- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SONY LCD és LED TV-k
- VR topik
- Pánik a memóriapiacon
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duck663
őstag
Moddolni? Miért akarnám én moddolni? Nem valami tákolt OS-t akarok látni/használni. A különféle modifikációk lehet javítanak a kinézetén, de nem biztos hogy jót tesznek a működésének. 10 évesen? Hát ez kicsit mellélőtt, kicsit nagyon!

(26): Nem volt bajom a Win XP-vel, de mai szemmel elavult hatású. Viszont az akkori M$ fejlesztések kifejezetten tetszettek, még a Vista csak Longhorn volt, de én már használtam, mert az az irány tetszett, előrelépésnek éreztem, aztán jött a 7- ami megint csak előrelépés volt, alig volt kint a Vista, de már inkább a 7 beta verzióit használtam, azokra az újdonságokra vevő voltam. A Win 8-at amikor először megláttam, az volt az első kérdésem, "Ez meg mi a sz@r?" És azóta is ezt kérdezem. Ha már az XP-t hoztad fel, azt gondolom, a Win 10 (is) az XP alá lőtt minden tekintetben.
Az M$ az Apple-t és a Google-t próbálta meg majmolni, az egyszerűsített felülettel. Azonban, az hogyha nincs semmi, az pont olyan is lesz, mint egy nagy semmi, és nem lesz se stílusos, se jól használható.
Nem kell ezzel egyetérteni, de ez az én véleményem, a tiétek meg más. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó garanciális ASUS ProArt 4070 OC Edition 12 GB
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit
- Oculink eGPU setup - XFX SWFT 6600 XT 8GB + EVGA 550W SFX táp + Minisforum DEG1 dock - ELADÓ!
- PlayStation 4 Slim 1TB
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest