Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
regebbi konstrukcio , regebbi gyengebb realtek chipset stb.
kicsivel tobbert nagyjabol a 30k belul maradva :
Esetleg meg foghuzva elmegy : Egreat R4A
En egyelore nem merek meg Androidos kutyuret ajanlani.
--------------------------------------------------------------------------
Es akkor az en kerdesem : Ugye 18-as bootcode-s R1-et tudok router nelkul updatelni ? Hard reset neven felmegy a 23-as , ezutan pedig szeretnem a r8 pohd-t feltenni ha lehetseges siman , csak pendriverol.
-
QWAZU
csendes tag
Sziasztok! Az Asus O!Play HDP-R3 lejátszót milyennek tartjátok? Van valami komoly hátránya, ami miatt nem ajánlanátok? Esetleg más valami, ami apró hiba, de javítható pl. frissítéssel? Ha van más, 20e ft. körüli lejátszó, ami szerintetek jobb vétel, szívesen venném, ha írnátok ilyet/ilyeneket! Előre is köszönöm a válaszokat!
-
-Speedy-
csendes tag
hm...oké fiúk. de a gondom ettől még nem oldódott meg.
létezik, hogy az usb 3.0-at nem kezeli az asus R1? -
gojko.m
senior tag
Nem biztos hogy ez a látvány fogadja. Attól függ melyik AMP (r8) firmware-t teszi fel, ill. melyik skin-nel használja.
Ugyanis ezeknek az új vonalas AMP fw-eknek az az érdekessége, hogy van bennük egy skin választó alkalmazás. Viszont a skin módosítása nemcsak annyit takart, hogy lecseréled a hátteret és az ikonokat, hanem olyan mintha egy másik fw-t tennél fel: megváltozik a lejátszó tudása.
Használhatsz pl.: HD2, POHD (A.C. Ryan PlayOn!HD), IconBit skineket. Vagyis a skin választást követően, ezen lejátszók firmware-nek megfelelően fog kinézni és viselkedni az ASUS R1/R3.
-
Warter
addikt
válasz
Kicsirics77 #3488 üzenetére
Nálad nem és nálam se. De hallottam már olyat akinek nem adott le elég árom az usb. Mondjuk a végén garis csere lett belőle.
-
-Speedy-
csendes tag
ezen a hdd-n 2 usb csati lóg.
az egyik vastag kábelen USB3
a másik egy plusz usb csati a további tápellátás miatt.ezen is vn egy ASUS Webstorage nevű progi, de az úgy néz ki, mintha egy fizikailag külön beépített 15 megás memóriaegységen lenne
amp r8-at leszedtem...mit látok majd ha feltelepítettem?
-
Warter
addikt
válasz
Kicsirics77 #3486 üzenetére
Az is lehet, B megoldás, hogy nem kap elég tápot az Asustól.
-
-Speedy-
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #3484 üzenetére
Így igaz...
-
-Speedy-
csendes tag
naszóval újra jelentkezem sok kör lefutása után. többek kezén átfutott az ASUS 2,5" 1TB-s hdd-m....és senkinél sem látta a lejátszó???!!!!
Mi a f***om lehet (bocsánat az érzelmi kitörésért)
USB3.0 nem kavarhat bele?További kérdésem a hozzáértó fiatalokhoz:
van ez a amp r8 fw, ez mit tud, hol találom, és kell-e nekem?
köszönöm a válaszokat
-
Fernet
senior tag
-
Fernet
senior tag
Szia!
Mióta megjelent az R8-as firmware azóta használtam az OPlay R1-esen. Elég korrekt, szerintem sokaknak ez van fent a gyári helyett.
A lassúsággal nem sikerült megbarátkoznom nekem sem. (Plusz volt még egy-két zavaró tényező ami miatt le is cseréltem az Asus-t nemrég)
Winyós gondra nem tudom mi a megoldás, nekem egy 2TB-os samsung story volt rákötve (egy partíció, ntfs) azzal ment szépen.
-
F34R
nagyúr
Ezt a FW.-t valaki probalta mar ? [link] mega gyari van rajta de mivel eleg reg ota nincs hozza uj igy lehet felrakom..
Egyebkent az mitol van hogy a reakcio ideje lassu ? foleg menuben navigalas , video kivalasztasakor. a masik dolog meg raakasztottam egy sharkoon kulso hazas seagate-s vinyot arra meg azt irta ki unknown device : S . mondjuk lehet bezavart azt is hogy ext3 es swap is van rajta. -
Warter
addikt
válasz
Kicsirics77 #3475 üzenetére
Persze, hogy olvastam, de speciel én ajánlanám senkinek jó szívvel se az R1-et, se az R3-at manapság. Elég régi konstrukció mind a kettő. Nincs hozzá már se támogatás, se firmware frissítés. A legutolsó firmware is leginkább elvett, mint hozzáadott, nem is használja szerintem senki. Ha valakinek ennyire kevés dolog kell, jobban jár egy Egreate-tel vagy más olcsó lejtászóval amiben valamelyik új Realtek chip van.
-
Kicsirics77
veterán
ezt elolvastad?
- Egy egyszerűbb, ergo olcsóbb, modell kellene.
- USB-n keresztül tudjam csatlakoztatni a külső vinyóm, illetve pendrájvom.
- HDMI-vel tudjam csatlakoztatni a tévéhez a készüléket.
- AVI / MKV (1080i/p) szaggatásmentes lejátszása + feliratkezelés lenne a felhasználás elsődleges szempontja, vagyis a lényeg, az összes többi funkció: netes TV, Wifi, beépíthető merevlemez, stb csak sallang számomra.egyébként meg asus topikban majd wd ajánlgassak vagy mi
gondolom az r1 is tudja ugyanezt de az r3-ban meg már van wi-fi a későbbiekre gondolva -
Warter
addikt
válasz
Kicsirics77 #3473 üzenetére
Miért egyértelmű?
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Nézegettem az ASUS honlapját, mivel szükségem lenne egy multimédiás lejátszóra. Sajnos elég nagy a választék és nem tudom melyik készülék lenne a legmegfelelőbb a számomra.
Elvárásaim:
- Egy egyszerűbb, ergo olcsóbb, modell kellene.
- USB-n keresztül tudjam csatlakoztatni a külső vinyóm, illetve pendrájvom.
- HDMI-vel tudjam csatlakoztatni a tévéhez a készüléket.
- AVI / MKV (1080i/p) szaggatásmentes lejátszása + feliratkezelés lenne a felhasználás elsődleges szempontja, vagyis a lényeg, az összes többi funkció: netes TV, Wifi, beépíthető merevlemez, stb csak sallang számomra.A fenti szempontokat figyelembe véve melyik készülék lenne a legjobb megoldás számora?
Előre is köszönöm!
-
Kukkéro
tag
Sziasztok!
O!Link Lite programot honnan lehet letölteni? (ASUS O!Play HDP-R1-hez)
Fórumot végigolvastam már ill. se Google barát se az Asus képviselete nem tud segíteni
SOS! Ha valakinek megvan mail-on keresztül elküldené?Köszönöm
-
Bib
őstag
-
Vladi
nagyúr
válasz
gojko.m #3463 üzenetére
Én már 2006 óta csak linuxot használok.
Nekem sokkal egyszerűbb és kényelmesebb. Persze van amikor nem.
Most pl a tv proval szívok. Nem igaz, hogy senki se használ ilyen gépet rajtam kívül. Eddig 2 tulajjal találkoztam csak.
a playon módosított fw működne az enyémen is? Merre találom amúgy?
-
gojko.m
senior tag
Azért kell a win, hogy valami kitöltse a szabadhelyet a winyón...
Azért valljuk be őszintén, hogy sokkal kényelmesebb a win használata, nem beszélve a programkínálatról. Viszont, ha gyors boot, kis méret, vagy rendszermentés kell, akkor egy ilyen mini linux óriási segítség. De gyanítom neked is van tapasztalatod ezen a téren?
A PlayOn módosított fw-ét használom beépített moServices-zel.
-
gojko.m
senior tag
Ok! Köszi az infót! Azt hiszem továbbra sem fogom torrentezésre használni az asus-t...
Nekem a Puppy Linux-nak van egy live változata a hordozható vinyómon, és a Windows mellé is telepítettem egy példányt. Így nem jövök zavarba, ha összeomlik a win, mert szinte mindent meg tudok csinálni vele amire szükségem lehet: partícionálás, fájlmásolás, csomagolás, cd írás, böngészés, torrentezés, médialejátszás, szövegszerkesztés, ...stb.
Egyszer még a filmeket is sikerült vele a hálózaton megosztanom és így moziztam az asus-sal egy ideig... -
Vladi
nagyúr
válasz
gojko.m #3458 üzenetére
Nincs sok tapasztalatom a progival, de úgy-ahogy. ha nagyon muszáj, akkor meg tudod vele oldani. De pl. egy slax live pendriveot tartasz kéznél, akkor az ilyen esetben jól jöhet.
Az asus torrentezésre... kis jóindulattal képes ellátni a feladatát. pc-hez képest nehézkes és lassú.
Egyszerre a kettő szerintem nem megy, ahhoz a cpu gyenge. A tömörítést meg pc-n csinálom. -
gojko.m
senior tag
Az ajánlott progi jól elbánik az ext3-mal is? Én csak a total commanderes plugint próbáltam, de az csak ext2-t olvas. És csak olvas, írni nem tudja.
Torrentezni még nem próbáltam az oplay-al. De érdekelne, hogy ext2 partícióra dolgozva mi a tapasztalatod, mennyire használható a lejátszó torrentezésre? Pl. HD film nézése és torrentezés egyszerre megy? A rar csomagolt filmek kibontását, hogy oldod meg a lejátszón?
-
-
-
gojko.m
senior tag
válasz
-Speedy- #3452 üzenetére
Szerintem, a fat32 elavult egy kicsit az 1TB-os HDD-hez (már csak a 4GB-os fájlkorlát miatt is). Ha nem használsz linuxot, akkor az ext2 és ext3 is felejtős, mert XP alatt problémás lesz írni/olvasni az adatokat a vinyón. Marad a NTSF primary partícióként.
Remélem segít a Bib által ajánlott progi. Ha továbbra is problémás windows alatt a partícionálás, akkor csak érdemes lenne kipróbálnod a GParted-et. Ezt folyamatosan frissítik, a Partition Magic 8 meg egy régi darab.
-
-Speedy-
csendes tag
Az a hülye Webstorage program tuti az elsődleges partíción van.
Mi lenne ha Fat32-re formáznám? De akkor is előtte van az a lezárt partíció. És nem látja a Partition Magic, csak az 1Tb-s részt.
Win XP lemezkezelője meg inaktívban adja a gyorsmenüben a formázás parancsot. Hogy a fenébe zárták le azt a részt?Vladi, külön kösz, h foglalkozol az ügyemmel
-
Vladi
nagyúr
válasz
-Speedy- #3448 üzenetére
Először nézzük már meg, hogy most milyen.
meg annak kéne utánanézni, hogy milyen partíciókat tud kezelni. Nekem gyanús, hogy csak elsődlegest. Az a biztos, ne legyen logikai.
A kézikönyvben benne vannak ezek. tipikusan ntfs, fat, ext2 és ext3 szokott lenni amit kezel.
Ha az fw linux, márpedig az, akkor ext2-t vagy esetleg 3-at válassz.A 8 mega unallocated az szerintem az eszköz belső ramja. A gyorsítótára.
-
TOLEDOO
tag
Valaki tud több info-t erről az fw-ről? v8.5.2.r4598_(23.09.12)_2.02
Állítólag gyors és jó.
Köszi. -
-Speedy-
csendes tag
még valami.....
enged extended részt is kialakítani a hdd-n, ez jó nekem?
-
-Speedy-
csendes tag
nos akkor előről mindent.
ugyanaz a jelenség, oplay hdp-r1 nem látja 1.41p firmel sem.
Partittion Magicben hol találok valamit az MBR partícióval kapcsoaltban?Iletve az Unallocated része a hddnek marad formázás nélkül? ez 7,8 Mb
Logical vagy primary partition a jó nekem?
Linux ex2 és ex3 rendszert is felajánl, ez kell nekem?
-
gojko.m
senior tag
válasz
-Speedy- #3440 üzenetére
Hogy formáztad meg a pendrive-ot és hogyan raktad rá a live rendszer?
Én ezt a módszert ajánlanám:
- formázd meg a pendrive-ot az USB Disk Storage Format Tool nevű progival;
- a letöltött GParted image (.iso) fájlt nyisd meg, és írd a penre az UNetbootin progival...és szerintem, először boot-olj be a pendrive-ról és aztán csatlakoztasd a külső vinyót. Ugyanis, ha boot rendszer van azon is, akkor az be fog neked kavarni.
-
dashed
senior tag
válasz
-Speedy- #3435 üzenetére
live cd/usb.. Tehat usb-re kell rakni, vagy kiirni cd-re es majd errol bebootlolni.
Kapsz egy alap linuxos feluletet amin elindul a gparted progi.Elso korben nezd meg, hogy nem guid-os e veletlenul a vinyod.
Ha nem, tehat MBR-es akkor johet a gparted. Ha nincs erre az asus valamire szukseged, delete es hozzaadod a meglevo particiodhoz a szabad teruletet amit a torles utan kapsz.El lehet rontani, tehat ha nem vagy tisztaban vele inkabb kerj meg valakit, vagy olvass utanna picit.
-
dashed
senior tag
válasz
-Speedy- #3430 üzenetére
Start menu / search / beirod= manage / disk management ful / az adott merevlemezen az also negyzetben "disk x" jobb klikk / volumes ful alat írja hogy guid, vagy MBR
Ha magyar a wined akkor valahogy megtalalod, nincs magyar winem.
De egy particio manager progi is megmondja egesz biztosan.Vladi gparted live cd/usb-je jo is lesz pl
-
Vladi
nagyúr
-
gojko.m
senior tag
válasz
-Speedy- #3423 üzenetére
Azzal hogy winXP alatt megcserélted a meghajtó betűjeleit, még nem cserélődik meg a két partíció. Ha jól gondolom, hogy a webes megosztó progi az elsődleges partíción van, akkor ez is okozhatja a problémát. Tudtommal, csak az első partíciót látja a lejátszó.
A GParted-et nevezhetjük a Partition Magic linuxos változatának is.
Azaz mindkettővel tudsz hdd-t particionálni. Azért előtte ajánlanám, hogy nézz szét a neten (pl. Wikipédia) partíció, particionálás témakörben...
-
-Speedy-
csendes tag
az 1.41p-vel nem ír ki bad disc-et, de nem tölti be a hdd-t.
ha ez előrelépésnek mondható akkor haladunk.
lehet, h túl új a hdd?asszem itt megállok, és megvárom az újabb frissítést.
-
-Speedy-
csendes tag
válasz
bundaskutya #3422 üzenetére
az asus hdd 1 hetes, az oplay az öregebb. most szedem az 1.41p-t
hamarosan kiderül mit csinál vele -
-Speedy-
csendes tag
válasz
bundaskutya #3422 üzenetére
1.38-at találtam legújabbnak titulálva. köszi, megnézem az 1.41-et.
amúgy láttam 1.38 mod-ot....az miben másabb a sima 1.38-tól? -
-Speedy-
csendes tag
válasz
gojko.m #3421 üzenetére
ez az asus webes megosztó progija lehet. nem engedi leszedni, azon a partíción a menüben sem látom a "formázás" parancsot. elraktam a betűjelét az abc végére, nehogy azt akarja az oplay beolvasni.
linuxhoz homály vagyok, winxp-vel kellene megvívnom ezt a csatát. Partition Magic 8.0? próba cseresznye. -
bundaskutya
csendes tag
válasz
-Speedy- #3420 üzenetére
Én feltenném a legújabb firm-t, Verzió 1.41P ez 2012.05 hó-s. asus.hu-n megtalálod.
Az 1.38-as meg egy évvel korábbi. A merevlemezed mennyi idős?
Újabb mint a lejátszód? csak mert a frissítések között lehet, ami már vezérli az újabb vinyókat...Ott van egy pdf-es állomány a támogatott merevlemezekről, esetleg kukkants bele abba is.
(Devices Supported list of O!Play HDP-R1) -
gojko.m
senior tag
válasz
-Speedy- #3420 üzenetére
"van egy plusz partició rajta, az Asus Webstorage programnak, ami nem törölhető, és előbbre van a meghajtó betűjele, mint a tárterületé"
Ez a progi mire való? Kötelező, hogy ott legyen a vinyón? Ha nem, akkor megpróbálhatnád linux alatt újra-partícionálni. Én a GParted nevű progit használom erre.
-
-Speedy-
csendes tag
HD Sentinel 100% ra hozta ki a vinyót.
van egy plusz partició rajta, az Asus Webstorage programnak, ami nem törölhető, és előbbre van a meghajtó betűjele, mint a tárterületé. ezt próbáltam megváltoztatni, az sem segített.
1.38-as fw felkerült, de semmi változás.
van további 5letetek? -
-Speedy-
csendes tag
igen, mindkét porton ez a jelenség. a vinyón 2 usb csatlakozó lóg, a vékonyabb kábel a plusz energiaellátás miatt van, csak ha szükséges. kipróbáltam minden variációt a keábelekkel, aztán laptopon újraformáztam, de ugyanaz.
pc-ről másolva tökéletes minden, de az oplay nem látja.
amúgy érdkes, hogy a bootcode-t nem mutatja meg, ha a leírt módon (stop aztán play a főmenüben) próbálom. máshogyan nem lehet előcsalni?
belső menüben megtaláltam, h a bootcode vége 18. vajon segítene, ha erre feltenném az 1,38-as fw-t ? -
-Speedy-
csendes tag
sziasztok! az normális, h 1Tb-s ASUS 2,5"-os hdd-re a HDP-R1 azt írja, hogy "Bad disc - Eject?" NTFS fájlrendszer lehet a ludas? vagy a médialejátszóval kellene formáznom a hdd-t? előre is köszi a segítségeteket.
-
bundaskutya
csendes tag
válasz
zsolti66 #3413 üzenetére
letöltöd ezt és felrakod a gépedre:
[ehunnan e]
(az elején a mos3-at is fel tudod vele rakni)install radio, aztán radio grabber
ezzel a progival kiolvashatod a rádiólistát, illetve amiket kiválasztasz, azt visszatöltöd
azt jó napot -
zsolti66
csendes tag
válasz
gojko.m #3410 üzenetére
Hali! Aut. indítás kivan kapcsolva.A rádiós rész érdekelne ha letudnád írni egyszerüen.Nem kenem-vágom annyira a témát.Egyébként most próbálta frissíteni,sikertelenül.Marad az r8.Kikapcsolás nálad megy rendesen?Nekem nem kapcsol ki ha a tv-ét átkapcsolom.Mindíg meg kell várni a végét.Néha meg magátol bekapcso. Őrület!!!
-
gojko.m
senior tag
válasz
zsolti66 #3407 üzenetére
Ha több magyar rádiót akarsz hallgatni, mint amit SHOUTcast keresőjével találsz, akkor valóban érdemes a Software for IPTV and Web Radio POHD & HD2 Skin progit bevetni. Ezzel kedvedre adhatsz hozzá rádió adókat például az itt találhatók közül. Ráadásul a főmenüből érheted el a webrádió listádat.
-
gojko.m
senior tag
válasz
bundaskutya #3408 üzenetére
Valami tényleg történt a youtube-bal, de a modul frissítése után újra működni fog (itt is írják).
RSS Ex inkább az oroszok számára készült. Némelyik videó megosztó működik, némelyik nem (pl. most már az ebben lévő youtube sem). Media Renderert még nem használtam, de talán az Software for IPTV and Web Radio progi is tartalmaz renderer funkciót (habár azt sem próbáltam). Az XSPF Browser viszont jól működik. Ebbe lehet .m3u formátumú médialistát összeállítani és így itt is lehet online rádió és tv csatornákat megnézni (csak sokat kell navigálni, míg ezt a funkciót elérjük).
-
zsolti66
csendes tag
válasz
bundaskutya #3402 üzenetére
Szia! Most fogok majd kipróbálni egy másik pent ha sikerül szereznem.Végül is mondhatom ,hogy simán elindul ha nem nézem azt ,hogy indulhatna kicsit gyorsabban is és nem kéne azt várnom,hogy az usb-t leválassza.Gyakorlatilag nincs wifi bár ez engem nem zavar mert a hd filmek miatt bevezetékeltem.Lejátszás tökéletes,felirat kezelés szuper minden tekintetben, dőlt betű,szín választás és elhelyezés helyén van.Internetrádió közepes mert kevés a magyar,bár ahogy olvasom kéne hozzá valami progi.Youtube elérhető de most már nem tudja lejátszani a fájlokat pedig eleinte ment.Mióta megpróbálta fw-ét cserélni nem tudom a hálózaton megosztott filmeket elérni win7-ről.Lehet bekavartam neki.Ezért gondoltam a cserét de eddig nem jött össze.
-
Gabesz_23
tag
Sziasztok! Segítséget kérnék.
Vettem egy tp-link routert (WDR3600), amely képes az USB-n rákötött külső vinyót FTP- vagy Media serverként működtetni.
R1-en (1.41p) Upnp látom a megosztott meghajtót (1TB WD Elite), el is indul a film lejátszása, de 2GB-nál nagyobb filmeknél teljesen megzavarodik. Pl. Egy 720HD filmre 2047MB-ot ír méretre, valójában pedig ettől jóval nagyobb az mkv fájl. Minőségi hiba nélkül lejátssza, de a képernyő közepén előjön egy "eszköz eltávolítása" ablak, melyre csak OK-val tudok válaszolni, vagy leállítom a filmet.
PC-n simán elérem a háttértárat Wifin keresztül is és a lejátszás is gond nélkül megy.Tudna valaki segíteni?
Köszönöm -
gojko.m
senior tag
válasz
bundaskutya #3403 üzenetére
Az egyik szobába én is szeretnék valamilyen internetrádiós megoldást. Az o!play nálam is azért esett ki, mert ha nem távolról szeretném vezérelni, akkor használatához mindenképp szükség van képernyőre. Egy egyszerűbb digitális kijelző sokat dobna az ilyen irányú felhasználáson.
Alternatív megoldásként, egy olcsóbb (HDP-R1 árkategóriás) tablet-en gondolkozom. De egy kicsit bizonytalan vagyok, hogy milyen lenne a hangminősége, mennyire lenne kényelmes a használata?A pennel kapcsolatban előfordulhat, hogy az enyém selejtes. De azért mertem felhozni, hogy esetleg okozhat ez is problémát, mert mástól is hallottam már, hogy a frissítés ezen bukott meg. Lehet hogy nem a pendrive mérete számít, csak többen is hibás darabokat fogtunk ki. De végül is, így már nem egyedi esetről van szó...
-
bundaskutya
csendes tag
válasz
gojko.m #3401 üzenetére
Nekem 16GB-os pennel nem volt gond (Sandisk)
Gojko, köszi az Internetrádiós progit, bár már tegnap nézegettem, de csak ma sikerült beállítanom a cuccot, ahogy akartam. Firm csere után amp r8-on.
Végül is van benne Remote Controll, meg Capture TV, így akár TV nélkül is lehet egy kicsit bajlódni vele. Bár amire és ahogy szerettem volna használni, az nem jött be, mert ügyfélnek kellett volna...., de egy internetes rádió közel ennek a cuccnak a duplája.
De majd próbálok egy Königet, az talán olcsóbb kategória.Ha valakit érdekel van 3db HPR-R1 lejátszóm, bontatlan
-
bundaskutya
csendes tag
válasz
zsolti66 #3400 üzenetére
Szia!
Az elmúlt 1 héten jó pár firmware-t kipróbáltam, de mindig vissza tudtam tenni a gyárit (1.41P), bár nekem R1-em van.
Pendrive be,majd kikapcs, kihúz. Reset gomb nyomva, visszadug, 2-3mp után mikor kiírja a firm cserét, gomb elenged és végig megy a folyamat.
Semmi gondom nem volt vele, de most a rádiós dolgom miatt én feltettem amit te le akarsz szedniEsetleg próbáld meg újból leszedni a gyári firmware-t és felmásolni, vagy egy másik pendrive-ot is kipróbálhatsz.
Egyébként simán elindul az amp 8-cal?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest