Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
///Krisz\\\
senior tag
Ez igaz, de akkor is mindig ott lesz ez a ronda faliújság amit ki kell kapcsolni és ki tudja milyen jó kis feature-öktől fogok elesni a kikapcsolás miatt. Meg ahogy elnéztem a 2011-es MSN-t, meg a Windows Phone 7-et ez az új irányvonal szóval biztos megpróbálják majd valahogy "rákényszeríteni" az embert, hogy használja ezt. De remélem, hogy neked lesz igazad és a faliújság kikapcsolása után kapunk egy szép, jól használható felületet.

-
///Krisz\\\
senior tag
"...Ilyen mozaikalapú felület váltja a hagyományos desktopot az új Windowsban – nemcsak az érintéssel vezérelhető készülékeken, de a hagyományos PC-ken is...."
Ez itt található meg. Ezt azoknak linkeltem akik tegnap azt mondták, hogy "Áhh ez csak egy tabletes felület" és igen ki lehet ezt kapcsolni csak hát akkor az történik, hogy egy az egyben kapunk egy Windows 7-et.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
üzenetére
+ (#32) woland_y2k + (#33) Dave™ + (#34) erdoke
Értem, vagyis nem.
Úgy látom ez bonyolultabb mint gondoltam, ennek még utána kell olvasnom. Igen, nehéz megérteni, mert még egyszer sem volt Tablet a kezembe nem, hogy használtam volna. Én csak megnéztem a videót és abból azt láttam, hogy ha ilyen lesz a következő Windows (Desktop PC-re szánt) akkor az ronda/szar lesz, nem tudtam, hogy ez csak egy Tabletekre szánt skin. De mea culpa én nem tudtam eleget a dologról, de pótolom ezt és újból megnézem a videót.Köszönöm a felvilágosítást!

-
///Krisz\\\
senior tag
-
///Krisz\\\
senior tag
Én most vagy nem látom át ezt az egészet vagy ez egy katasztrófa. Olyan mintha egy ilyen MSN + Windows Phone 7 + Hotmail gyurmalékot látnék és némelyik program elindításánál bejön a Win7. Ráadásul még ronda is.
(hányó smile)
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(hányó smile)