Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Dell notebook topic
- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autóhifi
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz
molnarpeter #8815 üzenetére
Az ötlet nem lenne rossz. De!
1 autó: Wagon R. A 45AH-s akksi, 5,5 éves Electric Power totál megadta magát töltést sem vesz, teljesen gatya. Egyik reggel nem indult - ennyi. És úgy ment 5,5 évet, hogy abból az első évben a mamánál csontra lemerült, mert nem járt az autóval. 15-16 éves autóban volt akkor 36ekm.
Utána ahogy megvettük tőle töltögettem 2-3 hetente Lidl-s töltővel. És ilyen előélettel bírt ki 5,5 évet. Most megint ugyanolyan 45AH-s Electric Powert kapott. Az előzmények miatt is, és amikor totál megadta magát egy szombati napon, hirtelen azt tudtam venni jó árban.2 autó: S-Max dízel. Május végén vettem. Gyanús volt, hamar lemerült autótakarítás közben. Még egyszer a Wagon-R-ről bikáztam, akkor még a régi akkuval. Lehet ettől kapott sokkot.
De rámérettem, elvileg minden rendben volt. Elindultam vele Horvátországba. Persze az autópálya közepén adta meg magát egy kúton. Úgy tolták be ott, magyar srácok. Na onnan mentünk tovább Trogírba, még kb. 600km.-t. Az autót nem állítottuk le. Forscan szerint minden ok, csak az akku töltöttsége volt 20-30% körül.
Másnap egy autósbolt, és egy Topla akku vásárlás. Szerencse volt nálam "pár" szerszám - csak új volt nálam még akkor az autó. Kicsit bontani kellett hogy kicseréljem. Kicseréltem. Így vagy 150euróárt lett egy ilyen akkum. A régit otthagytam kb.10 euróba beszámolta.
Ahogy ott várakoztam két német rendszámos autóban cserélték éppen az akkut.Az egyik Focus a másik Tranzit volt.
A fotó már hazaérve készült, megnéztem alaposan hogy mit is vettem.Így gyakorlatilag nincs mit betenni. De az 1,4-es Golfba 45AH-s akkut ír több kalkulátor. Nézek bele egy ilyen ElectricPower 50-est.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Összefoglaló, topiknyitó, updateEz egy blognak indult kis írás volt ami elég nagy látogatottságnak örved még most...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Mazda topik
- Milyen videókártyát?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Thomson Streaming Box 270 Plus 4k UHD /// Új // Számla + Garancia
- JVC Autós Fejegység /// Újszerű // Számla + Garancia
- Focusrite Scarlett 2i2 Gen 4 /// Teljesen Új // Számla + Garancia
- Ryzen 8. gen , R5 8400F , RX 6800 16GB , 32GB DDR5 , 1TB SSD
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest