- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
Hello, ITT lehet hogy jobb helyen lenne a kérdés.
Kicsit azért részletesebben írd majd le OTT mi a baj.
Milyen állapotban van most a teló?
Bootloopol?
Semmit nem csinál csak világít ha töltőre dugod? Azt se'?
Szgép látja? vagy megnelenik Mediatek USB (port ??) ként eszközkezelőben, de el is tűnik? Ezt se'? -
aytukabozs
addikt
OFF>
szia Cappa!Nemrégiben elegem lett a csigaként vánszorgó régi P4-es gép-windows7 kombóból,
és idegből feldobtam egy linuxot (mint - cinnamon).
A napokban esett le hogy fingom sincs linux alól hogy kell menteni/romolni/téglát gyártani...
Van tipped hol találok erről valami klassz leírást (angol is jó).(általában ügyesen googlizok de nem találtam most semmi értelmeset)
-
aytukabozs
addikt
válasz
EasyKnight #978 üzenetére
Framaroot pl.
És ha mélyebben is belemásznál, akkor további olvasásra a topicgazda írásait javaslom...
-
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
Milyen tipusú, de méginkább milyen harverrel szerelt tabletre tettél, milyen (honnan származó) romot (ink?)...
Ennyi a minimum info ahoz hogy valaki segíteni tudjon,
DE, tabletekbe nem olyan gyakran tesznek mediatek procit mint telokba, ez a thread meg mediatek mókolásról szól, tehát lehet hogy valami tabletes topicban is fel kéne tenned a kérdést (természetesen kibővítve)
-
aytukabozs
addikt
válasz
ForgoLajos #921 üzenetére
A framarootot még az előtt ajánlották mielőtt írtad hogy be sem bootol,
azután meg csak leírtam mi az, és mire jó élő rendszer esetén.Feltételezve a legjobb forgatókönyvet hogy a telefonod androidot futtat, és még a proci is MTK benne, próbáld meg ezt.
Ha a kínai 'menü' amit még el tudsz érni úgy néz ki mint a fenti írásban a factory mode...
-
aytukabozs
addikt
válasz
ForgoLajos #916 üzenetére
Attól mert klón attól még lehet hogy android, sőt.
Szerencsére már kihalófélben vannak azok a klónok amiknek rendes oprendszerük sincs hanem egy zárt kezelőfelületük van csak.(Ilyesmi lehetett a "múltkori" amire "nem lehetett androidot tolni". )
A framaroot egy android telefonokon működő root jog megszerzésére használatos alkalmazás.
(Mivel rootolni szeretnéd a telót így kézenfekvő volt azt gondolni hogy egy ilyen app név nem zavar meg)
Kezdésnek ha a factory mode-ról mutatsz képet azon már el lehet indulni. Továbbá némi infó is jól jöhet a telefon előéletéről. Hogy téglázódott, stb...
-
aytukabozs
addikt
válasz
villásdugó #874 üzenetére
Másik flashtool verzióval próbáltad?
MTK droid tools látja a telefont? -
aytukabozs
addikt
válasz
villásdugó #874 üzenetére
Öreg hiba :/
Mennyire tégla?
-
aytukabozs
addikt
válasz
Joeker67 #832 üzenetére
csak tippelek de nem lehet hogy a kitkat a baja?
merthogy van kitkathoz átírt MTK DT is.... -
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #735 üzenetére
ok. framaroot megcsinálta.
-
aytukabozs
addikt
Hát ez nem jött össze...
Azt írja CWM-mel tudom rootolni, de a cwm-hez meg root kell, csak én érzem ezt klasszik catch22-nek? :/
-
aytukabozs
addikt
abszolút fel sem ismeri (nem írja ki a teló adatait)?
itt van egy leírás kifejezetten 6582-re, próbáld meg az ebben linkelt verzióval... -
aytukabozs
addikt
Ma meddig leszel fönt Cappa? Megjött a kis noname 6572-es, és nekidurálnám magam a 3-as mentésnek, a végén meg ugye szükségem lenne egy custom CMW-re, de ha jól sejtem olyan kérés még nem volt hogy Catee CT100
-
aytukabozs
addikt
válasz
ratracerbalu #621 üzenetére
Akkor most meg is gyógyult?
Gratula.
Ha érdekel van egy samsung Ui-s, egy lewa, meg egy MUSE UI rom rá...
(Mondjuk én végigpróbáltam és maradtam a gyári romnál) -
aytukabozs
addikt
válasz
ratracerbalu #581 üzenetére
Ezt a színjátszást nekem akkor csinálja (az egyébként működő telefonom) ha töltőn próbálom bekapcsolni.
A tiéd sima akksiról bekapcsolás közben is? -
aytukabozs
addikt
Ha a recovery működik rajta akkor még mindig áll hogy van vagy 4 féle romom a telóra.
Vagy el lett barmolva rajta valami és nem fog felmenni CWM-mel?más:
Jövőhéten érkezik egy 6572-vel szerelt noname dualcore hozzám, lehet hogy majd jövök segítségért.
Új csak nem tud magyarul, jbartozás előtt meg mentenék róla... -
aytukabozs
addikt
válasz
ratracerbalu #571 üzenetére
Ha nincs mentésed, van 4 db kínai UMI fórumról mentett CWM-mel feltehető vegyes romom rá (Lewa, S4 UI, MuseUI, meg az utolsó gyári), valamint 1 DroidTools mentés is a sajátomról (azt majd Cappa maszter megmondja hogy azt tudod-e használni).
Telepítés előtt megvolt a full wipe?
-
aytukabozs
addikt
válasz
Istvanpepe #492 üzenetére
nem kötekedésből írtam, csak ha nem válaszolt volna akkor ez lett volna a magyarázat, de elhamarkodtam
-
aytukabozs
addikt
válasz
Istvanpepe #488 üzenetére
Fog segíteni Cappa nyugi, de nézd meg az aláírását...
-
aytukabozs
addikt
válasz
Istvanpepe #478 üzenetére
Ez most utólag okoskodásnak tűnhet de ez az amire minden romcserés topic és írás felhívja a figyelmet, hogy nem szabad kapkodni.
A droid tools oda ment ahova kicsomagoltad, ha olyan mappába tetted aminek az írásáshoz rendszergazdai jogokat kér a PC, akkor a backups mappa üres fog maradni mentés után sajnos.
Ez rajtad most nem segít, de legközelebb ha romot cserélsz a droid tools eleve olyan mappában legyen ami minden felhasználó számára hozzáférhető.
pl.: c:\Users\Public\MtkDroidTools_248b\ -
aytukabozs
addikt
válasz
Istvanpepe #476 üzenetére
Nálad is az lesz a problem ami nálam volt, vannak felhasználói fiókok a gépen?
Ha igen akkor annyi hogy a Droid tools csak public mappába tud menteni...
De jól értem, csináltál egy mentést a droid toolssal, le is futott, de nem ellenőrízted hogy meg is van-e? -
aytukabozs
addikt
" abba a könyvtárba szokta létrehozni a backup könyvtárat, ahonnan a programot elindítottad."
Ez is megoldva, rendszergazdai joggal modositható könyvtárba csomagoltam ki a progit, de neki magának nincs r.g. joga így nem is rakhat semmit a saját mappájába.
K*#va windows
Public mappába kitömörítve megvannak a backup fileok is... -
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #455 üzenetére
Nem szeretnek engem az istenek, még mindig nem találtam időt a mókolásra, de lenne egy kérdésem.
A rendszer elvileg rootolt, ezt a rootchecker is megerősíti, de bármit használok aminek elvileg root kell, nem kér megerősítést, sőt SU sincs a gépen...
Ez normális? -
aytukabozs
addikt
Köszönöm a válaszod!
Kicsit késve olvastam ugyanakkor el, és ráengedtem arra a rootra a MTKDroidTools 2.4.8b-t amivel jött a telefon, és végig is futott a backup, bár a gépen nem találtam meg ennek a file-jait (noha mintha a droidtools azt írta volna hogy oda is menti), csak az SD-n.
"A backup-ra nincs."
Hol lesz jelentősége? Romot készülök cserélni és előre szeretnék látni minden akadályt.A problema amit a romcserével orvosolni kívánnék többek közt EZ nincs valami tipped mit lehetne kezdnei vele? Megoldhatja ezt egy új rom?
Köszi előre is!
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #450 üzenetére
No az egyik kérdésemet már megválaszolta az internet;
"RE: THL W100 factory mode in Chinese language
工厂模式(Gōng chǎng mó shì)=factory model
完整测试(Wán zhěng cè shì)=complete testing
单项测试(Dān xiàng cè shì)=single testing
测试报告(Cè shì bào gào)=test report
清除e MMC(Qīng chú e MMC)=Clear/Remove/reset e MMC
版本信息(Bǎn běn xìn xī)=Version Information
重启手机(Chóng qǐ shǒu jī)= restarting the phone "A többi kérdésem még él :/
-
aytukabozs
addikt
üdv
Ma este, de legkésőbb az elkövetkező napokban, szeretnék 2-3 féle backupot csinálni a telefonomról (ami egy UMI s1), és romot cserélni.
Totálisan kezdő vagyok MTK-s telefonok terén, 3 snapdragon telót volt alkalmam eddíg 'buzerálni' (Blade, Alc995, Widfire S), de ezzel a soccal még nem volt dolgom.
Bizonyára 1001 láma kérdésem lesz a művelet előtt és közben, jön is az első pár;*amennyiben rootolva kaptam a telefont a webshopból, az eljárás akkor is ugyanez, csak alapból aktív lesz a BACKUP gomb?
*van e jelentősége hogy a kici kínai mivel rootolta a rendszert?
*hangerő le+power gombra nekem egy tyúklábas menü jön be (ennekokán nem tudom az reco vagy factory mode), van e ennek jelentősége?.előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest