Legfrissebb anyagok
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
Köszönöm a válaszod!
Kicsit késve olvastam ugyanakkor el, és ráengedtem arra a rootra a MTKDroidTools 2.4.8b-t amivel jött a telefon, és végig is futott a backup, bár a gépen nem találtam meg ennek a file-jait (noha mintha a droidtools azt írta volna hogy oda is menti), csak az SD-n.
"A backup-ra nincs."
Hol lesz jelentősége? Romot készülök cserélni és előre szeretnék látni minden akadályt.A problema amit a romcserével orvosolni kívánnék többek közt EZ nincs valami tipped mit lehetne kezdnei vele? Megoldhatja ezt egy új rom?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest