- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
mi a nehéz a telepítésben? hogy mindent ugyan úgy kell, és nem csak egy exére rá kell kattintani?
pontosabban nem ugyan úgy kell, mert van, ami csomagból van, azt a graf. filekezelők is asszem telepítésre ajánlják fel, vannak a forrásban jövők, ahoz már 1 picivel több dolog kell. de nem hinném, hogy egy átlagfelhasználó túl sok forrásban terjedő, de bináris csomagban hozzá nem férhető cuccal találkozik.
én kb. 2x használtam grafikus csomagkezelőt, mert nekem a parancssor sokkal gyorsabb, mivel tudom, mit kell beírni. de aki nem tudja, az is eligazodik a grafikus felületen.
hogy sima userként nem lehet telepíteni? ez nem bug, hanem feature, akinek nem kell belenyúlnia a rendszerbe, az ne nyúljon bele a rendszerbe. pont.
wlan beállítás: ubuntu 8.10 alatt: adta az applet, hogy van wlan, akarok-e csatlakozni. igen. kérdezte az essid-t (mert rejtett), és a titkosítást. utána közölte, hogy csatlakozva van. ez olyan nehéz és bonyolult? aki ezt win alatt egyszerűbben megoldja, az tud valamit.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest