- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
///Krisz\\\
senior tag
Ez igaz, de akkor is mindig ott lesz ez a ronda faliújság amit ki kell kapcsolni és ki tudja milyen jó kis feature-öktől fogok elesni a kikapcsolás miatt. Meg ahogy elnéztem a 2011-es MSN-t, meg a Windows Phone 7-et ez az új irányvonal szóval biztos megpróbálják majd valahogy "rákényszeríteni" az embert, hogy használja ezt. De remélem, hogy neked lesz igazad és a faliújság kikapcsolása után kapunk egy szép, jól használható felületet.
-
///Krisz\\\
senior tag
"...Ilyen mozaikalapú felület váltja a hagyományos desktopot az új Windowsban – nemcsak az érintéssel vezérelhető készülékeken, de a hagyományos PC-ken is...."
Ez itt található meg. Ezt azoknak linkeltem akik tegnap azt mondták, hogy "Áhh ez csak egy tabletes felület" és igen ki lehet ezt kapcsolni csak hát akkor az történik, hogy egy az egyben kapunk egy Windows 7-et.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
#19617792 #31 üzenetére
+ (#32) woland_y2k + (#33) Dave™ + (#34) erdoke
Értem, vagyis nem.
Úgy látom ez bonyolultabb mint gondoltam, ennek még utána kell olvasnom. Igen, nehéz megérteni, mert még egyszer sem volt Tablet a kezembe nem, hogy használtam volna. Én csak megnéztem a videót és abból azt láttam, hogy ha ilyen lesz a következő Windows (Desktop PC-re szánt) akkor az ronda/szar lesz, nem tudtam, hogy ez csak egy Tabletekre szánt skin. De mea culpa én nem tudtam eleget a dologról, de pótolom ezt és újból megnézem a videót.
Köszönöm a felvilágosítást!
-
///Krisz\\\
senior tag
-
///Krisz\\\
senior tag
Én most vagy nem látom át ezt az egészet vagy ez egy katasztrófa. Olyan mintha egy ilyen MSN + Windows Phone 7 + Hotmail gyurmalékot látnék és némelyik program elindításánál bejön a Win7. Ráadásul még ronda is.
(hányó smile)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Linux kezdőknek
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged