Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Riasztó topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adik
őstag
Hali,
adott egy C-140 1GB cucc, csak kicsit mintha problémás lenne.
Felmásoltam rá 12 albumot. Az egyik album második száma (legyen 1.2, és így tovább) nem az album alá került, hanem Unknown címet kapott, de az Unknown albumban egyetlen volt. Megnéztem a gépen, ott rendben van, de ezen nem múlik, egész album le, majd újra fel. Ok, most jó. ekkor egy 2.4 (másik album, 4ik száma) került unknown albumba. Most csak ez az egy szám. Ok, játék ugyanaz, majd 3.6 lett unknown, játék ugyanaz, majd 4.8 lett unknown, de végül az is jó lett, erre megint az 1.2-t szemelte ki. És innen már látható a kör. Ez a négy szám ment vetésforgóban. A pc-n minden stimmel egyébként.
Érdemes esetleg firmware-frissíteni, vagy ilyen működési devianciához szokjak hozzá? Vigyem vissza? Firmware-frissítés és gari hogy vannak meg együtt? Jah, Photo Hall-os a cucc, az eladók persze még annyit se hozzá, mint én. (nem, nem én vettem ott)
köszi.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
ph Hangminőségével, kezelésével a magasabb kategóriák felé nyújtózkodó készüléket mutatunk be.
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- Eladó Streamplify Screen Lift 1.5 m!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest