Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chili7
őstag
Sansa m240-hez van valakinek manualja? Küldje át légyszi!
thx -
K.Viktor16
tag
mod: USB módnál ha átváltok, kell vmi különbséget látnom? MTP(Autodetect)-ben és MSC-ben is ugyanazt látom a sajátgépen, egy Sansa C240 meghajtót, meg egy cserélhető lemez meghajtót, és mindkét módban ugyanazokat tudom csinálni vele.
Erre nem tud senki semmit mondani? A cserélhető lemezre ha rámegyek azt irja h helyezzek be egy lemezt a következő meghajtóba..Ride 4ever!!
-
K.Viktor16
tag
Sandisk Sansa c240-ról írnék, kérdeznék.
Pixmaniaról rendeltem, 15e-ért nagyon megérte. Nagyon szép maga a lejátszó, nem mondanám hogy túl pici de ez nem is baj. Jók a gombjai, és jó a kék világitás is. A kijelzője szép, bár képeket nem néztem még rajta, de nem is fogok, nem azért vettem. A gyári fülest egyből lecseréltem egy Sennheiser MX-450-re, ezzel sztem elég szépen szól, bár nagy összehasonlítási alapom nincs. Egy giga nekem bőven elég, ha mégse, csinálhatok belőle 3at egy micro sd kártya segítségével. Van jópár beállítás, EQ, világítás, automata kikapcs, USB mód, magas vagy alacsony hangerő(gondolom hogy ne merítse annyira, sztem az alacsony is bőven elég), formázás, shuffle, repeat de ezek alapok..
Ami zavar:
GoList egy szarság kicsit macerás egyenként bejelölni kedvenc zenéinket. Nem ismeri fel a mappákat,hiába úgy másolom fel a zenéket, ez a legnagyobb problémám vele. Ezt meg lehetne oldani playlistekkel, csak az istennek nem akar sikerülni.
Na most jön a lényeg: Csinált már valaki playlistet bármilyen Sansa lejátszóra? Mert az írjon pls, és mondja el legyen szíves lépésről lépésre
Külföldi oldalakon sokat olvastam, próbáltam WMP-el, sansa playlist editorral, yahoo progival, mediamonkeyval, egyikkel se megy
Vkinek ötlet? köszi
amugy ilyen, és ekkora:
[link]
mod: USB módnál ha átváltok, kell vmi különbséget látnom? MTP(Autodetect)-ben és MSC-ben is ugyanazt látom a sajátgépen, egy Sansa C240 meghajtót, meg egy cserélhető lemez meghajtót, és mindkét módban ugyanazokat tudom csinálni vele.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Ride 4ever!!
-
misirulez
senior tag
Ha vkit érdekel egy új Sandisk sdamx-ep1 fülhallgató, ne féljen szólni
-
Solicidium
aktív tag
Már lassan fél éve hasunálom az e-130-asomat, úgyhogy leírnnám ediggi tapasztalataimat. Taggelés kardinális kérdés annak érdekében, hogy ne uralkodjon kásoz a playlistben. Hangerőszabályzótól félek kicsit mert, egyszer-kétszer eljátszotta, hogy picit megmoccantottam és elkezdett bömbölni az addig halk zene. (egyik haveromnak pont emiatt kellet visszavinnie, mert neki egyfolytában ezt csinálta). Hangminőséggel elégedett vagyok, tényleg olyan jó, mint amilyennek tartják szerintem. Legutóbb még a gyári fülest védelmembe vettem, de mióta egy Sennheiser cx-300-assal használom azóta rájöttem, hogy a gyári fülhallgatóval miért éreztem laposnak a zenét. Nem a minőséggel vannak problémái, egyszerűen elvesznek a zenei részletek, valahogy nem lesz élvezhető a zene (de lehet, hgogy én vagyok hülye), egyszerűen kivesznek részeletek a zenéből és ez teljesen érzékelhetővé válik. A VBR számok tekerésével vannak gondjai, nagyon lassan lehet bennük tekerni, bár nem szerintem a zenét hallgatni kell és nem tekerni , de lehet, hogy csak a magasabb bitrétűeknél van így (nekem a lame kb olyan 195-215 átlagos bitrate-eset szokott csinálni) . Rádió lehetne talán kissé erősebb... Egy 512-es plusz Kingston SD-kártyát telitölve is lekezelt, mikor próbáltam. Egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem, idáig nagyon elégedett vagyok vele.
-
Zlatan
tag
up!
-
Zlatan
tag
Sansa E140em van,és amikor bekapcsolom,állandóan a ''key hold'' üzenettel idegesít,pedig nincs hold üzemmódba állítva. egyszer beázott,még aug. 20án, pár napig szárítgattam,utána rendesen működött, ezelőtt egyszer csinált ilyet,de akkor pár próbálkozás után megunta. viszont most nem tudok vele mit kezdeni,és eléggé zavar. már teljesen szétszedtem,kitisztitottam mindenhol,de semmi eredmény... valakinek volt már hasonló problémája?
-
janpo
csendes tag
Sziasztok!
Ha van köztetek olyan, akinek van Sandisk Sansa e100 (http://www.sandisk.com/Products/Item(1246)-SDAMX-EP1-SanDisk_Sansa_e100_SeriesEarphones.aspx) fülhallgatója, amit eladna, az bátran írjon nekem, és megbeszélünk egy árat!
Cím: gszabo@interware.hu
j -
kákalaki
csendes tag
Üdv!
A sandisk oldalán olvasom, hogy ennek a cuccnak a rádiója nem működik Európában... Rendelt már valaki a netről vagy használ kint vásárolt darabot? Tényleg így van? -
adik
őstag
Hali,
adott egy C-140 1GB cucc, csak kicsit mintha problémás lenne.
Felmásoltam rá 12 albumot. Az egyik album második száma (legyen 1.2, és így tovább) nem az album alá került, hanem Unknown címet kapott, de az Unknown albumban egyetlen volt. Megnéztem a gépen, ott rendben van, de ezen nem múlik, egész album le, majd újra fel. Ok, most jó. ekkor egy 2.4 (másik album, 4ik száma) került unknown albumba. Most csak ez az egy szám. Ok, játék ugyanaz, majd 3.6 lett unknown, játék ugyanaz, majd 4.8 lett unknown, de végül az is jó lett, erre megint az 1.2-t szemelte ki. És innen már látható a kör. Ez a négy szám ment vetésforgóban. A pc-n minden stimmel egyébként.
Érdemes esetleg firmware-frissíteni, vagy ilyen működési devianciához szokjak hozzá? Vigyem vissza? Firmware-frissítés és gari hogy vannak meg együtt? Jah, Photo Hall-os a cucc, az eladók persze még annyit se hozzá, mint én. (nem, nem én vettem ott)
köszi.
[Szerkesztve]Kettő, csipkebokor vessző!
-
czanga
őstag
Csao!
Nos, tervezgetem egy ilyen kis aranyos vételét, a jól bevállt CM Tech CA-F300 mellé, csak arra lennék kíváncsi, hogy a hangerő szabályzása a ''hold'' funkció bekapcsolása után is működik, vagy a hold azt is zárolja... ami sztem nem lenne rosz dolog, mert véletlenül sem állitódik el a zsebedben.
Ehhez kapcsolódóan megfogalmazódott bennem még egy pár kérdés... Mindannyiunk örömére...
A hangerő szabályzó racsni szerüen működik ( ergo megakad bizonyos távolságonként ), vagy teljesen akadás mentesen végig görgethető? A kijelzőn látható a hengerő változása számmal jelezve, vagy érzésre, és a fülünkre kell hagyatkozni? Ja, és valaki akinek már régebben van, kérem irja meg ,hogy a hangerő szabályzó hibátlanul működik-e, mivel sztem ez a falyta recsegésre, elromlásra hajlamos... Remélem nincs igazam...
A hangzást és a hangerőt illetően egy CA-F300-as -al rokonságban van, vayg eltér tőle? He eltér tőle, miben más? Valaki ezt is irja meg, aki már ''tesztelte'' mindkét kis aranyost...
Előre is köszi... -
Solicidium
aktív tag
Én is beruháztam minap egy e130-asba, már régen kinéztem magamnak, és szerintem árában az egyik legjobb vétel + bővíthetőség nagy előny szerintem. Számomra a hangzás fontos volt, mert sajnos hallottam pár noname klasszikus pendrive alakú mp3-ljátszót szólni és iszonyatosan gyenge, szabályosan doboz hangjuk volt. Szerintem ez mérföldekkel jobb minőséget produkál. Srs wow meg nagyon ott van, de tény, hogy az elemet így iszonyatosan zabálja. kb 4óra hallgatással már felét lezabálta így gyári tartóselemmel, dehát szerintem úgyis manapság mindent akksival használni, ahol ez nem akkora gond. Viszont, ha az ember szerintem ha rászokik srs wow-ra, akkor nehezen mond le róla, ha már van, bár tény, hogy nem iszonyatos penge minőségű mp3-akat hallgattam rajta, úghogy ezeken sokat dob. Fülhallgatója: szinte mindenki szídja, egy két kivételtől eltekintve, akik szerint nagyon ott van. Sajnos más ilyen jellegű, meg amúgy is nagyon drága füllhallgatóm nem volt, úgyhogy nagyon nem tudom összehasonlítani mással, de szerintem nem annyira vészes, bár lehet, hogy egy Senhheiser cx300 után nem ezt mondanám. Erről írhatnátok többet, hogy miben, milyen tartományban gyenge szerintetek a füles. 320k-s mp3: nálam simán engedett beletekerni, nem volt vele probléma. Rádió: kevésbé érzékenyebb mint a 10 éves Panasonic walkmanemé, de elég normális, bár szerintem állomásokat elég körülményes eltárolni, de lehet, hogy én nem jöttem rá a könnyebb módjára. Tasakja: ügyesen be lehet minden gond nélkül csúsztatni, viszont gyárilag iszonyatosan kopott-karcos, ezt már mások is említették, úgyhogy ha nincs háttérvilágítás, akkor kicsit nehéz olvasni. Doboza: eladó úgy kezdte, mikor mondtam, hogy próbáljuk ki, hogy szétvágta késsel a doboz, mert szerinte máshogy nem lehet kibontani Egyszerűbb lett volna valmi papírdoboz, de szerintem ennél nagyobb baj ne legyen. Másolás sebssége: szerintem nem annyira gáz, bár én egyenként válogattam rá a számokat, de egy kb 5megás fájlt kb 2-3 mp alatt feldob rá úgy emlékszem. Srs wow: szerintem truebass még teljesen minimumra állítva is kicsit agresszív, nem vehető le eléggé. Equalizer: random dolog nagyon jó, bár nehéz jól belőni, valaki írhatna valamit, hogy ő hogy használja. Lejátszási sorrend: bevallom engem idáig nem zavart, bár én nem albumokta tettem fel rá, nagyrészt kitöltetlen id3 taggel. A magába visszaforduló nyíl mit jelent? Azt hittem, hogy az a repeat, de az a másik nyíl. Elvileg a randomnak kéne lennie? Nálam egyébként az elemtartó fedele nagyon satbil, meg se moccan. Ja két év gari szerintem elég pozitív. Nálam ez elemtartó fedele nagyon satbil, meg se moccan. Egyik boltban,ahol eredetilegmeg akartam venni, mondták, hogy msot nem tartanak, mert előző szállítmányból ötből öt rossz volt, ahol meg végülis megvettem, ott mondtaák, hogy sokat eladtak és még egy sem jött vissza Kicsit zavaró, hogy kicsit lassan reagál a billentyűkre. De ennyi pénzért nagyon megérte szerintem, meg amúgy is nagyon jó véleményem szerint. Idáig nagyon elégedett vagyok vele
Ja bocs a hosszú monológért, csak gondoltam hátha segítek valakinekm neg hátha tudtok felvetéseimhez hozzáfűzni valamit.
[Szerkesztve] -
-
Füge11
csendes tag
Sziasztok!
Két kérdés és egy kis infó:
Lehet számot törölni az e130-ról, hogyan? (PC nélkül)
Milyen típusú memóriakártyákkal tapasztaltatok hibát?
Infó:
Létezik egy új firmware 2.0.001 E (Egy hete már ezzel kaptam az e130-t)
Kipróbáltam a magas tömörítési rátákat (fix 320) Jól működik a kijelző, tekerés és a lejátszás is. Változóval nem kísérleteztem.
...bár nem hiszem, hogy ezek a kütyűk (a drágábbak sem) arra lettek volna kitalálva, hogy a High End Audio-t kergessük. (Ehhez picit többet kell áldozni. Néhány millióval)
A BKV-n tökéletesen elég a 128 kbps. A hangzás 50 %-át ingyen a metró biztosítja.
Kipróbáltam egy 512 -s Kingston Sd kártyával, amit egy másik gyártó lejátszójából húztunk ki. Tökéletesen felismerte a számokat, hibát nem tapasztaltam.
Picit zavar, hogy _Gudella-nál hiba van, mert akarok venni bővítést...
Egy hibával viszont találkoztam. (Leírom, hátha más is belefut.)
Leszedtem az összes gyárilag rajta lévő file-t. A konfigurációs file-kat is.
Rátöltöttem a saját zenéimet, majd bekapcsoltam. Kiírta, hogy flasch error, mentsem az adatokat és formázzam FAT32-re a memóriát.
A bibi csak az volt, hogy a PC soha többet nem látta a lejátszót.
Elem ki-be többször. Semmi.
PC-re rádug többször. Semmi.
A megoldást az hozta, hogy:
Elem ki.
PC-re feldug elem nélkül. (Tápot az USB adja)
...és minden rendben. (Olvasható, formázható)
Azóta semmi gond! (Többször leszedtem-felraktam a file-kat) -
_Gudella
senior tag
Próbálta már valaki kártyával?
Mert vettem bele egy 1 gigás SD kártyát. Ha rámásolok 1-2 albumot, akkor működik szépen, minden rendben. Ha viszont jól megtöltöm a kártyát akkor semmit nem lát belőle, onnan tól kezdve a lejátszóban törölni sem tudok a kártyáról, csak hogyha kártyaolvasóba teszem. A kártyaolvasóban viszont simán le lehet játszani az összes számot a kártyáról -
Edike
csendes tag
vagy nekem az is elég ha leírjátok ide h hogyan tudok a lejátszóról a gépre másolni számokat. Most ezt szeretném a legjobban.. Előre is köszi
-
Edike
csendes tag
Sziasztok,
nekem van egy creativ micro 5Mb-m amit németországból kaptam, ezért nincs hozzá magyar leírás. Sajnos fogalmam sincs h hohyan kell kezelni. Ha vki tudna nekem küldeni egy magyar nyelvű leírást azt nagyon megköszönném! M Edina -
nfsu17
veterán
Még anno, mikor vettem tettem fel rá számokat.
Sikerült is minden, láttam, hogy mit tettem fel.
Most teszem be, erre nem látok egy árva számot sem.
Nem, nem törlődött le, Tulajdonságokban is mutatja, hogy van rajta valami.
De egyik mappában sincs.
Sőt, mikor vettem, még volt rajta egy Data, meg egy Audio mappa.
Na ma tök más mappák voltak, de egyikben sem voltak a számok.
Rátettem pár új számot, és szépen le is játszotta, és a régiekkel sincs semmi baja.
De ha le akarok törölni valamit, akkor mi van? -
krisi047
senior tag
és van valami tapasztalat a sansa m240ről?
-
krisi047
senior tag
egyébként van az 512es ebben a fehéres szürkés színben vagy az csak az 1 gigás?
-
krisi047
senior tag
ja és a hangerőben hogy teljesít ? (wow nélkül)
-
krisi047
senior tag
sziasztok!
az új firmware nem jelentett megoldást a 224kbits es vagy jobb mp3ak lejátszási gondjára ill. a VBR beletekerésre esetleg? mert ha az utóbbi még nemis, de az előbbi nagyon aggasztó
a másik (főleg régebbi használóknak) hogy a hangerő szabályzó tekerő nem kopott-e el vagy más baja nincs-e mert ez ami még elveheti a kedvem tőle.. pl. nekem a discmanemen ilyen volt és 2 hónap után amikor a hangerőt állítottam eléggé recsegett azis igaz h kurvagyakran állítgatom a hangerőt ja igen az elemfedő télleg nagoyn labilis?
mindössze ennyi jutott eszembe -
nfsu17
veterán
Szívesen írok, de csak erről, mivel ez az első lejátszóm.
Kontra csak annyi lenne, hogy azokat az éles gombokat (előre-hátra játszás) nagyon nehéz benyomi, és kicsit nem stabil (lötyög) az elemtartó fedele, de le nem akar esni.
Kicsi, könnyú, pofás, szépen szól, jó a rádiója, szép a fülhallgatója is, 512MB is elég nekem (100 szám kb, vagy picit több).
Úgy vettem észre, adatot is lehet rajta tárolni. Van benne egy audio és egy data mappa alapból. -
salieri.
őstag
ha valakit erdekel egy 512 mb e 130 as sansa az nezzen be ide [link]
-
nfsu17
veterán
Hello!
Most vettem egy Sansa 230-at. Elég jó.
De nem lehet a számot leállítani és utána kikapcsolni? Mert most úgy megy, hogy szól a szám és hosszan nyomom a menü gombot és azután áll le a gép. -
Dexter68
addikt
Elvben ugye ott van a favorites list, de azt nem használom semmire. Én általában úgy szoktam hallgatni az albumokat, ahogy vannak, hiszen aki megalkotta őket, nem véletlen tette a számokat abba a sorrendbe... de ha valami okból saját válogatást csinálok, akkor bemásolom egy folderba és mp3taggal szépen beleírom a sorrendet, meg adok neki albumcímet... ilyesmi. Így kezelhető.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
őstag
válasz Dexter68 #209 üzenetére
Igen, leszeretném mert nem használom ki már az iPodom nagy tárkapacitását, és egy kisebb lejátszóra ''vágyom''.
Tehát akkor nincs lehetőség egyéni sorrendű lejátszási lista kialakítására?
Az iPod playlistjeit az iTunesal tudom szerkeszteni. Ezeket pedig a szám bármilyen ''információja'' alapján tudom rendezni. Ilyesmi lehetőség érdekelne.
Előre is thx.
[Szerkesztve] -
Dexter68
addikt
Nekem e140 van. Ha az mp3 tag ki van töltve korrekt módon, akkor a helyzet a következő:
Play all: ABC sorrend
Play by Artists: Előadőnként - albumonként - számonként
Lehet még műfajonként, meg évenként meg még nem tudom minként lejátszani.
Illetve létre lehet hozni Favorites-listát, aminek vannak némi korlátai..
lecseréled az ipodot???
Viszont van egy kérdésem nekem is:
Mire jó, hogy tudok dátumot/időt állítani? Amikor sehol nem látom, csak ahol állítom?
[Szerkesztve]Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
őstag
-
Dexter68
addikt
Valaki olvasta a magyar hasztnálati utasítást?
4. Számítógépén nyissa meg azt a könyvtárat, amiből át akarja tölteni am MP3 fájlokat.
5. Kezdje meg áttölteni a fájlokat az MP3 memóriatárba.
6. Nyomja meg a „Ctrl+C” gombot a billentyűzeten, majd menjen az „Edit” menübe és válassza a „Copy” programot.
7. Válassza a target könyvtárban az új meghajtót, nyomja meg a „Ctrl+C” gombot a billentyűzeten, majd menjen az „Edit” menübe és válassza a „Paste” programot.
Ha ez alapján egy laikus tudja használni a cuccot...
Elképesztő!Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Dexter68
addikt
ha felveszem a favorites-list-be az összes számot, vajon milyen sorrendben játssza le?
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Dexter68
addikt
válasz csigafej #203 üzenetére
a legújabb firmware hozzá a 1.0.010e [link] az enyémben ez volt már gyárilag. Monnyuk nem bánnám, ha fájlnév szerint rendezne vagy legalább annyit megtehetne, hogy a Play Music —>Play all-esetében monnyuk szép sorban albumonként lejátssza szépen, sorban a számokat. Ez az abc-rendben való játszás kicsit elmebeteg dolog. Az iTunesnek voltak eleinte ilyen allűrjei, azt hittem, megüt a guta, mikor még át is nevezte a fájljaimat. Én általában olyan zenéket hallgatok, ahol egy lemez anyaga úgy van felépítve, hogy nem jó más sorrendben meghallgatni, mint ahogy azt a művész megálmodta.
-
törölt tag
Ez sajna ennyit tud. Onnan lehet tudni, hogy amikor visszafelé másolsz tényleg eléri a 2Mb/sec feletti sebességet, de amikor rámásol az ember ténlyeg csak ennyit tud...
-
törölt tag
Volna egy eladó E130 as Sansám, ha érdekel valakit.
16e Ft.
[link] -
csigafej
tag
Sziasztok!
Ma vettem énis egy e130ast, miért van az hogy kva lassú a feltöltés? Olyan mintha nem tudná az usb 2-t.
Várom a véleményeket, meg hogy kinek milyen sebességre képes. -
Matt-OPT
aktív tag
Sandisk DAP 256MB mp3 lejátszó eladó!
[link] -
Mr. XXL
tag
Haller!
Ma vettem egy ilyet és a kb. 15. szám rámásolása után megállt.
Azóta, ha megprózálom rádugni az usb-re, windóz lefagy (xp).
Mi a túró lehet ez? Mi a teendő (gari 3 nap játékoson túl)?
Kösz:
XXL -
Mega Bass
tag
Pendriveként is jól műkszik?
SERTZUIL
-
szabzolee
tag
Hallo!
Nem tudja valaki, hogy hol szervizelnek Scandisk sansat Magyarorszagon? En nem itt vettem, viszont sikeresen leejtettem. Elore is kosz a segitseget! -
VRomi
tag
Hello!!!
Ilyen készüléket készülök venni és arra lennék kiváncsi, milyen a hangminösége a többi lejátszókkal szemben(iRiver,iAudio,Creative)??
És hogy milyen fülessel használva milyen persze, mert gondolom hogy a hozzáadott az elég ratyi!
Ja és még vmi...mennyire minöségi ez a ...Sandisk...mert eddig nemigen hallottam róla???
Köszi!! -
Solad
addikt
Na nakem is megvan a kis dragasag Alvin jovoltabol. hangminosaegrol enm tudok mit mondani mert az mx300-zal nagyonnem vagyok megelegedve. amint massal is hallgatom tudok rola mit mondani.
nekem egy akksival olyan 8-9 ora folyamatos mukodest bir, ez eleg korrekt szvsz.
a zacsijaba nekem is eleg nehezen megy bele.No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
BxL
csendes tag
Jópofák ezek a kiegészítők, de még mindig a .m3u fájlok kezelését várom...
Azt sajnos - gondolom - hiába
Ettől eltekintve továbbra is faszán működik, már egy ideje AAA-s aksival használom||
-
Zlatan
tag
régen volt már hozzászólás... pedig a sandisk.com-on már vannak különböző tartozékok is a sansához [link] -> ezen a címen... a szilikonos tok elég pofásnak tűnik,csak hát az ára az 15$,na meg sztem itthon nem is kapható...
-
Kamisama
tag
Nemrég én is vettem egy ilyen mp3 kütyüt, sztem nagyon pofás. A kártya nagyon jól illik bele, úgy fél minimétert lóg ki belőle, épppen hogy csak be lehhessen nyomni, a kivételhez. A fülest leszámítva minden király. Azért vettem ezt mert utálom ha a nyakamban lóg valami, ezt meg simán zsebre lehet vágni. Nomeg bővíthető is ami nem egy utolsó szempont. Sőőőt, sztem elég fontos. Ennyi pénzért bőven megéri.
Agyamra megy ez a rohadt gép...
-
kosarob8
aktív tag
Hali!
Pénteken én is hozzájutottam egy ilyen kis masinához. Nekem elsőre tök bejön, nagyon frankó. Id3 tag-et én Dr.TAG-gal szoktam csinálni, szerintem ez jó progi hozzá
Láttam firmwaret is lehet benne frissíteni. 1ébként 512-esem van, de mellé dobtam még egy feles SD kártyát is, az csak 256os, de így is elég sok zene fér rá ;)
Nah szóval lényeg h teccik oszt kész -
BxL
csendes tag
Még egy dolog, ha nincs kitöltve rendesen az id3 tag,pl album neve hiányzik, akkor lőttek a rendes sorbarakásnak, szóval erre készüljetek fel.
És akkor itt adódik a kérdés, tudtok e olyan progiról, ami kényelmesen csoportosan ki tuudja tölteni az id3 tageket?||
-
BxL
csendes tag
válasz atomin13 #180 üzenetére
Egyelőre elemmel használom, eddig összesen egyet sikerült lemerítenem, a második most van merülőfélben. Asszem nem rossz, kb egy hónap használat után - napi 1-2 órát hallgatom, a surroundokat kikapcsolva, mert elég jó a hangja alapból
Gondolom, ha a sok 3d-srs (asszem 5 féle van benne) be lenne kapcsolva, jobban lemerítené...
Viszont egy előző hozzászólásra - sajnos az abc sorrend elég béna. Én már rá is szoktam, hogy megnézem a feltöltendő mp3-akon, hogy ki van e töltve a tr nr, mert nem a filenév, hanem a számcím alapján teszi sorba, ami tényleg elég béna.
Válaszolnak továbbra is a kérdésre SanDiskék, ezt a problémát nem tervezik megoldani, m3u-t nem ismeri fel, és elmagyarázták, hogy kell használnom a favorite funkciót (középső pöcök hosszan nyomva tartva - ez veszi fel a favorites listára)
Összességében azt mondom, nekem bejön továbbra is, csak hát az m3u hiánya és az abc sorrend nem igazán tetszik.
SD kártyára meg még mindig nem volt pénzem , azt nem próbáltam||
-
rumos14
nagyúr
csak nem hagyott engem nyugodni ez a kérdés, felmentem a holnapra, egész pontosan ide: [link]
eszerint ha a Play Music menüben a Songs-ra megy rá az ember akkor abc sorrendben játssza le a számokat.
tehát lehet vhogy egy könyvtárban lévő számokat abc sorrendben lejátszani? -
rumos14
nagyúr
hát nekem van vagy 50 CD-nyi mp3-am úgy hogy ki van töltve az id3 tag, de track no. nincs (arra csak később szoktam rá).
az m200 sztem még nem jelent meg, de ígéretesnek tűnik. lesz belőle 512 megától 4 gigáig, 80 dolcsi lesz az alap változat, ami eléggé kedvező. -
Drótszamár
őstag
Hmm most láttam a sandisk oldalán egy új lejátszót: m200.
Egész pofás lejátszó. 4 giga memória, és szebb is mint a régi sansa.
Esetleg van valakinek tapasztalata a lejátszóval? (gyanítom nincs.. )( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
BxL
csendes tag
Ja, alapból van egy ilyen problémája, de dolgoznak rajta
Ez azt jelenti, hogy letölthető egy firmware update, én most tettem fel, és ez megnézi az id3 tag-ben, hogy mi van írva track number-nek. Ha meg van számozva rendesen, akkor jó sorrendben játsza az albumokat
Viszont, ha nincs kitöltve, akkor marad a régi, title szerinti (nem fájlnév szerinti, sajnos) ABC sorrend
De tettek bele egy favorites szerkesztőt is az új firmwarebe, azt most próbálom kitalálni, vajon mire jó
De bízom bennük, hogy megoldják a dolgot, elég korrekt a levelezésük, egy napon belül válaszolnak a kérdésekre.||
-
Sawa_1
csendes tag
Hali Bxl!
Egy ilyet olvastam az egyik tesztben:
'' A lejátszó képtelen fájlnevek szerint sorba rakni a zeneszámokat, mindig az ID3 tagben szereplő név alapján rangsorol, így egy albumot csak ABC sorrendben tudunk végighallgatni.''
Te mit tapasztaltál? Hogy játsza le egy albumon belül a számokat, felismeri az ID3 tagen belül a track sorszámát, vagy csak a track nevét nézi (az ugye elég gáz lenne, mert nem lenne meg a rendes sorrend)? És ha nincs ID3? Azaz normálisan játsza le a zenéket? Köszi!Az erkélyhűtésé a jövő!
-
-
BxL
csendes tag
Sikerült!
Megvettem az e140-emet, három hét utánajárás, és négy boltban vásárolni akarás, aztán készlet-elfogyás miatt nem-kapás után
Első benyomásaim határozottan pozitívak, most töltöm fel a memóriáját jó zenékkel
A fülhallgató, ezzel a kis gumi burokkal nagyon bejön, így simán lehet hallgatni majd metróban is
A cikkírókhoz: nem lehet, hogy 90 fokkal elfogatva könnyebb lett volna beletolni a tokba? (nálam egyből, kényelmesen belefért)
Hangerővel szvsz nincs baj, viszont kicsit tényleg torzítanak a 3d, meg srs, meg wow cuccok magas hangerőn. Mondjuk én ezeket mindig kikapcsolom, mert jó minőségű zenéim vannak. Max egy custom equalizer-t állítok majd rá.
Kezelhetőség is tök jó, szóval nekem bejött a kis cucc...||
-
rumos14
nagyúr
jön az iPod Nano rivális Sansa m200
talán majd lesz saját topikja a ph-n, de addig is: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
bumper
senior tag
válasz Psycho_Dad #160 üzenetére
Ez most általánosan az mp lejátszókra vonatkozó kérdés volt?
-
Zlatan
tag
válasz Psycho_Dad #160 üzenetére
külön meghajtó ként ismeri fel a windows,és ha van memoriakari,akkor azt is külön... nem probáltam még más fájlt másolni rá,de sztem lehet!!
-
Psycho_Dad
csendes tag
Nem vagyok túl járatos mp3 lejátszók terén (szal' se nekem, se a szűk barátikörömnek nincs ilyen), ezért itt egy triviálisnak látszó, de mégsem egyértelmű (legalábbis nekem) kérdés: Az mp3 lejátszókra lehet akármilyen fájlokat másolgatni? Vagy van valamiféle megkötés? (pölö mi a helyzet a sansával? arr lehet akármit pakolni?)
Előre is kösz a választ, bárki is fog válaszolni...Psycho_Dad
-
bumper
senior tag
Ezek szerint tényleg gyengus a hangminősége...?
-
bumper
senior tag
Sok cikkben pont a hangminőségét kifogásolták.
Milyen chip-je van???
[Szerkesztve] -
Jared
aktív tag
Bővebben: link
[Szerkesztve]Jared Soldier vagyok, Hendrix szellemi örököse. A szomszéd lakásban lakom.
-
Zlatan
tag
megkérdezhetem hogy van-e már hozzá ujabb software??? mer sandisk.com-on nem találtam... (1.0ás van fent a kütyün)
-
L|zsidoboz
őstag
Én nem fül, hanem fejhallgatóval használom, és nagyon bejön. Soha többet füles.
Good to be good, but better to be lucky.
-
Zlatan
tag
Na végre megvan a Sansa e140!!
25000Ft-ba került pk-val (1500Ft) együtt! Szertintem elég jó ár...
Szerintem egy nagyon jól összerakott cucc,szépen szól,bár a hozzá adott fülest nem árt lecsérélni,én is azt fogom tenni,amint találok egy jó fülest kábé 4000Ft-ig (lehet ajánlani)...
A menü egyszerűen kezelhető, 5perc alatt megszoktam, külön meghajtónak kezeli a windows a lejátszót meg külön a kártyát is.Az equalizerben elég sok mindent be lehet állítani,a custom eq nagyon hasznos dolog! Van benne,stopper,óra,ezek az ''extrák''. A kijelzője jól olvasható, erős a világítása. A kis tasak nagyon tetszik (egyik tesztbe írták,hogy nem ment rá a lejátszóra,de nekem egyből sikerült ) meg a vállpánt is hasznos biciklizéshez,futáshoz... Az hogy csak ID3 szerint lehet sorbarendezni a számokat,zavaró lehet,bár nekem ez a legkisebb gondom vele. Külön jópont: alapból adtak hozzá egy elemet! Hát hirtelen ennyit tudtam írni erről a kis jóságról. Aki esetleg még gondolkozik,hogy vegyen-e ilyet, nagyon ajánlom! -
Dufresne
addikt
-
Igen, igen, de elbizonytalanit, hogy itt is, es a masik cikkben is emlitettek a magas bitrata akadozasat. En meg relative eleg magas bitrataval dolgozom (160k-s WMA). Az is erdekes, hogy ott azt irjak, a radugott memoriakartya hozzaadodik a belsohoz, itt meg, hogy kulon meghajtokent jelentkezik. Szamomra ez utobbi a hiheto, es logikus.
Ami nagyon mellette szol, hogy ez nem ''joystick''-os!
Azert az erdekes, hogy a gyar online-boltjanal is olcsobban adjak. (99/149$ ok 1000-es tetelben olcsobb, de akkor is...)
[Szerkesztve]Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Teszt egy masik portalon: Bővebben: link
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
Zlatan
tag
válasz L|zsidoboz #135 üzenetére
én má írtam nekik ímélt is,és ha minden rendbe megy,akkó +1600ér postai utánvéttel el tudják küldeni bárhova,ami még mindig elég jó ár,asszem innen lesz sansám...
-
válasz L|zsidoboz #135 üzenetére
Te szegedi vagy?
webshop nincs, csak szemelyesen lehet biznicelni.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
L|zsidoboz
őstag
Mivel Szegeden 23500 Ft az 1 gigás, így szerintem nem egy túl jó ár...
Bővebben: linkGood to be good, but better to be lucky.
-
vili13
őstag
PlaysForSure: Bővebben: link. A Micro$oft legújabb hülyesége a wma támogatására. Gyakorlatilag annyit tesz, hogy le tudja játszani a drm wma-t is.
-
26.900.-ert (brutto!) megeri az 512M-as? Bővebben: link
Viszont olvastam itt, hogy hivatalosan 64k/128k a max., a tobbi szerencse dolga.Nekem 160k-s wma-n van bedolgozva a lemezgyujtemenyem. Vajon lesz problemaja?
Olvastam, hogy tamogatja a ''playforsure''-t. Ez tukeppen micsoda?
Az lehet, hogy ha mp10-el toltom at a dalokat, akkor masolaskor atkodolja 64k-ra?
Tehat az eredeti winyon tarolt verzio marad 160k, es a lejatszon talalhato masolat meg 64k-s?
[Szerkesztve]Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Zlatan
tag
Bővebben: link ezen a linken találtam sandisk sansát... elég jó áron van,írtam nekik levelet,hogy ez tényleg a sansa-e (az e140-es),de nem válaszoltak rá,vagyis küldtek egy levelet,hogy hogy lehet tölük rendelni!!!
-
JM|Tomi
csendes tag
válasz Alvin_ti4200 #129 üzenetére
Ott is csak Sansa van...
-
Dufresne
addikt
Pedig aqua árlistájánál a mellékelt képen a DAP látható...ennyit erről.
Amúgy elvleg a disztributoruknál, vagy minél sem árulnak már DAP-ot csak sansa-t, mert aztmondják, hogy az már kifutott model és most már csak ezt hozzák...szóval sok esélyed lehet nincs már újonnan venni ilyet, lehet csak horro áron... -
Dufresne
addikt
Elvileg ezekben: Bővebben: link
Amúgy miért kell az neked, drágább, mint a sansa és sztem nem is jobb. Magánvélemény persze -
JM|Tomi
csendes tag
Emberek!
Lehet meg kapni valahol Sandisk DAP-1 tipust? Ez a hosszukas pendrajv-szeru alaku, 1 GB-os valatozat kellene nekem, de sehol nincsen mar. Mindenhol csak a sansa meg a sansa
Tud valaki egy helyet ahol lehet meg kapni?
Errol van szo:
Bővebben: link
Koszontem. -
Dufresne
addikt
-
ropi21
tag
nah.. mai napon elbkvztam a kormelbe eredetileg dap ot akartam volna venni,bemegyek mondom 51es sandisk plájer kellene... kishölg ykéri az adataimat...begépeli majd így szól 20815ft..hmm mondom zsír... hátraszól hogy mi kellene,erre elémraknak egy sansat.... kifizettem,megfordultam és jöttem
asszem 20ezer ft al jó vásárt csináltm vele kellemes,aranyos... rádiója lehetne erősebb,bár így is jobb mint 1-2 rádióé...
jah és vettem hozzá elemet,pana fülhallgatót.. így azért tökéletesebb -
_Gudella
senior tag
Szetintem nem zavaró zsebben, tök könnyű, és egy nagyobb méretű zsebben szinte elveszik.
Én most már napok óta átlag 210-250 kbps VBR mp3-akat hallgatok rajta, és nem akadozik meg ilyesmi, annyi hibajelenség van velük, hogy némelyik számba nem tud ''beletekerni'', vagy ha beleteker, az letelt idő kijelzése meghülyül. De nem igazán izgat ez, nem szoktam tekergetni. -
Dufresne
addikt
Na második levelemre azt válaszolták, hogy nemterveznek javítást, mivel ők 128kpbs-en szavatolják a hibátlan lejátszást, afelett már csak szerencse, hogy megy, legalábbis őszerintük. Szóval nemes egyszerűséggel leráztak, ez van
-
Dufresne
addikt
Lejátsza a felett is, neaggódj, írtam is vissza válaszba sendiskéknek, hogy erigyennek már ilyen válasszal
Az meg hogy farmer első zsebébe nem zavaró-e Attól függ, milyen farmer, milyen/mekkora zsebbel, mekkora vagy te, alkat, meg még pár apróság, szóval megválaszolatlan kérdés elé állítottál mindekt Engem nem zavar amúgy, ezalapján döntsd el téged zavar-e ja és én 183cm/78kg
remélem segíthettem -
bumper
senior tag
a lejátszó wma-kat csak 64kbps-ig, mp3-akat pedig csak 128kbps-ig játszanak le, e felett nem
Ez nagyon nagy hülyeség. Még a termék oldalán sem említenek ilyesmit, sem a használati útmutatóban sem. a 128 kbps-t egyetlen helyen említik, az átlagos elemhasználati időnél.
Ha mégis így lenne akkor, az egy akkora hátrány, hogy sokan nem vennék meg. Még én se, pedig fontolgatom
?kérdés?:
Ha berakod pl normál farmer elülső nadrágzsebbe, akkor nem kényelmetlen ?
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
válasz L|zsidoboz #112 üzenetére
Nem olcsóbb, itt Bp-n is 23k alatt lehet kapni pár forinttal
Amúgy meg duracell-nek: persze izlések és pofonok, de ennyit simán megér ez a lejátszó. Persze lehet olcsóbban is kapni ilyen pendrive szerű 512-eseket, de azért mégsem egy kategória...de azért ez ár/érték arányban eléggé jó helyen van ebben a katégóriában, főleg, hogy bővíthető is, ami azért nem mellékes opció. -
_Gudella
senior tag
Nekem nagyon bevált, a régi fülhalgatómmal nagyonjól szól. Annyi hányzik belőle nekem, hogy a számokat a az id3 ''track'' része szerinte rakja sorrendbe, egy-egy előadó albumait meg a ''year'' szerint, és ne abc sorrendben.
A gombok érzékenysége szerintem tökéletesen van eltalálva, kényelmesen lehet nyomkodni, de nem nyomódnak be maguktól (én képtelen vagyok rászokni a hold használatára, de ezen nem is kell)
A felépítésével sincs bajom, valóban müanyag, de ettől még nem kelti ócskaság benyomását. (ezen a téren valóban lehetne jobb, de nem rossz így)
Egyébként meg nemt tdok más alternatíváról, elég sokat érdeklődte, és semmi más ilyen lejátszóról nem kaptam infót, ami kapható lenne. -
duracell89
senior tag
Ma (vagyis tegnap) havernél volt szerencsém(??) egy ilyet megkukkolni. Háááát, nem mondom rá hogy nagyon szar, de nem kéne. Keveset volt nalam, es csak a külsejét láttam/fogtam, meghallgattam rajta egy számot, és nyomkodtam picit. Aranyos, de ennyit SZVSZ nem ér.
[Szerkesztve] -
Zlatan
tag
válasz L|zsidoboz #108 üzenetére
csak 1 helyen láttam 512-est,és ott 25ért....
-
L|zsidoboz
őstag
Azt megkérdezhetem, hogy Pesten mennyibe kerül az egy fél gigás ilyen lejátszó?
Mert egyszerűen nem értem, hogy miért mindenki az egy gigásat veszi, mikor Szegeden 23000Ft az 512-es.Good to be good, but better to be lucky.
-
_Gudella
senior tag
Érdekes, hogy az ékezetes betűket kiírja, csak vékonyabb betűvel mint a többit
-
_Gudella
senior tag
Most épp órák óta 320as és 256os mp3-akat hallgatok rajta, és nem akadozott meg ilyesmi, normálisan szól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest