- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
///Krisz\\\
senior tag
Ez igaz, de akkor is mindig ott lesz ez a ronda faliújság amit ki kell kapcsolni és ki tudja milyen jó kis feature-öktől fogok elesni a kikapcsolás miatt. Meg ahogy elnéztem a 2011-es MSN-t, meg a Windows Phone 7-et ez az új irányvonal szóval biztos megpróbálják majd valahogy "rákényszeríteni" az embert, hogy használja ezt. De remélem, hogy neked lesz igazad és a faliújság kikapcsolása után kapunk egy szép, jól használható felületet.
-
///Krisz\\\
senior tag
"...Ilyen mozaikalapú felület váltja a hagyományos desktopot az új Windowsban – nemcsak az érintéssel vezérelhető készülékeken, de a hagyományos PC-ken is...."
Ez itt található meg. Ezt azoknak linkeltem akik tegnap azt mondták, hogy "Áhh ez csak egy tabletes felület" és igen ki lehet ezt kapcsolni csak hát akkor az történik, hogy egy az egyben kapunk egy Windows 7-et.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
#19617792 #31 üzenetére
+ (#32) woland_y2k + (#33) Dave™ + (#34) erdoke
Értem, vagyis nem.
Úgy látom ez bonyolultabb mint gondoltam, ennek még utána kell olvasnom. Igen, nehéz megérteni, mert még egyszer sem volt Tablet a kezembe nem, hogy használtam volna. Én csak megnéztem a videót és abból azt láttam, hogy ha ilyen lesz a következő Windows (Desktop PC-re szánt) akkor az ronda/szar lesz, nem tudtam, hogy ez csak egy Tabletekre szánt skin. De mea culpa én nem tudtam eleget a dologról, de pótolom ezt és újból megnézem a videót.
Köszönöm a felvilágosítást!
-
///Krisz\\\
senior tag
-
///Krisz\\\
senior tag
Én most vagy nem látom át ezt az egészet vagy ez egy katasztrófa. Olyan mintha egy ilyen MSN + Windows Phone 7 + Hotmail gyurmalékot látnék és némelyik program elindításánál bejön a Win7. Ráadásul még ronda is.
(hányó smile)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Béta iOS-t használók topikja
- Windows 11
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- Autós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest