Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Riasztó topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Gudella
senior tag
Próbálta már valaki kártyával?
Mert vettem bele egy 1 gigás SD kártyát. Ha rámásolok 1-2 albumot, akkor működik szépen, minden rendben. Ha viszont jól megtöltöm a kártyát akkor semmit nem lát belőle, onnan tól kezdve a lejátszóban törölni sem tudok a kártyáról, csak hogyha kártyaolvasóba teszem. A kártyaolvasóban viszont simán le lehet játszani az összes számot a kártyáról -
_Gudella
senior tag
Szetintem nem zavaró zsebben, tök könnyű, és egy nagyobb méretű zsebben szinte elveszik.
Én most már napok óta átlag 210-250 kbps VBR mp3-akat hallgatok rajta, és nem akadozik meg ilyesmi, annyi hibajelenség van velük, hogy némelyik számba nem tud ''beletekerni'', vagy ha beleteker, az letelt idő kijelzése meghülyül. De nem igazán izgat ez, nem szoktam tekergetni. -
_Gudella
senior tag
Nekem nagyon bevált, a régi fülhalgatómmal nagyonjól szól. Annyi hányzik belőle nekem, hogy a számokat a az id3 ''track'' része szerinte rakja sorrendbe, egy-egy előadó albumait meg a ''year'' szerint, és ne abc sorrendben.
A gombok érzékenysége szerintem tökéletesen van eltalálva, kényelmesen lehet nyomkodni, de nem nyomódnak be maguktól (én képtelen vagyok rászokni a hold használatára, de ezen nem is kell)
A felépítésével sincs bajom, valóban müanyag, de ettől még nem kelti ócskaság benyomását. (ezen a téren valóban lehetne jobb, de nem rossz így)
Egyébként meg nemt tdok más alternatíváról, elég sokat érdeklődte, és semmi más ilyen lejátszóról nem kaptam infót, ami kapható lenne. -
_Gudella
senior tag
Érdekes, hogy az ékezetes betűket kiírja, csak vékonyabb betűvel mint a többit
-
_Gudella
senior tag
Most épp órák óta 320as és 256os mp3-akat hallgatok rajta, és nem akadozott meg ilyesmi, normálisan szól.
-
_Gudella
senior tag
Kössz az infókat, egyre erősebben gondolkodok hogy vegyek egyet, de egyre jobban félek is tőle. Lehet hogy az lesz a dolog vége, hogy maradok az mp3-as discmannél...
-
-
_Gudella
senior tag
mikor másolsz rá egyértelműen látszik, hogy mi kerül a belső a memóriába, és mi a bővítőkártyára? Két külön meghajtóként látja a gép, vagy hogy van ez megoldva?
-
_Gudella
senior tag
így ránézésre keveslem a gombokat rajta. Hogyan lehet ezzel az albumok között navigálni?
-
_Gudella
senior tag
Meg lehet neki mondani hogy egy album lejátszása után kapcsoljon ki? (az id3 szerinti rendezés biztos idegesítő, de végülis be lehet írogatni minden számcím elejére egy sorszámot)
másnak is van baj a magas bitrate-el? Én mindig legalább 256kbps-be tömörítek.
Könnyű a könyvtárak között mászkálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Hangminőségével, kezelésével a magasabb kategóriák felé nyújtózkodó készüléket mutatunk be.
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- Eladó Streamplify Screen Lift 1.5 m!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest