több mint 2 év GARANCIA
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest