- OLED monitor topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz
olizatriznyá #4904 üzenetére
Azon csak 1 USB van. Viszont kipróbáltam a saját médialejátszómon. Ez egy HImedia. Nem emlékszem pontosan a típusára de full ugyanaz mint az O!play mini. Nálam ugyanúgy befagy a vinyó.
DE! A menüje ugye olyan, hogy van Filmek, képek...stb. Rádugom a vinyót és elkezdi scannelni. Simán a "Filmek" részből engedi játszani...semmi gond...ellenben a filekezelő-re lépve kifagy.
Nem tudom érthető voltam-é... -
benga83
csendes tag
válasz
gojko.m #4906 üzenetére
Siker!
Na jó félig. Mert fel van telepítve amit írtál amp_r12_vrtn_r7 és már az itt http://prohardver.hu/tema/re_asus_o_play_mindenevo_multimedias/hsz_4169-4169.html lévő utasításokat csináltam, youtube megkeres, youtube megtalál, telepít és semmi. Készülék újra indít, semmi.
(újraindít=kikapcsolom, bekapcsolom) Mit basztam el? De a hálót látja, fimet azon keresztül tudok nézni de most a youtube lett volna a fontos. A segítséget előre is köszönöm. Szép napot!
-
gojko.m
senior tag
válasz
benga83 #4905 üzenetére
Az általad említett sites.google.com/site/asoplay/ oldal nagyon jó kiindulás volt. Nagyon hasznos leírásokat lehet ott találni. Viszont az utóbbi időben nem frissítik, így van néhány idejétmúlt dolog is. De ami még kell, azt megtalálod a különböző fórumokon, pl. ebben a topicban.
Következzen néhány link (a tőlem megszokott módon
)...
Legfrissebb firmware-eket, amik moS3-at is tartalmaznak itt találod: New line of FW - AMP (r12) (telepítsd pl. ezt: amp_r12_vrtn_r7)
Ha ragaszkodsz a HD2 felülethez, akkor itt találsz infót a felszín (GUI) váltásról.
A YouTube modul telepítését már korábban itt leírtam.
-
benga83
csendes tag
Sziasztok! Van Asus O!Play HDP-R1-em mivel nem vagyok számítógép zseni így jelentem, h sikerült frissítenem az eszközt. (Előtte a sokat kellett olvasnom hogy milyen beállítások, roter, telnet pity, botecode s még sok minden amit itt hallottam olvastam elsőnek és nem tudtam elképzelni mi az.) SIKER! Eddig feltettem a https://sites.google.com/site/asoplay/frissites-menete oldalon letölthető HDP_R3_FW_121PAL_BOOTCODE_23.zip és most ez van rajta. Lennének kérdéseim.
Letöltöttem a moS managert de nem találja a lejtászót, ill HD2 fw-t hol tudom letölteni mert az már nem elérhető. De a legfontosabb nekem a Youtube lenne, azt szeretném használni azt hogy tudom beállítani? Válaszotokat előre is köszönöm. Remélem fel is fogom majd.
Szép napot!
-
marilllyo
veterán
válasz
Kicsirics77 #4902 üzenetére
A vinyóé? 2,5-ös noti vinyó. A gépé? Nem hiszem. Mondom ...minden mást tökéletesen beolvas.
-
marilllyo
veterán
Sziasztok!
Van egy Asus O!play mini medialejátszóm és az a hiba lépett fel, hogy az 1TB-s külső HDD-t rákötve kifagy az egész. A kép megmerevedik és se kép se hang pedig még csak a menüben lépnék rá a vinyóra. Film választásig el sem jutok. Eddig működött. Tegnap kezdte el.
A számítógép tökéletesen olvassa a vinyót illetve a médialejátszó is tökéletesen olvas egy másik külső 120GB-s HDD-t, memóriakártyát. HDD sentinellel is ránéztem. 100%
Van valami ötletetek? -
megott
aktív tag
Sziasztok!
Külső DVD olvasó esetén van rá lehetőség, hogy a Macrovision-ös lemezeket is beolvassa?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Valahogy azt be lehet állítani a lejátszón, ha a filmekre lépek akkor a hálózat adott könyvtárába lépjen és ne kelljen újra kikeresnem?
-
kkkbbb
újonc
na srácok, sikerült, pc-s ntfs + mbr-es particionálás.
köszönöm szépen a segítséget mindenkinek a probléma felderítésében és megoldásában, gojko progiján még nekem is sikerült!!
kösz még egyszer!
-
Kuzushi
csendes tag
Sziasztok !
Egy kellemtlen problémával fordulok hozzátok :
Kb egy hete a hálózati lejátszás teljesen elpusztult az Asus O Play R1 m és a WIN 7 között , olyan sebességeket produkál,hogy még a sample 8-10 megás videókat sem lehet megnézni a PC vinyójáról mert úgy szaggat...
Nem telepítettem semmit,nem állítottam el semmit és nem lehet hálózaton filmet nézni vele, pedig eddig az 1080p hiba nélkül ment kb 20000 kb/seccel a belső hálózaton.
Net sebességem az jó,csak az Asust érinti és csak LAN-on.
Asus már megnéztem gyári FW-vel és Moddoltakkal is,de semmi változás.
Hálókártya alaplapi Intel PRO 1000 -es, driver friss stb...Előre is köszi a segítséget.
üdv
-
gojko.m
senior tag
Úgy látom, az AOMEI Partition Assistant Standard Edition a particionáló program kell neked. Win 7 alatt is megnézheted, beállíthatod a külső HDD-n a partícókat és van benne MBR/GPT konvertálási lehetőség.
Üdvözlöm a cicádat!
-
kkkbbb
újonc
válasz
gojko.m #4892 üzenetére
köszi srácok, sajnos én nem vagyok egy IT spíler, persze aki olvasni tud, az főzni is tud.
mégis azt kérném, hogy valaki próbálja meg leírni, ha lehet lépésről lépésre, hülyebiztos módon, hogy magyar win7-esen hogy lehet beállítani ezt a gpt to mbr mókát, ha egyáltalán érdemes kísérleteznem... a linux nekem teljesen ismeretlen terület sajnos.
köszi előre is!a macskánk gojko mitics, rendszerint csak mitics.
-
gojko.m
senior tag
-
dashed
senior tag
szerintem a guid particios tabla nem tetszik neki. At kene rakni mbr-re.
itt a keresoben ha rakeresel ( guid ) volt mar errol szo
-
kkkbbb
újonc
SzIasztok, nem megy. Azt írja ki: az eszköz nem támogatott. Újraformáztam pc-n ntfs-re, tehát a mac-es ntfs kilőve. Van még valami tippetek? Másik külső hdd ntfs, pendrive fat32 simán indul. A vinyót látja (írja/olvassa) mac is, pc is.
-
kkkbbb
újonc
Elképzelhető esetleg, hogy az a gond, hogy a vinyó Mac-en lett formázva NTFS-re, és nem Pc-n?
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
kkkbbb
újonc
Sziasztok!
Környezet: a masina: Asus O!Play HDP-R1/R3,
az új külső HD USB3-as.Probléma: nem ismeri fel a lejátszó, nem látja a tartalmat. A bootcode verzió utolsó számjegyei: 23-as.
Kérdés: egy szoftverfrissítés segíthet-e abban, hogy az USB3-as vinyót felismerje a lejátszó, ha igen, honnan tudnék ilyet letölteni? Most a menü-ben elérhető automatikus frissítéshez nincs meg az install.img file, gondolom azt kellene valahonnan .zip-ben leszedni, kicsomagolni és egy pendrive-ról berakni.
Segítségeteket előre is köszönöm!!
-
HaGabor
csendes tag
Sziasztok!
Feltételezzük, hogy az Asus O!Play Mini v2 (vagy sima) lejátszóba be van dugva a HDMI kábel (TV-vel) és jön is a hang a TV-ből, de én szeretnék pluszban (párhuzamosan) jelet "nyerni" a kompozit audio-ból (nem érdekel, hogy 2 csatornás). Ez így működik? Tehát nem tiltja le a HDMI a kompozit audio kimenetet?
Előre is köszönöm!
Üdv,
Gábor -
Imi1981
veterán
Sziasztok! Erről a médialejátszóról tudtok valamit Asus O!Play HDP-R1? Ilyet tudnák venni most olcsón. Nagy igényem nincs a lényeg, hogy vigye a full HD mkv-t akadásmentesen, meg azért ismerje a torrent oldalakon található formátumokat. Ja és mind ezt usb-n keresztül pendrive vagy hdd-ről!Tudja ezeket? Kösz előre is a segítséget!
-
Egon
nagyúr
válasz
celafat #4871 üzenetére
Elárulok egy nagy titkot, de ne add tovább: az egy kombo E-Sata-USB csatlakozó...
[link]
Mondjuk nekem meg akkor problémázott az R1, amikor a kombo csatit használtam egy külső merevlemezzel, de csak akkor, ha be volt dugva a hálókábel is...
A "megoldás" az lett, hogy vettem egy WD TV Live Streaming-et... -
celafat
tag
Volt egy olyan problémám, hogy a nemrég kapott Asus hdp-r1 lejátszás közben állandóan ledobta a rácsatlakoztatott pendrájvot. Próbáltam 5 különféle márkás pendrájval, de mindegyiknél ugyanaz volt az eredmény. Mielőtt visszavittem volna, kipróbáltam utoljára egy fiók mélyéről előkerült gagyi fajtával is. Ezzel viszont kitűnően megy.
Amiket korábban ledobált, azok mind márkás darabok, szinte napi használatban vannak nálam pc-n és soha sem volt velük gond, ill. számítógépen most sincs probléma velük. Amivel viszont most megy a mediaplayer, az viszont pc-n szinte használhatatlan, olyan lassan lehet rá másolni, illetve az adatokat is nagyon lassan lehet róla beolvasni.
Elképzelhető-e, hogy csak a korábbi pendrájvaimmal nem volt szerencsém vagy lehetséges-e, hogy hibás a cucc? -
ksanc
őstag
-
editor
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítség kellene. Az a gond , hogy van egy pár hetes mini V2 ami pár óráig teljesen jól működött, de most állandóan újraindul. Több hibátlan 2,5 és 3,5 "-os HDD-vel (sentinel 100%) is kipróbáltam. Mindegyikkel ugyan azt csinálja.
Keresnék firmware-t de sehol sem találok hozzá. Már ku..va ideges vagyok. 1.00 van rajta.
És úgy gondolom a sima mini fw nem jó hozzá, mivel ez kb fél éves modell.Honnan tudnék újabb fw szerezni hozzá? A gyári alap is jó lenne.
ud: Közben a "sima" mini fw próbáltam telepíteni, de nem jó hozzá sajnos.Köszi előre is.
Ez látszik a menüből:
-
Attis7
tag
Van egy o'play minim, fél órája még simán használtam, kutya baja nem volt, kikapcsoltam, pirosan világított a led, most átvittem a másik szobába, bedugtam és semmi, nem is érintkezési baja van, vinyó se kap áramot, tehát nem a vörös led romlott el, valakinek valamilyen ötlete, volt-e már korábban ilyen probléma?
-
celafat
tag
Kaptam egy alig használt Asus hdp-r1-et. Az a gondom, hogy lejátszás közben gyakran elveszti a kapcsolatot a pendrive-val. Ilyenkor azonnal újracsatlakoztatja, de kezdhetem tallózni újra a menüt, hogy a lejátszást tudjam folytatni. Van, mikor problémamentes a lejátszás, de van olyan is, hogy egy film alatt 4-5 alkalommal ledobja a pendrive-ot. Már próbáltam 5 különböző pendrive-al, de mindegyiknél ez a helyzet.
1.41P firmware van rajta. Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a gond? -
bagoly71.
tag
Lassú!Kb. ~ 1500 - 1600 kbyte/mp.Ezt a sebességet hozza pendrive-ra,és HDD-re is típústól,fajtától stb. függetlenül.Legalábbis nálam ez a helyzet.Ennyit tud ez az Asus ezzel a megoldással!
Itt egy TC kép,ahogy egy kb. 1.5 gigás .MKV fájlt másolok át az Asus-ra csatizott HDD-re wifivel :
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk a Realtek ígéretes, új médiaprocesszorára épülő hálózati lejátszót.
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest