- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dell notebook topic
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
3ye
tag
Margitkát ki kell rúgni és felvenni egy olyat, aki megtanulta.
Jó tudom, ez most genyó volt meg szegény...meg árva meg mitudomén mi....
Csak akkor vagyok ideges amikor egy BKV pénztárnál még mindig kézzel írják a számlát és 20x kell neki elmondani a cég nevét, mert még betűzve is rosszul írja le.Engem bezzeg és gondolom ezzel sokan vannak így, ha nem tudok valamit megoldani időre vagy netán elszúrok valamit, 5-iknél megköszönik az ott létem, el lehet menni.
Tanulja meg vagy menjen el nyugdíjba vagy akármi.
-
3ye
tag
Azon nevetek mindig, hogy annyira felháborodik a nép, mintha kötelező lenne ezt használni, mert, ha nem, akkor világ vége van.
Úgy ontjátok magatokból a hülyeséget, hogy az hihetetlen. Mégis mit mutatott volna meg?
Ez kell az embereknek, social, xbox és okosteló. Apple mit csinál? Ugyanezt.
Azt is szidjátok. Ubuntu, az is csilli-villi már, az is szar? (példa volt, még mielőtt valaki nekem ugrana, hogy az milyen jó).
Ráadásul a társaság 70% WAREZ W7-et használ és közben van pofája szidni azt ami még meg sem jelent.Mindent szidtok (tisztelet a kivételnek), de ahogy látom ez már kb. hagyomány Mo-n. Semmi se jó, minden szar, csakis szar lehet és különben is. Ez megy mindenhol, ahelyett, hogy egy picit örülnétek, hogy vannak még emberek, akik azért dolgoznak, hogy legyen egy WP7-es telefonod vagy egy Warezolt W7-ed.
Hihetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Tesla topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest