- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
#17896960 #135 üzenetére
Még érdemes azt is hozzátenni, hogy az általad linkelt videóban és a cikkben szereplőben is mennyire hangsúlyozzák, hogy az új ui használható lesz majd egérrel és billentyűzettel is, mégis amikor a computexes videóban ezzel a két eszközzel navigál (a kétkezes-touchpados "vezérlésről" nem is beszélve), nos, hát... fogalmazzunk úgy, hogy újjal sokkal gördülékenyebb, kényelmesebb a navigálás. Ebből (is) kiindulva mondom én azt, hogy nem ez lesz az elsődleges felület pc-n.
-
Воланд
titán
válasz
///Krisz\\\ #124 üzenetére
Nekem a 2011-es wlm is a régi "skinnel" megy (ugye egy kattintással át lehet váltani) és teljesen használható attól még. Mondjuk megértem a teljes nézetet is, ha össze van kapcsolva fb-vel, akkor az ismerősök állapotfrissítéseit lehet látni, anélkül, hogy be kelljen jelentkeznem fb-re, (plusz amit megosztok wlm-en, az megy ki rögtön fb-re). Szóval nem rossz, de a kompakt nézetet jobban szeretem.
(#126) DarkByte: Elméletileg az ősszel megrendezésre kerülő BUILD konferencia (szeptember 13-16) környékén lesz az első publikus béta.
-
Воланд
titán
válasz
///Krisz\\\ #119 üzenetére
"csak hát akkor az történik, hogy egy az egyben kapunk egy Windows 7-et."
Ez az ami nem teljesen igaz. A új Aerot pl még nem lehetett sehol sem látni. A ribbonnal rendelkező explorerről is nagyon kevés még az információ.
-
Воланд
titán
Igen, lesz új office (office 15), lesz új explorer (a videóban már ie10 van), sőt a "másik" explorer (intéző) is meg fog változni (ribbon ui, szintén benne van a videóban, csak figyelni kell).
(#108) Mancsy: Megbocsátok, de amit írtam, azt továbbra is tartom (igen a stílust is, bár én nem találok benne semmi kivetnivalót, biztos velem van a gond
). Tényleg csak el kellett volna olvasni, hogy mit írtak előtted, vagy legalább a cikket.
-
Воланд
titán
válasz
FireKeeper #100 üzenetére
Erről nincs semmi információ, legalábbis nekem nem rémlik, hogy lett volna erről szó. De még sok van hátra a megjelenésig, szóval ki tudja.
-
Воланд
titán
-
Воланд
titán
-
Воланд
titán
válasz
///Krisz\\\ #30 üzenetére
De, jelen lesz (ha akarod használni, akkor használod, ha nem akkor nem). A név még nem végleges. Valószínűleg a tabletes "WIndows 8" előbb fog megjelenni, mint a pc-re szánt verzió és ennek más neve lesz. De ez még nem biztos.
-
Воланд
titán
válasz
Kronos3000 #24 üzenetére
Miért?
-
Воланд
titán
Tényleg olyan nehéz a cikket és a hozzá tartozó 14db kommentet elolvasni és ezek tartalmát értelmezni? Nem ez lesz az alapértelmezett ui pc-n (ott majd lesz új aero meg ribbon az explorerben meg ki tudja, hogy még mi), ez a tabletekre szánt felhasználói felület, pc-n opcionális lesz a használata.
Az meg, hogy te mit hiszel és mi (lesz) a valóság, az két különböző dolog.
(#17) Pug: Jah, nagyon úgy néz ki a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BOMBA ÁR Új Samsung Galaxy Book4 Pro Érintős Laptop -70% 14 Ultra 7 155H 16/512 AMOLED 120Hz 1Millió
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest