Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior
senior tag
Nem tudom srácok nekem a kinti részen eléggé lesett az FPS-em akár 30alá is mondjuk ritkábban.
Most a DX12 patch után inkább 40-50 felé közeledik. Érezhetően folyamatosabb a játék és nincs annyi mikró szaggatás vagy akadás.
Igy tovább
-
-
.LnB
titán
DX12 alatt egyébként fut egyáltalán az Afterburner? (nekem nem, nem írja ki az fps-t, se semmit.)
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem programhiba, csak több overlay rendszer nagyon rosszul van leprogramozva, és ez hibát eredményezhet a játék alatt. Különösen jellemző ez az Afterburner rendszerével. Már jelentették az Afterburner fejlesztőinek, hogy miképp kellene átírni az overlayt, hogy a DX12-vel jobban muzsikáljon. De nem valószínű, hogy átírják, mert nincs rá kapacitásuk.
A fejlesztők sajnos nem tudnak mit kezdeni ezekkel a 3rd party overlay rendszerekkel. Azt tudják javasolni, hogy ne használd, illetve meg tudják mondani a fejlesztőiknek, hogy mit kellene másképp csinálniuk azért, hogy ne fagyhasson. Innentől már az overlayt fejlesztő csapat tud segíteni rajta. -
.LnB
titán
Páran írják a The Division topikban, hogy crashelget a game Dx12 alatt, ez mennyire jellemző?
-
válasz
#32839680 #94 üzenetére
ez az nv karikra igaz, ahol nem volt procilimit. amd gyorsul tőle, kivéve cf. megnéztem direkt alacsony felbontáson, procilimites helyzetben (720p), +30% volt a benchmarkos afps.
mgpu hiányán kívül ami zavar, hogy crashel bizonyos helyeken.
en bloc az engine jól van kódolva. az eddigiek során sem az engine volt a játék hyenge pontja, hanem a pályaszerkesztés, itemizáció/balansz, na meg a biztonság. -
GreatL
őstag
Megnéztem ezt a fost az ingyenes lehetőséggel... nem csalódtam az Uborkasoftban, egy újabb kuka játék.
-
nonsen5e
veterán
Belőttem a beállításokat össze-vissza keverékre ~medium-high között valahol, (NV effektek szigorúan kikapcsolva), ugyanazokon a beállításokon 280X + i5-3330 mellett DX11 alatt volt avg 48 fps, DX12 alatt avg 39.
-
távcsőves
senior tag
válasz
->Raizen<- #69 üzenetére
Tényleg nem tudom, mit és hogyan állítanak be, de már többször láttam és kipróbáltam, fórumban megjelenik egy rx470 eredmény és én rx480 vga-val kevesebbet kapok.
Sejtésem szerint a driverben a képminöség van el állítva. Van a teljesítmény/minőség/kiegyensúlyozott beállítás. Ez lehet teljesítmény beállításon. Amúgy nálam dx11-ben 57 FPS ez ment DX12-be 63-ra. (Én mindent maxra állítottam, amit csak engedett a játék. Tényleg.) Az 1060 kontra 480 pedig jelenleg minimum egál. Ne dugd a fejed a homokba, rengeteg teszt került a nettre azt megnézve, az új driver/driverekel mi a két vga viszonya.
Szerk: a NV annyira a jelennek készít vga-t, hogy az 1060 előnye eltűnt. Tökre nem rossz vga, csak elegem van abból, hogy 5 fps különbség a keresztbe lenyeli kategória. Eddig is jók voltak egymás ellen, most meg főképp.
-
mekker
őstag
Szerintem meg a témázást kéne támogatniuk. Mondjuk 5 kattintás lenne Iconpack+színezés+betűtípusok+kisebb elemek kinézetének, méretarányának állítása egyszerre, és nem kéne regeditben turkálni, meg netről összekukázni a dolgokat. Persze a többi szoftver sem áll olyan jól a témázással, de nem hiszem, hogy olyan nagy feladat lenne. Cyanogen modban például egy katt az egész, és nagy részt rendeltetésszerűen néz ki minden.
-
hunluki
senior tag
válasz
randall13 #84 üzenetére
"Egyértelműen jobban néz ki a 10-es. Sokkal koherensebb a dizájnja, a WinXp és 7 úgy néz ki, mint amit egy óvodás tervezett."
Én egészen pontosan fordítva látom, de ízlések és pofonok. Most divat a kocka de majd kikopik előbb vagy utóbb. Amúgy MS folyamatosan fejleszti a 10-est, belerakhatnának egy olyan opciót hogy "modern" vagy "aero" kinézet (ahogy régen is volt klasszikus windows) és mindenki boldog lenne.
-
randall13
újonc
Egyértelműen jobban néz ki a 10-es. Sokkal koherensebb a dizájnja, a WinXp és 7 úgy néz ki, mint amit egy óvodás tervezett. Csicsásak az ikonjaik és az ablakok körüli lekerekített(!) szegély a létező összes alkalmazást csúffá teszi. Nem véletlen, hogy ahol tudták, lecserélteék az alap .net ablakkeretet. Emellett pedig az Aero zabálja az erőforrást, ha meg kikapcsolom, még ocsmányabb lesz minden, mert nem lehet olyan színösszeállítást választani, amivel legalább lesz egy gusztusos megjelenése a rendszernek. És akkor ott vannak a widgetek. Emberiség ellen elkövetett bűn, mint ahogy a tálcán lévő kerek, domborított win logó is.
A start menü is sokkal jobb lett a 10-ben, a csempék jóval informatívabbak tudnak lenni az ikonoknál. Ha meg valakinek undora van a csempéktől, mert anno csak rosszat olvasott róluk pistike4148 blogján a 8.0 idején, akkor akár el is tüntethetők, mert testreszabható a teljes menü.
Emellett ott a műveletközpont, minden fontos funkció két kattintásnyi távolságba került. Ha megy a háttérben a zene, akkor a médiagombok megnyomásával végre kiírja a zene címét is a hangerő mellé.
Grátisz, hogy a rendszer SSD alatt jóval gyorsabb a 7-nél.Ha késsel fenyegetnének, sem váltanék vissza az bóvli kinézetű 7-re.
-
Derivel
tag
Néztem még pár egyéni tesztet.
Itt egy RX 470-nel DX12-ben 55,5fps-t értek el.
Itt RX 480-nal (ami erősebb, mint a 470) 60,8fps-t kapott.
Itt pedig RX 470-nel mérte, nem rakta bele az összesítő eredményeket, viszont az látható, hogy az átlag kb. 57-60fps-nél van.Ezek közel sem érik el azt a 73,2fps-t, amit írtál. Ezért kételkedünk benne. Nem pedig azért mert "intel nvdiai fanok" lennénk. És mindhárom tesztnél a processzor legalább olyan erős volt, mint a te FX-4300-ad.
-
törölt tag
válasz
Raysen623 #76 üzenetére
Ez a taskbaron levő ikonokra vonatkozik. A Start menüre semmilyen hatással sincs. A Start pont alatt nincs ilyen opció.
->Raizen<-: Lehet, hogy a való életben ez működik, de itt csak azt érheted el vele, hogy nem csak azt tiltjuk ki aki veled szemben szuemélyeskedik, hanem téged is. Más esetleges szabályszegése nem jogosít fel téged ugyanazon szabály megsértésére.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
#65675776 #74 üzenetére
A ref órajel gyári tuning az már "csalás".
"Személyeskedés és a nem éppen kulturált hangnem neked is az erősségeid közé tartozik. Szóval ha nem vagytok képesek ezek nélkül vitatkozni, akkor hagyjátok abba mind a ketten!"Amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten. A kis "hógolyó" nagy egóval a kedvencem nem tehetek róla.
-
törölt tag
válasz
->Raizen<- #69 üzenetére
Meg fogsz lepődni, de a legtöbb tesztben azért nem mérnek jelentős eltérést DX11 és DX12 között, mert csúcsprocival tesztelnek. A DX12 (és úgy általában az explicit API-k) leginkább procilimites helyzetekben javít(anak) a teljesítményen, GPU limitnél kevésbé. Szóval pont a "harmat FX" az, ahol nagyon is sokat számít.
Azt egyébként nem írta, hogy gyorsabb a 480-nál, azt írta, hogy kb a 1060-nal van egy szinten. Gyengébb proci mellett DX12-ben egyáltalán nem lehetetlen egyébként.
Kérdés mi az alap órajel. A referencia? Vagy a gyári tuning? De ha tényleg így látod, akkor lehetőleg ne hozza fel senki sem azt érvként, hogy melyik kártyában mennyi a tuningpotenciál.
Személyeskedés és a nem éppen kulturált hangnem neked is az erősségeid közé tartozik. Szóval ha nem vagytok képesek ezek nélkül vitatkozni, akkor hagyjátok abba mind a ketten!
kikikirly: Ez régebben is így volt. 7900 GTX is erősebb volt megjelenésekor az X1950XT(X)-nél. Ahogy fejlődtek a driverek és a játékok előbb kiegyenlítődött, majd végül megfordult a viszony a két kártya között. Sőt, ami sok shadert használt, abban már az 1900XT(X) is otthagyta a 7900 GTX-et.
-
kikikirly
senior tag
válasz
#65675776 #68 üzenetére
Ez a teszt is mutatja hogy Pascal új Apik szempontjából nem megváltás(nem gyorsul ,de legalább nem is lassul mint maxvalles 980TI).Ráadásul ez nem egy komoly DX12-es játék.Ha általános lesz a komolyabb async Compute használat és olyan effekteket fognak használni amik megkövetelik a Tier3-as bekötést ezek a kártyák erősen romlani fognak teljesítménybe.Én szeretem a 1070-met de azért látszik közép/hosszú távon el fog olvadnia a teljesítménye. Kíváncsi vagyok AMD RX 490-el mit hoz össze.
-
Breeze
aktív tag
válasz
->Raizen<- #69 üzenetére
Jajj de szenvedsz te
Kis nyikhaj. írtam is neked, minden ultrán, viszont az nvidia pccs és az élsimítás csak 1x van. Jajj de nagyon sajnálom. Igen nem egy mai proci az fx 4300 de nem is rossz. Akkor ennyi erővel a te sz#rod se sokkal jobb. Proci alapon van. 3,8ghz
OFF
-
->Raizen<-
veterán
válasz
#65675776 #68 üzenetére
Ez így szép és jó de a fórumtárs állítása még mindig sántít az rx 470 nem gyorsabb a 480-nál pláne nem egy olyan harmat procival mint az fx. Ja és alapórajeles tesztek a korrektek szerény véleményem szerint,
"FX 4300 + RX470 Strix OC 4G + 8GB DDR3
átlagos : 73,2
tipikus : 74,5
CPU : 96%
GPU : 96%
azért ez sem rossz"(#70) Breeze
Személyeskedni imádsz de az itt a kutyát nem érdekli Janigyerek. Szóval pszt. -
törölt tag
válasz
->Raizen<- #66 üzenetére
Utóbbi tesztnek van frissebb változata. Ott már előrébb van a 480.
-
Breeze
aktív tag
válasz
->Raizen<- #66 üzenetére
Rendben!De te is láthatod, hogy nincs hatalmas különbség. 1080p 4 fps gtx 970 5 fps gxt 1060. Nekem sokat dobott az új driver, és a dx12 api.
-
->Raizen<-
veterán
Ez még a dx11-es mód én hasonlóképpen állítottam be az én gépem. Mérési hibahatáron belül ugyan azt az eredményt kaptam.
Friss eredmények:
Inkább hiszek ezeknek a tesztelő oldalaknak mint kamu benchmark eredményeknek a fórumokra felböffentve.
-
Breeze
aktív tag
válasz
->Raizen<- #64 üzenetére
-
Breeze
aktív tag
válasz
->Raizen<- #62 üzenetére
De képzeld minden max 1080p ultra, csak pl élsimítás nem volt maxon, de én ezt pl még soha nem kapcsoltam be mert felesleges, 1x van ha jól emlékszem. A gagyi gtx 970-nel meg csak ne ugrálj, 3,5 vram kortál
rx470 gtx 1060-nal van egy szinten, viszont dx 12be jobb nála.
-
ribizly
veterán
Fejlesszék csak tovább szépen! Nem gond, ha egyébként használatlan feature-ök kerülnek bele, csak ne engedjék el...
-
->Raizen<-
veterán
the division tulajdonképpen max részletesség kivéve azokat az nvs effekeket amiket ki kell kapcsolni mert dx12 be n inaktivak:
meg az aa off meg a vertikális szinkron is
dx11:
avg fps 52.1 tipikus fps 52,6 átlag cpu 68%
dx12 avg fps 47.8 tipikus 48.3 avg cpu 47%
A sebesség már a sokadik dx12es játékban csökkent, a cpu terhelés az ami kevesebb -
Kronos3000
senior tag
Nem lett nagy durranás a DX12,kellene vagy 20% amire azt mondom jó.Az első hírek,reményekhez képest ez csak egy nagy semmi.
-
TTomax
félisten
válasz
noPublicFG #54 üzenetére
Mert kell nyomni egy "F" betüt miután ráklikkeltél a DX12 módra....
-
Hát ööö! Nálam sem, és egyik barátomnak sem kapcsol be a dx12 mód. Vegyesen rendelkezünk amd és nvidia kártyákkal.
Érdekes. -
MerLinh
senior tag
jó kérdés, de sztem addig nem érdekli őket míg minden eladott androidos mobil után kapnak vagy 15 dodo licenc díjat azt hiszem
Derivel: lévén ez egy mmo, az csak jó ha csökken, mert ha nő a játékosbázis akkor jobban bírja. bár már csak e3 szintű grafikát kellene visszahozni és jók vagyunk... vagy elég kezdetnek a karakter generálási poligon szám maradhatna a fő karateren
-
-
zseko
veterán
A változással nekem sincs bajom, de szerintem is ez a 'modern' ui inkább
röhejesvisszalépés lett mint előre. Például én nem mindenben szeretem a szögletes dolgokat. Nem azt mondom, hogy legyen minden kerek, de a win7 startmenüje nekem még mindig sokkal jobban bejön így, hogy az ikonoknak nincs háttere, mint a tízesé, ahol minden alá oda van erőltetve egy 'kockaháttér'.
Mobilon még elmenne, bár ott is kiröhögtem mikor először megláttam egy wines telefont (a menükre gondolok, a kezdőlapos élőcsempéket elismerem, hogy jól néznek ki), pc-n viszont... Másik, részben hasonló dolog a win10-es 'modern' ikonok (a vonalrajzokból állókra gondolok), mobilon ezek már valóban kurva jól mutatnának (vagy mutatnak, win10-es mobilt még nem láttam, de gondolom áthozták erre is), de pc-n szintén nevetséges, mert nem illik össze az egész rendszerrel, mivel az egész egy tákolmánynak néz ki, mint például a gépház, az se egységes, van beállítás amit az új, van amit a régi helyen lehet elérni (van, amit meg már egyáltalán nem lehet elérni, mert kiszedték.)
Ettől függetlenül nem mondom azt a win10-re, hogy nagyon szar, mert stabilan és jól működik, sőt a startmenüben az élőcsempék például kifejezetten tetszenek, de hogy az én szememnek ocsmányul összegányoltnak néz ki az egész, az fix. Bármelyik linux porig alázza.
És hogy legyen valami kapcsolódási pont is a cikkhez, a DX12 miatt tettem fel. És fent is marad, mert jól működik, ugyanazon a hardveren gyorsabbnak érződik. Csak szarul néz ki, de végülis a legtöbbet úgyis a TC/Opera/Steam valamelyikét látom
-
Derivel
tag
Leteszteltem a játékbeli benchmark-kal, 1080p ultra beállításokkal. (i5-6600, GTX 1070, 16GB RAM)
DX11:
Átlag fps: 71,9
Tipikus fps: 72,4
CPU használat: 85%
GPU használat: 97%DX12:
Átlag fps: 80,8
Tipikus fps: 81,3
CPU használat: 83%
GPU használat: 93%Ezek alapján jól sikerült ez a DX12 patch, az átlag fps bő 10%-kal nőtt.
-
kikikirly
senior tag
GCN2-vel mi a helyzet,arról nem írtak semmit?Mert oké GCN 1-ről korán kiderült hogy elavult/nem optimális,meg a konzolokba se az van(GCN2 van azokba is),szóval meg volt indokolva.
10%-hoz csak az async, tehát nem egy async király játék, GCN2 felépitése is elég kéne hogy legyen(szerintem). -
sb
veterán
Elég baj az, hogy hasonlítanak... Nem a design az elsődleges szvsz, hanem a használhatóság, ergonómia. Ebben pedig sajnos az új UI-k fele szarabb mint a régiek, a másik fele meg jobb, de így is kevés.
Nem neked címezve:
Mondom ezt úgy, hogy önmagában a w10-zel semmi bajom nincs. Classic Shell és w7 óta nem változott a start menüben egyetlen elem sem, ami a w7 alap menühöz képest is kiegészített és egyedi. Pont.
Ezen kívül a több meg ugyanaz, csak gyorsabb, jobb. Hogy piros vagy zöld az kevésbé zavaró. Akkor van gond ha az ergonómia sérül de az alap win ilyen szempontból talán még pár apró ponton vérzik csak.Programból, app-ból kéne jóval több használható. Pl. hogy nincs normális minialkalmazás, csepme, widget, tök mindegy hogy nevezzük... ebben az ultramobil OS-ek fényévekkel előbb vannak. A desktop sokaknak szent persze de egy testre szabható jó widget naptár, task list, akármi... azért elég alap elvárás és hasznos cucc.
-
beef
őstag
Most komolyan a startmenüt hozod fel? Amire kb. 5-10 féle bevált alternatíva létezik?
Milyen kinézetet szeretnél?
Egyébként nekem pont a Vista/7 menü nem tetszett.A legproblémásabb területe inkább az inkonzisztens felület pl: vezérlőpult/gépház kombó.
-
Duck663
őstag
A különféle alkalmazások próbálják átvenni a Win 10 egyszerű formáit, hogy jobban illeszkedjenek az OS kinézetéhez, de azért van jó néhány olyan alkalmazás ami az egyszerű elemekből valóépítkezésből sokkal többet kihoz, mint a Win 10.
Mobilon mi próbál hasonlítani a Win 10-re? Most előkaptam a telefonom, de egy alkalmazást nem találtam, ami még csak hasonlítani próbált volna a Win 10-re. WP meg mit akar a 0.0000001%-os piaci részesedésével? A M$-nál meg vajon mi a khm-ért nem kérdezik meg saját maguktól, hogy mi az oka a nevetségesen alacsony piaci részesedésnek. Nem, nem a kevés alkalmazásszám, ez piszkosul téves következtetés.
Nincs a változással semmi bajom, sőt szeretem is. Egy korábbi hozzászólásban írtam is róla. De én csak azokat a változásokat szeretem, amik előre visznek!
(#39) Abu85: Köszi. Legyen is, minden szépen Vulkanizálódjon be.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Megy az, csak nem sokat ér. Sajna nem érhető el jó skálázódás.
Van már egy tesztverzió, ami a Microsoft szabványos DX12 AFR-jét használja. Picikét bugos még, de már most 95%+ a skálázódása. Amint bevetik letudják ezt a problémát is. Talán elérik a 100%-os skálázódást is, ahogy a Deus Ex: MD.
(#36) Duck663: Lesz. AotS kap egy Vulkan patch-et. Egyelőre sokan DX12-re mentek, mert a Vulkan pár dolgot nem tud, ami némelyik új motornak kell. De a legnagyobb gond, hogy még nem elég jó a HLSL->SPIR-V fordító.
-
PuMbA
titán
Én csak azt látom, hogy ez a Start menü nem modern kinézetű
Mivel minden gyári alkalmazás manapság már jobban hasonlít a Windows 10 kinézetére (Android-on, iOS-en, és Windows Mobile-on is), ezért hiába tetszett nekem régen a Windows 7, ma már nem tetszik, hogy ennyire elüt mindentől, mert csak azt juttatja eszembe, hogy ok, ez volt régen, de ma már teljesen más dolgok vannak. Ahogy szokták mondani: egy dolog állandó, a változás
-
TTomax
félisten
Ha még menne a MultiGPU...
-
Duck663
őstag
Tegyünk mellé egy Win 7-et és egyértelmű szerintem.
Figyi csak, egy Nőn, mit nézel meg először? Csak nem azt, hogy hogy néz ki?!
Ha nem tetszik, nem állsz le vele, nem? A többi csak utána jön.
Amióta nem lehet ingyenesen váltani régebbi OS-ről, milyen mértékben is gyarapodott a Win 10 felhasználók száma?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Két részből. Egyrészt az NV-nek szokás szerint van egy kis overheadje DX12 alatt, mert nem támogatják a legmagasabb bekötési szintet. Emiatt gyakorlatilag szokás szerint lassulnak egy picit a DX12-es kóddal a DX11-hez képest, míg mondjuk az AMD nem, mert nekik a bekötés nem jár processzorterheléssel. Ez megtörtént az 1080 esetében is, nem csak az 1060-nal, viszont a DX11-ben annyira erős volt a CPU-limit 1080p-ben az erősebb VGA-val, hogy végül a DX12-es kód gyorsulásba csapott át, mert az új API-val már jobban ki lehetett használni az elérhető szálakat.
Kicsit "kihatja-e" dolog történt DX11-ben. Az 1080-at már nem "hajtja ki" a proci. -
nonsen5e
veterán
Lehet, hogy mellé lőtt, nem érdekel túlzottan, de ha Neked a kinézet a legfontosabb egy operációs rendszerben, az az a színvonal.
Azt továbbra sem értem,hogy pl. ebben mi olyan vállalhatatlanul sz4r. Ugyanaz mint régen, csak nem aero, szögletes ikonok és nem fehér a háttér. A fájlkezelő meg 1:1 ugyanaz mint 7-ben, csak nem menükben kell bogarászni a funkciógombokat. Ennél többet pedig nagyon ritkán kell használnia az embernek a wines alap dolgokból. Telepítés után első bekapcsoláskor a gépházban letiltani mindent, de azt is egyszerűbb registryben/szolgáltatások alatt.
Végezetül meg a kinézet már pedig egy szubjektív dolog, attól még, hogy te sipákolsz, hogy "csúnya és randa", lehet a másik 50 millió felhasználónak meg ez a szép.
Ha meg megcsinálják pont olyanra, amilyenre Te szeretnéd, mert tegyük fel holnap kiderül, hogy egy MS fejes a bácsikád, akkor lehet a maradék 50 millió másik ember fog sírni, hogy csúnya és ocsmány. -
-
Duck663
őstag
Moddolni? Miért akarnám én moddolni? Nem valami tákolt OS-t akarok látni/használni. A különféle modifikációk lehet javítanak a kinézetén, de nem biztos hogy jót tesznek a működésének. 10 évesen? Hát ez kicsit mellélőtt, kicsit nagyon!
(26): Nem volt bajom a Win XP-vel, de mai szemmel elavult hatású. Viszont az akkori M$ fejlesztések kifejezetten tetszettek, még a Vista csak Longhorn volt, de én már használtam, mert az az irány tetszett, előrelépésnek éreztem, aztán jött a 7- ami megint csak előrelépés volt, alig volt kint a Vista, de már inkább a 7 beta verzióit használtam, azokra az újdonságokra vevő voltam. A Win 8-at amikor először megláttam, az volt az első kérdésem, "Ez meg mi a sz@r?" És azóta is ezt kérdezem. Ha már az XP-t hoztad fel, azt gondolom, a Win 10 (is) az XP alá lőtt minden tekintetben.
Az M$ az Apple-t és a Google-t próbálta meg majmolni, az egyszerűsített felülettel. Azonban, az hogyha nincs semmi, az pont olyan is lesz, mint egy nagy semmi, és nem lesz se stílusos, se jól használható.
Nem kell ezzel egyetérteni, de ez az én véleményem, a tiétek meg más. Ennyi.
-
nonsen5e
veterán
Milyen kár, hogy semmit nem lehet modolni a winek kinézetén, ja várj...
Amíg funkcionálisan működik, és ahogy mondtad, egy csomó dologra amit tud nincs más alternatíva, addig abszolút nem érdekel a kinézete, mert (i) nem 10 éves vagyok, hogy az legyen a legfontosabb, (ii) ha az lenne a legfontosabbb is át tudom állítani olyanra amilyenre szeretném.
Amúgy ha az inkonzisztens Gépház-Vezérlőpultot kiszedjük, akkor miben másabb mint egy régebbi Win? Nincs csicsás üveghatás minden ablak keretén? Sajátgép, fájlkezelő, vezérlőpult és úgy minden third party app maradt pontosan ugyanolyan mint régen, csak több funkcióval.
Start menüből kiszedtem a számomra haszontalan csempéket, van egy applista, és ennyi az egész. -
Duck663
őstag
Röviden fogom megfogalmazni. Desktopidegen, stílustalan, förmedvény, egy üres semmilyenség. Azt gondolom, ha lenne más használható asztali OS (nem másik Windows) kb. ott tartana, mint a Windows Phone a mobilpiacon. Azt mondanák: Aha, jaj tényleg van olyan is... és le is zárulna a történet.
-
con_di_B
tag
A Vulkan is tud profitalni az uj drivermodellbol, szoval Windows 10-re igy is ugy is erdemes atallni. De ez alapvetoen mindig igaz a mindenkori "uj" Windows-ra, nagyon regen volt mar az, amikor az emelkedo hardverigeny miatt megerhette maradni az elozo verzional, sztem Vista ota igaz, hogy az uj legalabb ugyanolyan gyors, vagy az uj funkciokat kihasznalni kepes programokkal gyorsabb is mint az elozo verzio. Neked szemey szerint mi a gondod a 10-el?
-
Gameworks és NV.
Megéri. -
Scholes9
nagyúr
válasz
->Raizen<- #1 üzenetére
Más nem is fontos
-
Duck663
őstag
Inkább törölték volna az összes FakeWorks szemetet, a DX12 helyett meg a Vulkant kellett volna támogatni. A hócipőm van tele azzal, hogy Win10 kell(ene) mindenhez. A M$ még ha fizetne se tenném fel azt a khm-t...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
micafighter #13 üzenetére
A DX11-12 váltást meg lehet nézni. Egyszerűen az API-t kell kiválasztani. Az async compute viszont nem kapcsolható ki-be.
-
Raysen623
addikt
válasz
->Raizen<- #10 üzenetére
Ez egy csöppet sem elfogult válasz volt részedről ugye?
-
core i7
addikt
Ez a DX12 AMD cpu tulajokon kívül megér valakinek?
-
nonsen5e
veterán
Kíváncsi vagyok több sebességet ad-e a DX12, mintha csak kikapcsolnám az amúgy igencsak erőforrás igényes HBAO/PCSS/HFTS kombót. Kicsit sem lepődnék meg ha nem.
-
ribizly
veterán
Helyes, helyes. Jöjjenek csak szépen a frissítések.
Lazán kapcsolódik, de én mindig örülök az update-eknek. Pl. a napokban jött a Black Ops 3-hoz egy patch!Olyat nem igen lehetett látni a CoD szériában az elmúlt pár évben, hogy a következő rész megjelenése után akármi is frissüljön az előző game-n. Nekem ez nagy öröm. Remélem az ilyen jó példák előbb utóbb célt érnek máshol is.
-
Syz
senior tag
Ki kellene már próbálnom a Win10-et és a DX12-őt mert kíváncsi vagyok milyen különbségek vannak a játékokban a két leképző között.A videók nem adják vissza.
-
csongi
veterán
Tartalom is lesz a játékba?
Legalább kezd a DX12 beszivárogni, és remélem más régebbi de még aktuális játék is megkapja a támogatást.
-
Jo lett! Cpu hasznalat csokkent, vga terheles nott. Eddig dz5-6ban neha nagyon belassult a kiakadt processzor miatt, mostmar nincs ilyen. Faja!
Csongi : mire gondolsz??? Survival kegyetlen jo.
-
törölt tag
válasz
->Raizen<- #1 üzenetére
Nos nekem is Nvidia GTX1060 kártyám van, kíváncsi leszek
-
->Raizen<-
veterán
Megint megy a sz@rkavarás nv-vel hogy ez nem megy az nem megy dx12-vel együtt. Sebaj attól még jól néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A fejlesztők korábban már tesztelték az új API-t, és az akkori eredmények bíztatóak voltak.
- Milyen SSD-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Mobil flották
- Lexus, Toyota topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OTP Bank topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1070 OC 8GB GDDR5 Videokártya!
- EVGA GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! Beszámítok!!!
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest