Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Milyen kár, hogy semmit nem lehet modolni a winek kinézetén, ja várj...
Amíg funkcionálisan működik, és ahogy mondtad, egy csomó dologra amit tud nincs más alternatíva, addig abszolút nem érdekel a kinézete, mert (i) nem 10 éves vagyok, hogy az legyen a legfontosabb, (ii) ha az lenne a legfontosabbb is át tudom állítani olyanra amilyenre szeretném.
Amúgy ha az inkonzisztens Gépház-Vezérlőpultot kiszedjük, akkor miben másabb mint egy régebbi Win? Nincs csicsás üveghatás minden ablak keretén? Sajátgép, fájlkezelő, vezérlőpult és úgy minden third party app maradt pontosan ugyanolyan mint régen, csak több funkcióval.
Start menüből kiszedtem a számomra haszontalan csempéket, van egy applista, és ennyi az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Chrome
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- BMW topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest