Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
///Krisz\\\ #124 üzenetére
Nekem a 2011-es wlm is a régi "skinnel" megy (ugye egy kattintással át lehet váltani) és teljesen használható attól még. Mondjuk megértem a teljes nézetet is, ha össze van kapcsolva fb-vel, akkor az ismerősök állapotfrissítéseit lehet látni, anélkül, hogy be kelljen jelentkeznem fb-re, (plusz amit megosztok wlm-en, az megy ki rögtön fb-re). Szóval nem rossz, de a kompakt nézetet jobban szeretem.
(#126) DarkByte: Elméletileg az ősszel megrendezésre kerülő BUILD konferencia (szeptember 13-16) környékén lesz az első publikus béta.
-
Воланд
titán
válasz
///Krisz\\\ #119 üzenetére
"csak hát akkor az történik, hogy egy az egyben kapunk egy Windows 7-et."
Ez az ami nem teljesen igaz. A új Aerot pl még nem lehetett sehol sem látni. A ribbonnal rendelkező explorerről is nagyon kevés még az információ.
-
Dave™
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #30 üzenetére
Én még mindig nem értem mi olyan marha bonyolult ezen a videón, hogy ennyien képtelenek felfogni.
-
Воланд
titán
válasz
De, jelen lesz (ha akarod használni, akkor használod, ha nem akkor nem). A név még nem végleges. Valószínűleg a tabletes "WIndows 8" előbb fog megjelenni, mint a pc-re szánt verzió és ennek más neve lesz. De ez még nem biztos.
-
törölt tag
válasz
Az OS közös mind desktop PC-n, mind tableten, ám desktopon az alap Aeros felület van/lesz, tableten viszont a tile-os felület az aktív. Ez is le van írva a hírben, de már korábban is jópár alkalommal át lett rágva.
A neven nem kell változtatni... Már a Windows 7-ben is (de asszem a Vistaban is) már vannak tabletes featurek, sőt, maga az UI is itt-ott tablet optimalizált egy picit (pl. a tálca gombjainál lévő gyorsmenüt nemcsak jobb klikkel lehet elérni, hanem bal klikk + húzással). Tableten egyértelműen a Metro UI az előnyös, mert nagy dolgokat kell taperolni, még lókolbásszal is el lehet találni minden elemet, míg az alap Windowsos UI-nál ez egy kicsit nehézkesebb művelet ez. Meg a tabletnek (illetve a mai okostelefonoknak) részben az is funkciója, hogy ha valami információt gyorsan akarunk elérni, akkor elég csak rálesni a képernyőre és a live tile-ok szolgáltatják az információkat külön keresés, gépelés, klikkelés nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest